+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 37

Temat: Co sie tam dzieje - CDR...

Szeregowy -Kowalik- zero jak zero Avatar -Kowalik-

Domyślnie

Boze ludzie co tam sie wyprawia ? Nie znalem przyczyny odejscia wiekszosci z was z tamtego forum ale zaczynam po woli rozumiec... Zalosne... Qrde, walcza teraz o stolek o moda, co poniektorzy zaczynaja wlazic w d*** innym, inni z kolei zaczynaja pisac posty jak litanie... ŁAŁ... Strasznie dziwna atmosfera tam panuje, czas chyba i mi spadac, mam nadzieje ze zostane tu mile "przygarniety"

PS...
    W panelu usera wyskakuja bledy SQL-a:

Warning: mysql_query(): Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: NO) in /usr/home/cdrlab/www/modules/AdvStats/track.php on line 148

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /usr/home/cdrlab/www/modules/AdvStats/track.php on line 148
    Masochistyczne skłonności nie są wprawdzie warunkiem koniecznym do pracy w systemie Win98, są jednak bardzo pomocne.

/||\aster
    Gość

Domyślnie

czy moglbys nie robic reklamy drugiemu serwisowi ?
    gdybys mogl to czy moglbys zmienic temat, bo i tak kazdy wie o jaki serwis chodzi. (oczywiscie nie mam ci nic za zle, nie zrozum mnie zle )

Nol
    Gość

Domyślnie

Spokojnie, nie wprowadzamy tu cenzury na nazwę cdrinfo. Nie uważamy, aby była ona potrzebna.

Natomiast co do Twojej wypowiedzi Kowalik, to zgadzam się - niektóre posty użytkowników zaczynają wyglądać na litanie, zupełnie niepotrzebne zresztą. Wydaje mi się, że do pewnych spraw przywiązuje się zbyt dużą wagę, co skutkuje takimi emocjonalnymi wypowiedziami. Może to zabrzmi dziwnie, ale to jest "tylko" forum, tylko w internecie i nie ma ono raczej związku z rzeczywistym życiem (oprócz tamtejszej redakcji,bo dla nich to jest czesc pracy) i problemami udzielających się na nim osób. Tymczasem niektóre wypowiedzi sprawiają wrażenie, jakby wszelkie zmiany miały praktycznie determinować istnienie tych osób. W tym miejscu, moim zdaniem, popełnia się przesadę.

P.S.
    Wiemy o istnieniu tych błędów. Redakcja stara się je usunąć.

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Ten "dolny" błąd już usunięty.

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

Siema Kowalik Tu kazdy jest mile widziany i nie ma kilku rzeczy ktore denerwuja. Atmosfere robia sami userzy i nie zanosi sie na to zeby administracja chciala nas wychowywac, a to chyba najlepszy sposob zeby wszystko bylo OK.

@Master - nie martw sie, tu nikt nie wykropkuje zadnego linku ani nazwy konkurencyjnego serwisu i nie trzeba sie czaic Jedyna prosba zeby wprost nie linkowac warezu, ale z tym to chyba nie problem?
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Szeregowy -Kowalik- zero jak zero Avatar -Kowalik-

Domyślnie

Cytat Napisał grzeniu
    Siema Kowalik Tu kazdy jest mile widziany i nie ma kilku rzeczy ktore denerwuja. Atmosfere robia sami userzy i nie zanosi sie na to zeby administracja chciala nas wychowywac, a to chyba najlepszy sposob zeby wszystko bylo OK.

@Master - nie martw sie, tu nikt nie wykropkuje zadnego linku ani nazwy konkurencyjnego serwisu i nie trzeba sie czaic Jedyna prosba zeby wprost nie linkowac warezu, ale z tym to chyba nie problem?
    Wiesz, jest wychowanie i wychowanie. Z tym ze wychowywanie TUTAJ jest znacznie innne niz na TAMTYM forum..
    Masochistyczne skłonności nie są wprawdzie warunkiem koniecznym do pracy w systemie Win98, są jednak bardzo pomocne.

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

eh... taka uwaga - moze zostanie uznana za wychowywanie w zlym guscie - ale jesli komus sie nie podoba miejsce A to jesli chcialby to zmienic to powinien o tym mowic w miejscu A a nie B...
    inaczej to troche zle wyglada - bo nie ma na celu zmiany sytuacji tylko pojezdzenie

a serio - z cdrinfo w tej chwili jest szansa zrobic jeszcze serwis ktory bedzie przyjazny dla userow - ale to nie zalezy od userow - ani od dwoch nowych modow - tylko od szefostwa ktore musi sie zdecydowac jaki kierunek rozwoju serwisu chce wybrac - bo nie da sie zrobic komercyjnego serwisu dla ludzi
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

Szeregowy ThanatoS zero jak zero Avatar ThanatoS

Domyślnie

Jezeli chodzi o wychowywanie to pamietajmy ze z Sid'em wychowywalismy was i nauka nie poszla w las. No coz zachowania sa jakie sa i nie bede ich komentowac.
    Pozdrówka
    ThanatoS
    Opcja Szukaj jest za darmo, ale nie na darmo

Nol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ThanatoS
    Jezeli chodzi o wychowywanie to pamietajmy ze z Sid'em wychowywalismy was i nauka nie poszla w las. No coz zachowania sa jakie sa i nie bede ich komentowac.
    Thanatos, nie zrozum mnie źle, ale wydaje mi się, że trochę mijasz się z prawdą. Jako moderatorzy z Sidem nie byliście naszymi rodzicami i jakoś nie czuję, abyś/cie mieli mnie wychowywać lub czegoś uczyć. To tak, jakbyś uważał się wyższym od innych. Być może źle odebrałem Twoją wypowiedź, ale dla mnie była ona odrobinę arogancka. Moderator nie jest czyimś tatusiem, a tym bardziej nie jest bogiem. A czasami możnaby rzec, że moderatorów userzy powinni wychować.

P.S.
    Nie napisałem tego posta celem obrażenia Twojej osoby. Chcę jednak zwrócić Twoją uwagę na fakt, że niektóre wypowiedzi można odebrać jako generalnie wywyższające i aroganckie. O tym zdaje się pisał w jednym z wątków Monter. Pozdrawiam.

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

No coz, przyznaje sie bez bicia, jestem wyjatkowo trudnym przypadkiem jesli chodzi o czyjes nade mna zabiegi wychowawcze. Bywalo ze draznily mnie niektore wypowiedzi Sida jako moda, co pewnie kiedys tam dalem mu uszczypliwie odczuc. Da sie jednak spokojnie pogadac i wtedy okazuje sie ze mozna sie porozumiec i miec dobre stosunki, no ale sposob traktowania to podstawa. Jesli na wynikly problem odpowiada sie w sposob nie wskazujacy na chec porozumienia i ucina dyskusje konczac "EOT" no to mowi sie trudno. Takich ludzi jak ja pewnie jest wiecej.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Domyślnie

Monter jest oddzielna historia, co do wychowywania to nie mowie w sposob arogancki ale kazde slowo da sie pod ta klauzule podciagnac. Pamietajmy ze kazdy czlowiek sie dostosowuje do sytuacji wiec wychowanie jest w sensie ze tworzylismy pewien prad myslowy i zachowanie aby ulagodzic i zmotywowac do pracy.

Wiem ze to troche pokrecone ale taka jest cala psychologia
    Pozdrówka
    ThanatoS

Szeregowy Anonymous zero jak zero

Domyślnie

Ooo, tu się można ciekawych rzeczy naczytać. Zatem proszę napiszcie, jakąż to jestem historią, skoro już bez mojej obecności mówi się na mój temat? Chętnie poczytam.

ThanatoS: sorry, ale stwierdzenie, że nieusłuchanych userów trzeba lać, nie jest tym, czym mod powinien argumentować swoje zdanie. No ale to zdaje się tylko ja tak uważam...

Sid: dzięki za message. Zapisałem co trzeba

Domyślnie

Cytat Napisał SidTheRat
    ... z cdrinfo w tej chwili jest szansa zrobic jeszcze serwis ktory bedzie przyjazny dla userow - ale to nie zalezy od userow - ani od dwoch nowych modow - tylko od szefostwa ktore musi sie zdecydowac jaki kierunek rozwoju serwisu chce wybrac - bo nie da sie zrobic komercyjnego serwisu dla ludzi
    Nie zgodzę się z tym, iż uda się serwis uratować, gdyż najwyższa góra, właściciel Misiek ma takie poglądy a nie inne, a BD tylko próbuje je wprowadzać w życie.
    Komercja zabiła serwis, przynajmniej tą postać, jaką ja pamietam i chciałem kontynuować. Tam gdzie serwis ma przynosić głównie dochód, nie ma miejsca na zdanie ogółu.

Szeregowy MaciejT zero jak zero Avatar MaciejT

Domyślnie

Cytat Napisał Monter
    ThanatoS: sorry, ale stwierdzenie, że nieusłuchanych userów trzeba lać, nie jest tym, czym mod powinien argumentować swoje zdanie. No ale to zdaje się tylko ja tak uważam...
    Nie, Monter nie jest sam, który tak uważa. Zgadzam się z Monterem.

γεια σου woitas zero jak zero Avatar woitas

Domyślnie

ostatnio są często problemy z wejściem na ich serwis.

The Mad One Marius-the-Mad zero jak zero Avatar Marius-the-Mad

Domyślnie

Cytat Napisał Monter
    Nope. Ditto.

Domyślnie

Heh, może małe wyjaśnienie z mej strony. Pisząć to co napisałem, wyraziłem swoje zdanie. Nie chcę, by wyglądało to na wszczynanie waśni na Forum, na którym dopiero co się zarejestrowałem. Po prostu uważam, że należy zawsze być sobą, niezależnie od miejsca, mieć to samo WŁASNE zdanie, a wypowiadane słowa, niezależnie czy pisane czy mówione, przepuścić przez filtr pewnych przyjętych form. Uważam też, że nie można na jednym Forum mieć innego zdania niż na innym. To tyle moich mądrości

The Mad One Marius-the-Mad zero jak zero Avatar Marius-the-Mad

Domyślnie

Patrząc z mojego miejsca, wcale nie wygląda to na wszczynanie waśni, a na cywilizowaną jak dotąd wymianę zdań. Peace.

We are Pentium of Borg.
    Division is futile.
    Prepare to be approximated.

Domyślnie

Cytat Napisał Monter
    Heh, może małe wyjaśnienie z mej strony. Pisząć to co napisałem, wyraziłem swoje zdanie. Nie chcę, by wyglądało to na wszczynanie waśni na Forum, na którym dopiero co się zarejestrowałem. Po prostu uważam, że należy zawsze być sobą, niezależnie od miejsca, mieć to samo WŁASNE zdanie, a wypowiadane słowa, niezależnie czy pisane czy mówione, przepuścić przez filtr pewnych przyjętych form. Uważam też, że nie można na jednym Forum mieć innego zdania niż na innym. To tyle moich mądrości
    Hmm, wiem ze wyraziles tylko swoje zdanie i nie mam do ciebie zadnej urazy. Co do tamej wypowiedzi, mozliwe ze uzylem niefortunnych wyrazow, choc uzyte byly w celu pelnego zobrazowania sytuacji panujacej. Zreszta zawsze jestem jaki jestem bez wzgledu na otoczenie i miejsce.

Pozdrawiam.
    Pozdrówka
    ThanatoS

Łaskobójca cana zero jak zero Avatar cana

Domyślnie

Aniele Smierci stałeś się fanem tego czerwonowłosego pajaca?

pozdro
    |||^ Lenistwo jest drogą do świętości ^|||
    |||||^^^ a bluźnierstwo do raju ^^^|||||
    |LTR48246k|DVR111|IHAS322|MSI R6950TF3|
    ||A890FX|P2|T260|ADATA 8G|A2|FSP 650||

Szeregowy Jacoob zero jak zero Avatar Jacoob

Domyślnie

Ostatnimi czasy mam coraz mniej czasu na przeglądanie wszelkich dyskusji, kiedyś emocjonalnie podchodziłem do takich tematów(udzielałem się), teraz poprostu nie chce mi się wdawać w takie dyskusje, wolę patrzeć z boku i czekać na rozwój wydarzeń, tym bardziej że ostatnio naprawdę rzadko sie na jakikolwiek temat wypowiadam.
    Fakt że tutaj atmosfera nie jest napięta jak baranie jajca wręcz przeciwnie i dlatego lubię tu zaglądać jak mi tylko czas na to pozwoli.
    A na cdrinfo już się przyzwyczaiłem że co jakiś czas jest jakaś drobna awanturka.
    Pozdrawiam Jacoob

Domyślnie

Cytat Napisał cana
    Aniele Smierci stałeś się fanem tego czerwonowłosego pajaca?

pozdro
    Aaa, chodzi ci o te slowa jestem jaki jestem , nie lubie tego pajaca, (jak to napisali zmutowana cizia).

Rowniez pozdrawiam
    Pozdrówka
    ThanatoS

Vice-szeryf Zetoxa zero jak zero Avatar Zetoxa

Domyślnie

... bywam tu i tu, przyglądam sie raczej, niz biorę udział, ze względów historyczno-sentymentalnych nie odchodzę z cdrinfo ( choć ślepy nie jestem i widzę, że upada), tutaj zaglądam w nadziei, że to jednak coś innego, świeżego, zobaczymy jak będzie, mam wielki szacunek do osób które mnie wprowadziły w świat wypalania płyt i cieszę się, że są tutaj w dużej części.
    c'est la vie !
    zetoxa[małpka]gazeta.pl

Porucznik nimal zero jak zero Avatar nimal

Domyślnie

eh, serwis zmieniony, jeszcze tylko troche sie musi cdrlab rozkrecic (w tym nasza glowa) i bedzie git - starzy juzezy przeszli razem ze swoimi charakterami i wiedza i kto bedzie teraz cdrinfo napedzal? gora?

Domyślnie

nimal, w tym rzecz że nikt nie napędzi, gdy kluczowi userzy odejdą. Ale Oni muszą to zrozumieć empirycznie, bo słowami nie dociera.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia