i juz pewnie świętuje, więc i ja dołączam się i życzę Ci długiego i dobrego życia, a reszta sama przyjdzie![]()
i juz pewnie świętuje, więc i ja dołączam się i życzę Ci długiego i dobrego życia, a reszta sama przyjdzie![]()
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
Wszystkiego najlepszego!![]()
Dołaczam się - piękny wiek. Po skończeniu 26 lat człowiek powinien iść na emeryturę i wykorzystywać dany mu czas, a po skończeniu 65 lat do roboty, bo wtedy przyjemności zyciowe zbliżają sie do zera i arbait to właściwie jedyne zajęcie
popieram i dołączam życzenia , dużo zdrówka iNapisał bgn
![]()
![]()
![]()
pozdro![]()
Ja też życzę wszystkiego najlepszego!
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
100 lat i tuzin dzieciaków :>
naj naj naj najlepszego z okazji urodzin
pzdrwm Nikita_Bennet
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
wszystkiego dobrego![]()
Trochę spóźnione, ale szczere życzenia: wszystkiego najlepszego!
wielkie dzieki
BGN - emeryture planuje juz tak gdzies od liceum, tylko te ograniczenia prawne...
wczoraj w celu uczczenia poszlismy do teatru... na szczescie po przedstawieniu byl bankiet bo inaczej czas uwazalbym za calkowicie zmarnotrawionyzastanawiam sie czy przedstawinie ktokolwiek zrozumial... next time wybiore sie na piotrusia pana
![]()
Jakaś nowa marka browaru?Napisał nimal
![]()
Najlepszego Nimal!
Jak to mawiaja Rosjanie: 'sztoby ch*j stajał i diengi byli'![]()
Ech i znowu spozniony...juz po imprezie, ba nawet po kacu.
Wszystkiego dobrego Nimal, mam nadzieje ze dzielnie zniosles ten jubileusz.
PS Na emeryturke to w mysl prawa ciut wczesnie, ale od czego ludzie wymyslili mozliwosc renty hehe![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
ponowne dzieki
poniedzialek... jeszcze tylko 5 dni do weekendu![]()
stary - ale pracy juz tylko 3
w podstawowce skreslalo sie minuty do przerwy...![]()
Ja tam wolałem zaczekać aż tow. N. wytrzeźwieje i wróci z Izby
26 lat, fiu, fiu jak to mówił cholerny zarazkonośca. Masz za sobą ćwierć wieku, teraz jeszcze tylko max. 2 takie fragmenty...
Ta środkowa ćwiartka jest najlepsza, więc wykorzystaj na max![]()
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
W podstawowce i w liceum na nudnych zajeciach skreslalem tak jak w wiezieniu kreskiNapisał nimal
Pozniej na studiach sie nauczylem, ze mozna je skreslac w bardziej kreatywny sposob - na ksztalt kwadratu (kazda kreska to jedna minuta, daje to 4 minuty) i piata skresla sie caly kwadrat - w ten sposob kazdy przekreslony kwadrat to 5 minut
Zebym ja to wiedzial w podstawowce! Jednak, jak widac na zalaczonym przykladzie, studia ucza czlowieka nowych rzeczy
![]()
ta, to akurat studiowalismy razem
SoBal - staram sietylko widzisz sa pewne ograniczenia
np nie wygralem w totka! moze jakbym zaczol grac...
To akurat tez studiowalismy razem - sa przyjemniejsze sposoby tracenia pieniedzyNapisał nimal
![]()
ta, trzeba by skoczyc do biblioteki, zasiasc w czytelni i pokontemplowac jakies dziela...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)