Zobacz wyniki ankiety: Ktory projekt podoba Ci sie najbardziej ?

Głosujących
14. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • - Black/White z napisami na zdjeciach

3 21.43%
  • - rozmyty z sobalem

5 35.71%
  • - Black/White zdjecia i czarne napisy na bialym pierscieniu

6 42.86%
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 27 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 662

Temat: I Zlot CDRlab.pl http://cdrlab.pl/galeria

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Exclamation I Zlot CDRlab.pl http://cdrlab.pl/galeria

Witam,
    Od gadu gadu do czynów. Czas wakacji w locie. Padła idea zorganizowania szybkiego zlotu rzeszy naszych fanów z redakcją Oczywiście to żart. Jednak i tak uważamy że przyjemnie było by się spotkać chociaż raz w roku i pogadać.

Proponowane miejsce spotkania: OSTRÓW WIELKOPOLSKI
    ZMIANA TEMRINU, dzień dłużej!
    Data: 13-14-15.VIII

ZMIANA Lokum: Domki, rezerwuje Grzeniu.

Rozrywki (czekamy na propozycje):
    1) Lot poziomy nagrywarki LiteON (rekordzista dostaje jubileuszowego coastera z podpisami wszystkich redaktorów
    2) Rzut 1, 5, 10 i 100 sztuk płyt na odległość. Zwycięzca dostaje karnego (250ml wódki ) SEBAW: są tylko 200ml

Obowiązkowo grill, z niego jakieś jadło się obmyśli. Czekamy na propozycje. Osoby którym pasuje obecna propozycja proszone są o dopisanie się do istniejącej listy.

Do sprawdzania odległości i szczegółów trasy do Ostrowa Wlkp. (bo w niego najwygodniej trafić ) polecam http://www.viamichelin.com/viamichel...MaHomePage.htm

1. SoBal+Żona (Domek, dwa wolne miejsca) [TRASA: Olsztyn-Włocławek-Kalisz]
    2. rycho+Żona (Cały jeden domek na własność )
    3. SEBAW (Domek) [TRASA: Wieluń - Kępno - Antonin - (Ostrów Wlkp.)]
    4. Nol (Domek) [TRASA: ?]
    5. Laser ( Viktoria ) [TRASA: Łodz - Sieradz - Kalisz ( mozliwe ze pojade oplotkami wg wskazowek grzenia )]
    6. Grzeniu+Anka+Bartek (Domek?) [TRASA: ]
    7. .::piotrek::. (Domek ... prawdopodobnie swoja hasjenda ) [TRASA : ]
    8. nimal ( Domek 1 miejsce ) [TRASA : ?]
    9. Brzuszek i Justyna ( zakwaterowanie - poradza sobie ) [Trasa ?]
    10. Kowanski ( zakwaterowanie ? ) [Trasa - WSK ]
    11. melag ( ) - prosimy o jakis kontakt
    12. czechoj
    13. pawelblu (zakwaterowanie?) [trasa?]
    14. bgn
    -------------------

Zetoxa - [ wyjazd odwołany z powodu choroby córki. Redakcja i czytelnicy portalu CDRlab.pl życzą szybkiego powrotu do zdrowia.]

Log

Juz tylko godziny i kilometry dziela nas od rozpoczecia najbardziej nieprzewidywalnej imprezy w galaktyce

Ilość osób - 19.
    Ostatnio edytowane przez Laser ; 12.Aug.2005 o 08:20
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Nol
    Gość

Domyślnie

Ja właśnie obliczyłem, że mnie wyjdzie paliwo ok 200 zł... Blah... Będzie bieda z dojazdem:/

Domyślnie

Ja mam nawet gorzej licze po 40 groszy z km. czyli
    2x300x0,4=240pln

Ale mimo dośc napiętego budżetu z przyjemnością zagriluję
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Domyślnie

Jako najcenniejsze trofeum z tego zlotu prezentujemy unikatową, dostępną w jednym egzemplarzu. Koszulkę oblepioną tu i ówdzie logiem CDRlab z podpisami wszystkich obencych na zlocie!

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

Ech a ja juz odpisałem w topicu "manifestacja", ale nic to.
    http://cdrlab.pl/forum/showthread.php?p=13550#post13550

No wiec tak, co do uzupełnienia, to jeśli wolicie noclegi w namiotach to nie powinno być żadnego problemu w Antoninie. Jest tam duże pole namiotowe, ostatnimi laty raczej pustawe. Za czasów komuny w tym Antoninie było ludzi jak w Mielnie hehe, a jak sie zmienil ustrój to i pusto sie zrobiło.

Jutro podam co sie dowiedzialem i jak cenowo to wyglada.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Kapitan rycho zero jak zero

Domyślnie

Wchodzę na forum, a tu.....
    Temat przyklejony.
    Ja pier.......
    To sobie grzeniu narobił.
    No to jedziemy do grzenia na

edit:
    To się pewnie siostrzeniec ucieszy.

Domyślnie

Witam.
    Obadałem sprawę w Antoninie. Rokowania dobre - z polem namiotowym nie będzie żadnych problemów, jeśli w grę miałyby wchodzić domek/domki to trzeba by wypytać dokładniej o terminy w jakich są wolne, ale na razie uznałem że raczej namioty, skoro sami tak zaproponowaliscie.

Poniżej załączam cennik, popatrzcie i jeśli coś nie jasne albo nie pasuje, to komentować. Mnie osobiście wydaje się, ze cennik jest akceptowalny no ale...
    Auta można mieć na miejscu, wiec jeden dość istotny problem z głowy.

Zapraszam do dyskusji
    Załączone obrazki Załączone obrazki I Zlot CDRlab.pl http://cdrlab.pl/galeria-antonin_cennik.jpg  
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Material pod wczesniej omawiane podpisy
    T-shirt Valueweight-T Fruit Of The Loom, biały, bardzo dobrej jakości t-shirt znanego producenta odzieży, 100 % bawełny, gramatura 160 g/m²
    cena: 25pln +przesylka

Domyślnie

Cytat Napisał SoBal

1. SoBal+Żona (298km)
    2. rycho+starucha (298km)

Domyślnie

Rycho, msz tyle samo co my km?

Domyślnie

Cytat Napisał SoBal
    Rycho, msz tyle samo co my km?
    Na to wychodzi .
    Wprawdzie pomiar w linii prostej, ale....
    Załączone obrazki Załączone obrazki I Zlot CDRlab.pl http://cdrlab.pl/galeria-nowy-2.jpg  

Domyślnie

No to kawał będziemy lecieć Ale będzie warto!

Domyślnie

Cytat Napisał SoBal
    No to kawał będziemy lecieć Ale będzie warto!
    Mamy tak samo blisko

Domyślnie

A koszulka calkiem calkiem Z autografami stanie sie wrecz bezcenna.

Postaram sie namowic Brzucha, juz w zeszlym roku obiecalismy sobie ze do mnie zjada z Justyna no ale na gadaniu sie skonczylo.
    Juz widze jaka tu paczka zjedzie hehe

PS Nol moze zgadac sie z Zetoxa, o ile dobrze zgaduje ze Nol z Krakowa pojedzie. No i Zetoxa nie bedzie mial pretekstu zeby sie wymigac.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Domyślnie

Cytat Napisał grzeniu

... Nol moze zgadac sie z Zetoxa, o ile dobrze zgaduje ze Nol z Krakowa pojedzie. No i Zetoxa nie bedzie mial pretekstu zeby sie wymigac.
    Zetoxa nie może się wymigać.
    Zetoxa wymigał się już raz.
    Więcej taki numer nie przejdzie.

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie

Ja mam ok. 95km, więc nie jest daleko.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Domyślnie

Cytat Napisał SEBAW
    Ja mam ok. 95km, więc nie jest daleko.
    Ty to nawet pieszo możesz się wybrać.

Laser
    Gość

Domyślnie

Witam

No wlasnie wrocilem z trasy - zrobilem taki sam dystans jak jest odemnie do grzenia ;D mysle ze da rade

Grzeniu czy na tym polu namiotowym mozna spac w samochodzie ? ( nie smiac sie ) namiotu nie mam

----------------------------------------

Co do organizacyjnych - Grzeniu daloby rade wytyczyc jakies miejsce spotkania ? myslalem ze moze kolo dworca - tak zeby bylo sporo miejsca na samochody, potem bys poprowadzil caly kondukt na miejsce docelowe.

Jeszcze trzeba ustalic godzine spotkania

Przydala by sie jakas mapka miasta
    Ostatnio edytowane przez Laser ; 21.Jul.2005 o 18:57

Domyślnie

A gdzie tam kibelek jest? Jest jakieś prysznic?
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Laser
    Gość

Domyślnie

Bajoro masz Twardym trza byc, na bok sie czesac

Gorzala
    Gość

Domyślnie

jeszcze jedna wersja

Domyślnie

A Wy chcecie się zagnieździć w Antoninie? Jak tak, to chodzi o ten koło Ostrzeszowa i koło Mikstatu?
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Domyślnie

Ludzie, przeciez to nie jest na ksiezycu.
    Obaczy sie ile ludzi ma zjechac i miejsce spotkania sie wyznaczy. Moze byc np u mnie albo od razu w Antoninie - tam na prawde latwo trafic, to jest przy glownej trasie na Katowice, naprzeciwko jest duzy CPN. W razie jakichs klopotow wymienimy sie nr telefonow. Pelen luuuuuzzzz

@SEBAW - ten Antonin jest bardziej kolo Ostrowa Wlkp, ale dobrze kombinujesz.
    Jest tam do dyspozycji jakas kuchnia, sa jakies kible i prysznice, nie wiem czy leci w nich ciepla woda hehe bo nie pytalem.

@Laser - powiem tak....ten dworzec w Ostrowie to pewnie trudniej bedzie ci znalezc niz ten biwak w Antoninie.
    Spac w samochodzie? Zwariowales, przygruchasz sobie jakas laseczke z namiotem i spoko
    Co do godziny spotkania to mysle ze praktycznie wyznacza ja ci co maja najdalej (niech oni oszacuja swoje mozliwosci), chyba ze zlot od razu na miejscu i wszyscy sukcesywnie sie pozjezdzaja.

Mapki nie potrzeba. W Ostrowie jedziecie na kierunek Wroclaw/Katowice, tak jak znaki pokazuja jakies 15km za Ostrowem macie Antonin. Na łuku w Antku jest duzy CPN Rafinerii Gdanskiej, wjazd na pole namiotowe jest dokladnie naprzeciwko tego CPN-u.
    Ci co pojada od strony Wrocka czy Katowic rzecz jasna nie jada do Ostrowa bo i po co?
    Antonin macie w kazdym atlasie samochodowym.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Nol
    Gość

Domyślnie

Ok, to ja wrzucę coś od siebie.

1. Ja jechałbym z Cieszyna, bo to w końcu mój dom - w Krakowie studiuję
    2. Ale jeśli Zetoxa miałby jechać, to mógłbym obrać trasę przez Kraków (albo bym się przybrał, albo zabrał Zetoxę - zalezy przede wszystkim od kosztów paliwa).
    3. Na ten moment wygląda jednak na to, że pojadę PKSami/pociągami. dlaczego? Bo ja z Cieszyna mam do Ostrowa Wlkp. 330 km. Mimo, że mam Diesla wyjdzie mnie paliwo niecałe 200 zł. Pociągiem/PKSem wyrobię się w niecałych 100 zł. To jest spora różnica. Coprawda pojadę ponad 8h, ale 100 zł za 8 godzin roboty raczej nigdzie nie dostanę. No, chyba że ktoś się zrzuci na paliwo
    4. Mógłbyś się grzeniu popytać jednak o te domki? Bo u mnie prawie codziennie leje, a spanie w namiotach/samochodzie przy takiej pogodzie to średnia przyjemność. Nie chcę być chory (moje zatoki są podatne na choroby:/).

Domyślnie

Ja też jestem za domkami.
    Jeżeli ten Antonin jest pod Ostrowem, to mam do niego ok. 75km.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 27 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)