+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Temat: Festiwal jedynki w Sopocie

Zastepca vice-szeregowego pawelblu zero jak zero Avatar pawelblu

Domyślnie Festiwal jedynki w Sopocie

Wlasnie skonczyla sie druga czesc pierwszego dnia koncertu (bedzie jeszcze jedna, ale chyba tylko z tym gosciem za ktorym niezbyt przepadam).
    Moim zdaniem wyszlo super Orginalne wykonanie swietnych kawalkow przeplecione z niezlymi remake'ami i klimat jaki stworzyl Mann strasznie milo mnie zaskoczyly. Trzeba przyznac ze bylo git . Ciekawe co na to TVN i festiwal wrzesniowy, bo tamten zapowiada sie troche kiczowato przy tym co zaprezentowalo dzisiaj TVP, chociaz kasa na tamten festiwal pojdzie podobno wieksza.

Ogladal ktos Podziela moje wrazenia (to w zasadzie nie jest pytanie )
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Ogladalem troche w przerwie od internetu, bo mi wykorkowal. Hmm... mi sie akurat raczej nie podobalo (skonczylem bodaj w okolicach Lady Panku, mozliwe, ze potem bylo lepiej) - ale byc moze jestem za mlody, dziwny i sie nie znam

Gorzala
    Gość

Domyślnie

a dzis?
    i jak tam wyniki plebiscytu?
    imo 2 i 3 miejsce mozna bylo wybrac lepiej... no ale
    cholernie mnie wkurza obecnosc etatowych festiwalowiczow... poza tym calkiem calkiem

Domyślnie

A nie widzialem - po Brodce musialem na chwile wyjsc (podobalo mi sie, choc jak ja pierwszy raz zobaczylem w nowej kreacji to mi sie wesolo zrobilo ).

A jakie wyniki Tylko wiem ze chorek dostal pierwsze (co IMO bylo oczywiste, choc jak spiewali te piosenke na scenie w duecie to nie trafili dzwiekiem w ostatnie 'byle' rozpoczynajace fraze i poszedl niezly falsz, sam chor spiewal i klaskal z playbacku, a ten gosc co niby dyrygowal/gral byl zalosny).

A teraz leci jak to powiedzial Kamel czy inny Orzech: zespol punk-rockowy (jakby ktos nie wiedzial )

A jeszcze bylo blue cafe - ale jak to blue cafe. Na ile bozia dala glosu to zaspiewali, a to co bylo zbyt trudne poszlo z playbacku, choc Tatiana i tak jak na siebie to bardzo duzo zaspiewala live (chyba nawet prawie wszystko). Remake 'Baila' - do kitu, ale tego chyba nie da sie zaspiewac live

A jeszcze prowadzenie - Orzech z Tatiana wypadli jak zwykle i niech to bedzie moim komentarzem
    Ostatnio edytowane przez pawelblu ; 21.Aug.2005 o 00:08
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Gorzala
    Gość

Domyślnie

3. Golec
    2. Wrona
    1. chorek

Co do prowadzenia, ani Orzecha, ani Tatiany nie darze sympatia, wiec...

Domyślnie

Po reakcji publicznosci miejsca 2. mozna sie bylo spodziewac. Natomiast golcowie to dla mnie zaskoczenie. Predzej obstawialbym Zakopower (bo na fali opola). Sam raczej bylem zwolennikiem zespolu zly, o przepraszam - lzy , no ale wazne ze przynajmniej wygralo jakies sensowne wykonanie, bo nie ma sie co oszykiwac - miejsca 3. i 2. niewiele znacza.
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał pawelblu
    Po reakcji publicznosci miejsca 2. mozna sie bylo spodziewac. Natomiast golcowie to dla mnie zaskoczenie. Predzej obstawialbym Zakopower (bo na fali opola). Sam raczej bylem zwolennikiem zespolu zly, o przepraszam - lzy , no ale wazne ze przynajmniej wygralo jakies sensowne wykonanie, bo nie ma sie co oszykiwac - miejsca 3. i 2. niewiele znacza.
    Tez bylem zdziwiony miejscem Golcow, widac mam inny gust niz duza czesc glosujacych...

A czy miejsca 2. i 3. niewiele znacza? Odpowiednio 30k i 15k PLN

Domyślnie

Odnowie temat z okazji corocznego sopotu tym razem pod skrzydlami TVN.

Mamy kompromitacje roku - Mandaryna zaspiewala live. Ona byla gorsza nawet od tych dziewczyn spiewajacych w chorku (ktore bylo zreszta slusznie slychac 2 razy glosniej niz ja sama).
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Laser
    Gość

Domyślnie

Oj jaka szkoda,,, przeoczylem sprawe, miejmy nadzieje ze ktos to uwiecznil i bedzie dostepne w necie ?

Domyślnie

Ja jej szczerze mowiac wspolczuje ... prasa ja z blotem zmiesza ...
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Młodszy chorąży sztabowy Druss zero jak zero Avatar Druss

Domyślnie

Wiedziala na co sie pisze, a ze ja misiu kocha to nie powiedzial ze nie nadaje sie do spiewania bez roznych przesterow.
    Czasami jest tak, a nie inaczej.
    Pioneer DVR-115D
    Liteon IHaS-124

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Thumbs up

wróciłem właśnie z Sopotu z festiwalu , uffff całe szczęście że Mandaryna śpiewała jako ostatnia z tej szóstki , miałe czas na papierosa
    kto ją do cholery wylansował ? całe szczęście że musieliśmy słuchać tylko dwóch kawałków a jej stary ( Michał ) ma ją na codzień , jemu trzeba współczuć
    reszta festiwalu spoko , trochę rozruszałem kości jak wystąpił Scorpions
    stara wiara nie rdzewieje , co klasa to klasa , warto było poczekać
    pozdro

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia