+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: [do wszystkich] APEL

Szeregowy Anonymous zero jak zero

Domyślnie

Witam. Staram się być bezstronny, jednak jedna rzecz mnie zaniepokoiła dziś we wczesnych godzinach rannych...
    Otóż nie dalej jak wczoraj na Forum przy okazji wątku o nośnikach rozwinąłem temat programu kProbe przytoczonego przez SID'a, podając pomysł opisania tegoż programu. No i ku mojemu zaskoczeniu dziś na *info pojawił się taki opis w formie artykułu...
    Ocenę i rachunek prawdopodobieństwa sobie pominę.

Mój apel: JAK KTOŚ MA JAKIŚ POMYSŁ TO PISAĆ WYŁĄCZNIE NA PM. Okazuje się bowiem, że to Forum jest silnie inwigilowane pod kątem wypowiedzi, a przy okazji pomysłów.
    Pozdro.

Nol
    Gość

Domyślnie

Konkurencja nie śpi...

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Ciekaw jestem czemu sie tak bardzo nas obawiają

Co do K's Probe, pominę prostotę tamtej instrukcji. U nas od początku było planowane cos inego, znacznie wykraczającego poza ramy samego K's Probe, ale o tym co to jest - dowiecie się za minimum miesiąc. Jest to ogromna praca dla tłumaczy, ale jeżeli wszystko będzie dobrze... to... EOT

Szeregowy Anonymous zero jak zero

Domyślnie

Pssssst

Szeregowy Pedros zero jak zero Avatar Pedros

Domyślnie

Bywam i tu i tam
    (nie bijcie mnie za to, to nie byłem ja, wszelkie podejrzenia są jedynie wstrętnymi insynuacjami )
    i pewnie będę bywał - o ile będę mile widziany - nie ściemniam
    A jak powiedziałem jednej osobie z Waszej redakcji - większość artykułów staram się czytać w całości i chętnie nowe artykuły o tym, czy owym przeczytam
    I nieważne będzie, czy już się gdzieś na ten temat ukazały podobne, czy nie.
    A z propozycjami artykułów to do kogo?

Szeregowy ThanatoS zero jak zero Avatar ThanatoS

Domyślnie

Hmm, chlopaki nie popadajcie w paranoje, ten artykul byl napisany ponad 2-3 tygodnie temu. A przy okazji inwigilacji to nie robimy tego, mamy wlasne pomysly tak jak i wy macie swoje - a ogolnie ulmujac robimy dla dobra uzyszkodnikow bez wzgledu gdzie sie co umieszcza.

Dobra to tyle z mojej strony.
    Pozdrówka
    ThanatoS
    Opcja Szukaj jest za darmo, ale nie na darmo

Nol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Pedros
    Bywam i tu i tam
    A z propozycjami artykułów to do kogo?
    Jako że dosyć często się kontaktujemy, to może być do mnie

P.S.
    Pedros - wszyscy tu są jak najbardziej mile widziani.

Szeregowy Pedros zero jak zero Avatar Pedros

Domyślnie

Cytat Napisał Nol
    Jako że dosyć często się kontaktujemy, to może być do mnie
    ...
    Nio, to Ty wiesz z konwersją jakich sygnałów się ostatnio męczę
    i jakbym znalazł artykuł na ten temat kompleksowy tobym był więcej niż hapy, byłbym over the moon
    (jestem leniwy - bo jakbym poskładał różne wiadomości to pewnie byłoby też ok)
    Nawiasem - jak przeszukiwarki będą się czepiać Waszych artykułów, to pewnie serwis dostanie kopa w sensie liczby odwiedzin?

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

coz.. to raczej normalne - ja tez czuje oddech na plecach piszac kazdego posta ladnie nam to statsy nabija, a jak w logach wyglada

art o kprobe.. coz.. niewiele w nim ciekawego dla mnie - ale nie jest tragiczny

probowalem pisac podobna instrukcje.. czesci nawet gdzies mam - moze z tego cos bedzie - narazie jest wiekszy projekt na oku

monter - jak masz jakis pomysl - to pisz na gadulca - on nie gryzie, albo na mail, albo na PM - wtedy nie bedzie obaw - zreszta w tym przypadku ja nie mam obaw - napisanie tego arta, nawet pomimo jego prostoty merytorycznej, to kupa czasu- na pewno wiecej niz par godzin - a art nie nosi znamion popelniania w pospiechu
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia