Na tej stronie http://autotest.onet.pl możecie sprawdzić, czy przepisy drogowe nie są wam obce.
Za pierwszym razem udało mi się zebrać 3 błędy i w związku z tym NEGATYW.
![]()
Na tej stronie http://autotest.onet.pl możecie sprawdzić, czy przepisy drogowe nie są wam obce.
Za pierwszym razem udało mi się zebrać 3 błędy i w związku z tym NEGATYW.
![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
W trzech zestawach zero bledow...dalej nie chcialo juz mi sie![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
trzeba podrzucić te testy Otylce, jak tylko wyjdzie ze szpitala.
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
Uuuuu. Muszę pozazdrościć, bo w 5 podejściach najmniej udało mi się zebrać AŻ 1 "byk".Napisał grzeniu
![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
SEBAW !Napisał SEBAW
Oddaj dobrowolnie Prawo Jazdy.![]()
Nie oddam!
Jak każdy wie, inaczej wychodzi teoria a inaczej praktyka. Ile osób zdało pierwszą część, a na drugiej wysiadało - i odwrotnie.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
No to rob dalej te testy az bedziesz bezbledny heeheNapisał SEBAW
Praktyka czyni mistrza![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Napisał grzeniu
podobnie było z Mandaryną kiedy jej bisowano ( bis,bis,bis) , Mandaryna : dajcie spokój już nie mogę śpiewać , publiczność: śpiewaj k...a aż się nauczysz![]()
Napisał SEBAW
ja też nie oddam , nazwali mnie niedzielnym kierowcą , ciekawe skąd oni wiedzą że jeżdżę tylko w niedziele?![]()
Dobre, dobreNapisał asterix
![]()
Nie slyszalem tego hehe, ale sluszne.
Pozdrawiam/ Grzeniu
He, he...Napisał Adixo
Ja nawet nie próbowałem, żeby się nie okazało, że jestem gorszy od kobiety.![]()
też nie próbowałem, wiem jak się zmienia biegi, kręci kółkiem, i po co mi inne stresy ?!
Jak mawia pewiem wpływowy klecha "Aleluja i do przodu"
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
zdac zdalem
i co z tego?
ano nic
osobicie to bym podniosl wiek prawka do 18 i dodatkowo 2 lata z opiekunem
Napisał Zetoxa
Niom, wsiada człowiek rano do samochodu, a tam jakieś wajchy przy kierownicy... i po co to wszystko
Zebys sie rozbudzilNapisał Pedros
![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Napisał Pedros
czym ty jeździsz? wajchy przy kierownicy były ze 20 albo więcej lat temu
jeśli masz autko z takimi wajchami to chyba jest starsze od węgla hehe![]()
ciekaw jestem kiedy będzie można wsiąść do samochodu i nie myśleć o kierowaniu ( to fantazja o samochodach które same jeżdżą )![]()
może nasze wnuki tego dożyją![]()
mamy już automatyczne skrzynie biegów i inne nowinki,np.światła czy wycieraczki , więc czas pomyśleć o automatyce całego autka
pozdro
Syrenką 105Napisał asterix
... i właśnie o to mi chodziło - niektórzy tak jeżdż jakby zwykli mawiać "na cholerę mi te kierunkowskazy?"
dawno nie widziałem tego modelu , ale pozazdrościć każdy może , jeśli ma 30 lat to już zabytek i zniżki na maxa , szkoda tylko że nie można przerobić tego na gazNapisał Pedros
, ale i tak miło czasem posłuchać charakterystycznego odgłosu silnika ( rrrrrrrrryyyyyyyyyynnnnnnnnnnn gę gę gę gę gę gę ) hehehe
pozdro
Trochę się spóźniłem - walnąłem teścik, 26/30, ankieta stwierdziła, że jestem świadomym kierowcą i z BogiemSzkoda tylko, że system poprawnych odpowiedzi jest trochę kulawy - podali tylko tabelkę zamiast linka do pytania i zaznaczonej poprawnej odp. Przez to nie chciało mi sie ponawiać testu, aby zobaczyć, gdzie się pomyliłem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)