+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Chcialem podzielkowac ludzia ktorzy stworzyli ten serwis.

/||\aster
    Gość

Domyślnie

Czas pisania tego posta: wieczor
    Muzyka: 2 Players - Swallow Your Pain (bardzo dobry utwor, klimatyczny)

Jestem w nastroju zeby cos powiedziec, wiec powiem .
    Od dawna szukalem serwisu ktory bedzie mial klimat taki jaki byl kiedys moim bylym ulubionym forum. Myslalem, ze juz nie znajde. Wprawdzie znalazlem forum tranceaddict.com jest tam swietna atmosfera, ale jakos nie czuje sie tam czlonkiem tego forum. Jestem tam raczej biernym uzytkownikiem. Kilka dni temu odnalazlem ta strone, ze wszystkimi forumowiczami, ktorych "lubilem:" (tzn. tak naprawde ich nie znam, ale ci forumowicze tworza fajny klimat, niepowtarzalny ), wiadome brakuje tutaj kilku. Co jeszcze mialem napisac? hmmmm, acha ten kto wyszedl z inicjatywa stworzenia tego serwisu (podejrzewam Sobala o to ) mial swietny pomysl. Od razu zaczeli przychodzic tutaj ludzie ktorzy wiedza co to dobry serwis, ludzie ktorym zalezy zeby stworzyc pewny niepowtarzalny klimat (co ja gadam ha ha ha; ale dokoncze).
    Mimo ze ten serwis dopiero powstaje mozna czuc ze ma ten specificzny klimat.
    Wiem, ze to forum to nie zycie, bo zycie idzie swoim torem, ale czasami fajnie sobie tak wymienic poglady przez internet z kims.
    To chyba wszystko.
    Tymi slowami chcialem powiedziec dziekuje

ps nabank jutro bedzie mi glupio ze to napisalem, no ale co tam

Nol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał /||\aster
    ps nabank jutro bedzie mi glupio ze to napisalem, no ale co tam
    Na bank będziemy się starali o Waszą dobrą opinię.

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Brak tu jednej ikony <zamurowany> .

Mam nadzieję, że Forum będzie miało tę iskierkę. Bardzo wiele pracy i poświęcenia włożyłem w to by serwis mógł wogóle zaistnieć. Moja kochana żona wykazała się wielką wyrozumiałośią, a cała rodzina okazała się wsparciem. Cała obecna ekipa obdażyła mnie zaufaniem, którego mam nadzieję nie zawiodę. Wszyscy pracowaliśmy i będziemy pracować ciężko, mimo iż to tylko nasze hobby, na to by serwis wraz z Forum, były miejscami do których przyjemnie się wraca.
    Przed nami jeszcze bardzo bardzo długa droga, ale z Wami na pewno będzie nam łatwiej.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia