Chciałbym przestrzeć wszystkich z korzystania z serwisu WWW.GSMCENTER.PL.Gdyż działania tej strony jednoznacznie wskazują na wyłudzanie pieniędzy. Jak to przebiega? Szukałem programu to ściągnięcia SimLock'a z Sagem'a - na powyższej stronie znajdują się takie. Jednak żeby ściągnąć, trzeba się najpierw zarejestrować (trzeba podać numer telefonu!). Gdy wydaje się, że to już wszystko, to przy ściąganiu pojawia się nowa niespodzianka - trzeba doładować sobie punkty (wysyłasz SMS - dostajesz kod zwrotny; wprowadzam -punkty się doładowały). Więc gdy wydaje się już wszystko OK - jak widać życie lubi ciągle zaskakiwać (a raczej nieuczciwi ludzie) - i okazuje się, że PLIK NIEISTNIEJE NA SERWERZE
Dobra -pomyślałem, że tylko jeden link jest walnięty - sprawdzam drugi, trzeci.. dziesiąty i NIC. Jak się później okazało nietylko ja padłem ofiarą - strona posiada forum - przeczytałem kilka postów - ktoś nawet doładował za kilkadziesiąt zeta i niemoże też sciągać
! Pomijam chwilową awarię - gdyż posty te są kilkunastodniowe (dalej niepatrzyłem) - i jak widać ktoś się nieźle bawi a przy tym jeszcze zarabia
!

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem