Pooooooolska goooooola![]()
Pooooooolska goooooola![]()
Jak by to powiedzial niezapomniany Janek Ciszewski
'prosze panstwa, wrocilismy z baaardzo dalekiej podrozy'
Ech.....szczescie, tylko szczescie nas uratowalo.
Pozdrawiam/ Grzeniu
No bardzo ładnie sprawiła się Polska. Trzeba im wreszcie pogratulować.![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
LadnieNapisał SEBAW
? O malu zawalu nie dostalem przez ostatnie 10 minut meczu!
![]()
Mieli 2 razy podczas drugiej polowy kilkuminutowa fatalna gre, obrona sie calkowicie zagubila i jeszcze troche a wpakowali by nam kilka bramek. Generalnie ten mecz mogl sie zakoczyc rownie dobrze wynikiem 2:4 jak i 4:2![]()
Ale chlopaki wygrali! Jeszcze tylko skopac Walie, nie dac d*y na Wembley i nastepnego lata wakacje w Niemczech!![]()
Po dzisiejszym meczu stwierdzam ze Klos, Bak i Mila nie nadaja sie do reprezentacji.
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Mecz buł nawet ładny, ale tak jak napisał Morphy do ostatnich 10 minut. Myślałem, że spadne z łóżka, takie szczęście mieli nasi, ale to już historia, mam nadzieję, że z Walią nie będą nas przyprawiać o palpitacje serca.
Pozdrawiam.
"We know you've come to inherit what's yours...The Mansion."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)