witam
w poniedzialek powinienem być w pl.
kobiety, dobre piwo, polska mowa, rozwalone drogi.......
mile uczucie ............
pzdrwm Nikita_Bennet
witam
w poniedzialek powinienem być w pl.
kobiety, dobre piwo, polska mowa, rozwalone drogi.......
mile uczucie ............
pzdrwm Nikita_Bennet
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
"Chlebem i solą Cię przywitamy."![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
I nową władząROTFL
Powiedz: drogi z charakterem !Napisał Nikita_Bennet
![]()
Ostatnio w rozmowie z Laserem zaryzykowałem stwierdzenie, że w krajach z dobrymi drogami często dochodzi do wypadków z powodu zaśnięcia kierowcy. U nas to jest zdecydowanie niemożliwe - nasza nawierchnia zapewnia tyle wrażeń, że niejeden eXtreme sport może się schować![]()
Więc trzeba je "zlepperować" i będzie jak na Zachodzie.Napisał rycho
![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Uwielbiam jeździć nocą, jedyne co psuje krajobraz to *%$^%$# fotoradary. Jak wiesz gdzie stoją to możesz jechać tak jak potrafisz i to lubię. Ale tylko na drogach które znasz, bo u nas tak jest, że jedziesz sobie piękną drogą krajową i nagle ni z tego ni z owego masz drogę brukowaną (vide Olsztyn->Bezledy w Spręcowie).
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
A budek z fotoradarami przybywa....co prawda wiekszosc pustych ale nigdy nie wiesz
Ostatnio zaslyszalem, ze jak akurat gdzies wsadza radarek do budki to w poblizu zazwyczaj stoi suka, gdzies schowana w krzakach. Na moje pytanie po co suka skoro aparacik cyka fotki sam uslyszalem ze niebiescy pilnuja tego aparaciku bo ludzie od razu kradna hehe.
No i jak to skomentowac? Piekne i typowo polskie?
Czy moze cos w stylu, ze kazdy ekosystem dazy do zachowania rownowagi?
PS Ja tez jak juz place, to wlasnie za predkosc
PS 2 Nikita - witamy na starych smieciach![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
juz w domciu - modem niestety ale przynajmiej to "ten kraj"
dzieki za przywitaniejest do kogo wracac
co do wladzy. tato byl na glosowaniu wczesniej i do komisji rzucil text ze reszta rodziny jak przyjdzie to za 2 miuty 20.00 i tak bylo.
bylem z sister na 3 minuty przed zamknięciem lokalu. glosowalem. nie popelnilem błędu
@co do dróg - wezcie nie mowicie, wjezdzasz do polski i notebooka musialem wziac na kolana aby sie nie poobijal tak sie o niego balem a miedzy uk a pl - zero obaw bo i zero drgan.
co do zasnięcia kierowcy - bliska mi osoba zasnęła za fajerą - nic sie nikomu nie stalo ale ona zawsze jest wyjątkiem od reguły.
SoBal :
- widze ze jest nas dwóch - jazda nocą jest suuuper - oczywicie jakas muzyka i ..................
- dzis jechalem tą trasą - tędy jezdze na chatę z olsztyna bo przez mrągowo-kętrzyn zapchane a reszel-korsze wolniej muszę jezdzic a tędy jest najszybciej choc ciutkę dalej.
a ten odcinek w spręcowie jest rewelka - jak ktos nei zna trasy a gania normalnie ponad 130km/h to tam czeka go niespodzianka.
fotoradary - jak będą leszpe drogi to wszyscy będą jezdzic 100-110 i nikt nie będzie się tak spieszyl - tak jet zagramanicą
co do prędkosci - dzis bylo pelno suk no strach ganiac szybciej
najlepsze jest to ze zdązlyme na wybory. sluchajcie. tato byl wczesniej na wyborach i na pytnie gdzie reszta rodziny mowi ze jak zdąża to będą na 2 min przed zamknięciem lokalu i tak bylo - 2-3 min przed zamknięciem lokalu zlozylem swoj glos.
co do powrotu z uk - na VCS czekalismy na autokar bo strajki w londynie - spoznienie 3 godzinki, nigdzie nie kotrolowli nas za wyjątkiem kolbaskowa to myslalem ze krew mnie zaleje - mamy unię ale dają odczyc ze w niej nie jestesmy. sprawdzili tylko dokumenty - no ale graniczny wchodzi i
g: - przygotowal pan paszport jak mowilem
k: - tak
g: - to dokumenty pojazdu poprosę jeszcze (i posedl spradzac nasze dowody/paszporty)
l: - pewnie autokar jest kradziony
k - kierowca
g - graniczny
l: - podrozni tego autokaru
no po prostu nie wyrobilem wtedy - smiech na sali
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)