+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: UWAGA: Oszustwo na WWW.GSMCENTER.PL

  1. #1
    Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo
    Zarejestrowany
    18.Dec.2005
    Postów
    1,679

    Exclamation UWAGA: Oszustwo na WWW.GSMCENTER.PL

    Chciałbym przestrzeć wszystkich z korzystania z serwisu WWW.GSMCENTER.PL.Gdyż działania tej strony jednoznacznie wskazują na wyłudzanie pieniędzy. Jak to przebiega? Szukałem programu to ściągnięcia SimLock'a z Sagem'a - na powyższej stronie znajdują się takie. Jednak żeby ściągnąć, trzeba się najpierw zarejestrować (trzeba podać numer telefonu!). Gdy wydaje się, że to już wszystko, to przy ściąganiu pojawia się nowa niespodzianka - trzeba doładować sobie punkty (wysyłasz SMS - dostajesz kod zwrotny; wprowadzam -punkty się doładowały). Więc gdy wydaje się już wszystko OK - jak widać życie lubi ciągle zaskakiwać (a raczej nieuczciwi ludzie) - i okazuje się, że PLIK NIEISTNIEJE NA SERWERZE Dobra -pomyślałem, że tylko jeden link jest walnięty - sprawdzam drugi, trzeci.. dziesiąty i NIC. Jak się później okazało nietylko ja padłem ofiarą - strona posiada forum - przeczytałem kilka postów - ktoś nawet doładował za kilkadziesiąt zeta i niemoże też sciągać! Pomijam chwilową awarię - gdyż posty te są kilkunastodniowe (dalej niepatrzyłem) - i jak widać ktoś się nieźle bawi a przy tym jeszcze zarabia!

  2. #2
    Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal
    Zarejestrowany
    17.Dec.2003
    Skąd
    Gady
    Postów
    2,120

    Domyślnie

    Warto odnotować. Szkoda tylko że ludzie najpierw płacą a później patrzą komu
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

  3. #3
    Młodszy chorąży sztabowy Druss zero jak zero Avatar Druss
    Zarejestrowany
    29.Feb.2004
    Skąd
    Gdansk
    Postów
    631

    Domyślnie

    No niestety takie serwisy zarabiaja bo nie kazdemu chce sie szukac darmowych serwerow z takim oprogramowaniem. A dlugo nie trzeba szukac np duzo programow jest dostepnych na techtronic.pl .
    Czasami jest tak, a nie inaczej.
    Pioneer DVR-115D
    Liteon IHaS-124

  4. #4
    Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo
    Zarejestrowany
    18.Dec.2005
    Postów
    1,679

    Angry

    Tak tylko co najlepsze - wszystko wyglądało bardzo uczciwie - na stronę głosowało sporo osób - niewiem teraz czy to było wszystko sfingowane.. czy już sam nawet niewiem co. Poza tym cały serwis naprawdę wygląda wiarygonie - niestety -wystarczy wejść i się przekonać.

  5. #5
    Menos Grande GacekSSJ4 ma szanse Avatar GacekSSJ4
    Zarejestrowany
    07.Apr.2005
    Postów
    87

    Domyślnie

    Lol... nieźle, teraz sie cieszę że jestem człowiekiem który lubi szukać a nie płacić

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

     

Podobne wątki

  1. UWAGA!! Ciemniak :(
    Napisane przez Unster w forum DVD/DVD:R
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 16.Aug.2005, 10:30
  2. Uwaga na Vakoss DVD+R
    Napisane przez Han Solo w forum DVD/DVD:R
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 19.Jan.2005, 22:54

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35