Tak jak w temacie.. a w załączniku szczegóły... plzz help
Jeszcze chcialem powiedzieć ze po jakimś czasie wszystko wraca do normy a za jakiś czas inna literka mi sie obniża... i tak w kółeczko ;(
Tak jak w temacie.. a w załączniku szczegóły... plzz help
Jeszcze chcialem powiedzieć ze po jakimś czasie wszystko wraca do normy a za jakiś czas inna literka mi sie obniża... i tak w kółeczko ;(
Ostatnio edytowane przez GacekSSJ4 ; 17.Dec.2005 o 12:51
Przepraszam, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem, uśmiałem się do łez
Zacząłbym od przeskanowania - dokładnego - systemu, przy pomocy jakiegoś programu do wykrywania trojanów...
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Ad-Aware, Spy Sweeper i do dzieła. Również jakiś antywir można użyć.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Śmieszne to to jesttylko mnie to sie płakać chce ;D
Wybaczam
Na forum wgk mój post wylądował w koszu.. ;P
Komputerek przeskanowany Ad-aware SE pro i northon antivir (oba jak najbardziej aktualne) i nic ;(
Ad-aware to raczej program jeden z kilku ktory trzeba zastosowac w pozbywaniu sie spyware`u, wedlog mnie najlepszy do tych operacji jest Spyware Doctor, niestety nie jest darmowy.
Ostatnio edytowane przez Druss ; 17.Dec.2005 o 21:41
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
proponuje avast antywirus , polski , darmowy i całkiem skuteczny , oprócz tego jest spybot - search & destroy , też dobry programik
http://www.avast.com/
http://www.programosy.pl/index.php?s=prog&id=33
pozdro i powodzenia
p.s. avast wymaga jedynie rejestracji która do niczego nie zobowiązuje , umożliwia jedynie pobieranie aktualizacji
NIedziała
a załącznik jakbyś sie chciał jeszcze pośmiać![]()
Hehe poprawiło sie ostatnio a nic nierobiłem... dziwne
EDIT:
Chyba wiem co to.. poprawiło się odkąd odinstalowałem .NET Framework 1.1
(tylko że to mi do RSS potrzebne)
![]()
Ostatnio edytowane przez GacekSSJ4 ; 21.Jan.2006 o 07:02
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)