kiedys w tenbicie widzialem taki program ktory zakladal haslo na komputer i np po wpisaniu hasla wpisywalo sie za ile ma sie wylaczyc PC. Znacie moze taki programbo w google niemoge znaleść
![]()
kiedys w tenbicie widzialem taki program ktory zakladal haslo na komputer i np po wpisaniu hasla wpisywalo sie za ile ma sie wylaczyc PC. Znacie moze taki programbo w google niemoge znaleść
![]()
No na przykład:
Auto Power-On and Shut-down
Dzięx. zaraz przetestuje
Edit:
Porazka.
1) Jak sie zaczyna wylaczac latwo mozna wcisnac abort i grac dalej ( byc moze mozna przestawic)
2) Zaraz po ustawieniu hasla na komputer mialem Blue Screena ;(
Ostatnio edytowane przez GacekSSJ4 ; 08.Oct.2005 o 23:34
No to mam inna propozycję, nie żadne programy, a wykorzystanie systemowej funkcji shutdown.
Robisz plik *.bat a w nim, na przykład:
shutdown –l
Spowoduje to wylogowanie z systemu.
Aby wykonać to o określonym czasie dodajesz to do zaplanowanych zadań.
To bylo by dobre, gdyby, ten dzieciak byl mniej sprytny. Pozatym to nie ja mam to obslugiwac tylko moja mama co w sumie umie tylko winampa i pasjansa obslugiwac ( i troche offica ;P )
Masz dwa wyjscia:Napisał GacekSSJ4
1. wymienić dzieciaka
2. pogodzić się z tym, bo to go rozwija i w czasie jak gra nie ćpa, nie chleje, jest na oku - a gry z czasem mu sie znudzą
Bgn, ja po prostu jestem fanem Twoich wypowiedzi![]()
![]()
Gacek, największa lista tego typou softu z freeware znajduje się pod tyma adresem, nie możliwe żebyś nie znalazł pasującego:
http://www.freewarehome.com/System_U...hutdown_t.html
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
i zainteresuja go kobitki jak facet lub faceci jak dziewczyna ;>Napisał bgn
jak fascynacja tym przejdzie to moze samochody. kto wie
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
Nie wk....aj mnie.Napisał Nikita_Bennet
Ma studiować, a nie "integrować się".![]()
I to jest duch! Tak sobie powtarzaj a będzie wszystko dobrzeNapisał rycho
![]()
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
He, he...Napisał SoBal
Studenty teraz więcej się integrują niż studiują.
Moja córka wraca o piątej trzydzieści rano z integracji (lokal Tiger znanego boksera Dariusza M.), a o ósmej idzie zaliczać kolokwium.
Stres mnie zabija.
Jak oni to robią, że zaliczają?![]()
Trzeba byc studentem zeby to wiedziecNapisał rycho
Teraz to i ja nie pamietam jak to sie robilo, ale jakos sie udawalo hehe
Pozdrawiam/ Grzeniu
hmm. uwazam sie za mlodego czleka co broil sie w zeszlym roku w czerwcu.Napisał rycho
i z wlasnego doswiadzcznenia:
- lepiej sie integrowac jak jest się młodym bo pozniej nie ma czasu, nie ma z kim, załuję tego cholernie bo integrowanie zaczalem na piątym roku podczas pisania pracy magistersko-inzynierskiej.
- jesli czegos zabronisz dzieciakowi to i tak to zrobi a ty staniesz sie wrogiem -> thx dla mego taty który chyba niczego mi nie zabronił.
- przez 5 lat moich studiow studenci naprawdę zrozumieli w jakim swieci zyją - wilczy kapitalizm, kasa, zalatwianie po znajomosciach, jak zarobic aby sie nie narobic, studia to zabawa a nie nauka itp. po prostu te mlodsze roczniki widza swiat inaczej
a to ze zaliczają - mowisz o egzaminach oczywiscie? ;>
pzdrwm Nikita_Bennet
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
....za moich czasów takich bezecenstw nie było, ale pamietam,że zdarzało mi sie prosto z brydża jechac na zajęcia na uczelnię i zobacz... podobno wyszedłem na "ludzi". Rychu - moja w ramachach racjonalizacji swoich kosztów dzwoni do mnie o 3-4 rano żeby ja zabrać z imprezki i w dodatku twierdzi,że robi to tylko dla mnie- bo chodzenie po tzw. "mieście" jest podobno niebezpieczneNapisał rycho
He, he...Napisał bgn
Trochę się uspokoiłem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)