+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Temat: HWD TP

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Jak w temacie, oznacza to że będę prawdopodobnie cały zasrany weekend offline - chyba że monterzy (bez urazy Monter ) uwiną się dzisiaj do 15.

Kocham TP SA

Od czasu rezygnacji z SDI w dniu 26 stycznia br. - mam same kłopoty z telefonem już nie mówiąc o łączy, średnio zgłaszam jedną usterkę dziennie... nie mam siły. Jak przyjdzie rachunek to przejde sie do telepunktu i wsadze ten rachunek komuś b. głęboko....

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie

Ja jestem w weekend więc nie obawiaj się o stronke. Wszystko pięknie bedzie chodziło.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

tepsa... coz.. na montera nie licz - nie przyjdzie - jak bardzo glosno w sluchawk epokrzyczysz ze juz 3 raz nie przyszedl sku.. je.. pi.. ch.. to moze wtedy kogos przysla - tak to wygalda w wawie
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

Nol
    Gość

Domyślnie

Szeroko pojęta troska o klienta... Cała TEPSA

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Zadzwoniłem i zaczałem dość mocno twierdzić że jestem zdenerwowany, no i facet powiedział, proszę poczekać i usłyszałem w słuchawce sygnał.... rozłączonego połączenia... kutasy,

Laser
    Gość

Domyślnie

Mozliwe ze im tez linia padła LOL

BTW - jak rozmawiasz ze wszelkiej masci serwisami itp itd to zawsze pros o dane tego z kim rozmawiasz / możliwe ze to ich troszeczke zmotywuje

-----------

edit / - aha wg szkoły Sid'a / stare dzieje / to magiczne slowo pisze się przez CH

Szeregowy Anonymous zero jak zero

Domyślnie

Cytat Napisał SoBal
    (...) weekend offline - chyba że monterzy (bez urazy Monter ) (...)
    Spoko, spoko
    Swoją drogą moja ksywa właśnie się od tego zajęcia wzięła, ale uprzedzam fakty i ew. pytania - nic związanego z Internetem ani komunikacją Na szczęście

Tomek.K.
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SoBal
    Jak w temacie, oznacza to że będę prawdopodobnie cały zasrany weekend offline - chyba że monterzy (bez urazy Monter ) uwiną się dzisiaj do 15.

Kocham TP SA

Od czasu rezygnacji z SDI w dniu 26 stycznia br. - mam same kłopoty z telefonem już nie mówiąc o łączy, średnio zgłaszam jedną usterkę dziennie... nie mam siły. Jak przyjdzie rachunek to przejde sie do telepunktu i wsadze ten rachunek komuś b. głęboko....

Po pierwsze monterzy (wszyscy) zostali przekazani firmom zewnętrznym, które pracują dla tepsy, w dodatku trochę ich zwolnili i obcięli pensje. Więc w sobote jest tradycyjnie jeden dyżurujący monter na wszystkich rejonach z jednej lub kilku central. Najpierw obrabia umówionych abonentów na wszystkich rewirach, a później nieumówionych w swoim rejonie. Jeden człowiek na średnio 20 tysięcy abonentów to trochę za mało. Oczywiście wszystkim telefony się nie psują, ale i tak w sobotę ma kilkakrotnie więcej uszkodzeń do naprawy niż w dzień powszedni. Wybacz człowiekowi.

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

dzialania tepsy przypominaja troche obrone przed glodem w postaci wymordowania rolnikow... [bo na wsi sie przeciez duzo je..]
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

.:: nikt ::. .::piotrek::. zero jak zero Avatar .::piotrek::.

Domyślnie

Tepsa schodzi na psy i wogole robi sie beznadziejna.

RiT2
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał .::piotrek::.
    Tepsa schodzi na psy i wogole robi sie beznadziejna.
    To jest nieprawda Oni sa beznadziejni od zawsze!
    Jeden przyklad na dzis. W listopadzie zglosilem rezygnacje z lacza ISDN w pracownii. Do dzisiaj przychodza rachunki i ponaglenia, a urzadzenie NT ... dalej wisi!
    Koniec piesni jak mawia Sid

Starszy szeregowy Adixo zero jak zero Avatar Adixo

Domyślnie

Coraz bardziej marzę o dużej konkurencji dla tepsy

No co każdemu wolno sobię pomarzyć

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia