+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Licencja na Opere za free - spieszyc sie !

Laser
    Gość

Domyślnie Licencja na Opere za free - spieszyc sie !

Opera obchodzi dzisiaj - 30sierpnia 2005 swoje 10 urodzinki

z tej okazji producent postanowil porozdawac troche darmowych kluczy do tej przegladarki - czytajcie sami

For one day only, you can get an ad-free version of Opera. Simply e-mail registerme@opera.com to obtain a registration code. This offer is valid from 12 a.m. Tuesday, August 30 to 12 a.m. Wednesday, August 31 2005 (PDT).

Czyli - wystarczy wyslac maila na adres registerme@opera.com z prosba o klucz do operki, powinnismy go otrzymac w mailu zwrotnym !

Spieszyc sie bo oferta wazna od 12 dzisaj do jutra 12 czasu PDT ( od 9 rano do 9 jutro rano ? ) - czyli wysylac jak najpredzej

http://www.download.com/Opera/3000-2....html?tag=excl

Update

Nie jest to sciema ! http://my.opera.com/quiris/journal/159
    Ostatnio edytowane przez Laser ; 30.Aug.2005 o 14:57

Adacho5 Adacho5 ma szanse Avatar Adacho5

Domyślnie

a tego e-maila mam wyslac o polsku czy po angielsku
    Sepron 2.8GHz, 512 DDR RAM, Ati Radeon 9550, Dysk 160 GB, płyta głowna VIA p4x-266a, LG FLATRON F700B, DVD-RW LG 52x/32x/52x/8x, Win XP

Laser
    Gość

Domyślnie

Witam

Klucze sa juz podane na stronie imprezowej opery !

http://my.opera.com/community/party/reg.dml

No to fajna niespodzianka

Przez chwile klucze byly generowane na stronie ( po wejsciu na ten link wyswietlaly sie klucze dla windows i innych systemow - z kazdym odswiezeniem byl inny zestaw wiec widac powrocili do systemu rozdawania przez maila )
    Ostatnio edytowane przez Laser ; 30.Aug.2005 o 15:34

Starszy szeregowy komputerek zero jak zero Avatar komputerek

Domyślnie

Hmm a ja 3 meisiace zbieram klikniecia na banner dla licencji od opery brakuje mi 19 klikniec wiec tez otrzymam serial ...bede miel juz na zawsze ... indywidualy serial .. ale ten tez sobie wpsialem ( ten ktory otrzymujemy za podanie adresy @ ) i reklamy brak no to 98% legalny soft
    Ubuntu 7.04

Laser
    Gość

Domyślnie

Mi sie udalo zalapac na generowanie seriali na stronie www, i mam swoj wlasny kluczyk juz ( mowi sie jeszcze o nowej wersji opery ktora ma sie dzis pokazac, zobaczymy impreza trwa )

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał komputerek
    Hmm a ja 3 meisiace zbieram klikniecia na banner dla licencji od opery brakuje mi 19 klikniec wiec tez otrzymam serial ...bede miel juz na zawsze ... indywidualy serial .. ale ten tez sobie wpsialem ( ten ktory otrzymujemy za podanie adresy @ ) i reklamy brak no to 98% legalny soft
    z klikniec wszyscy dostaja te same seriale

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)