Znacie jakieś fajny program, najlepiej darmowy, do tworzenia wizytówek? Wyszukałem parę programów, ale to były wersję demonstracyjne, więc nie można było uzyskać pełnego efektu.
Znacie jakieś fajny program, najlepiej darmowy, do tworzenia wizytówek? Wyszukałem parę programów, ale to były wersję demonstracyjne, więc nie można było uzyskać pełnego efektu.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
znam dwa swietne:
sodipodi
inkskape
tyle ze to programy do grafiki wektorowej, mozna w nich zrobic wizytowki i wiele innych rzeczy
natomiast ot tak zeby wizytowke zrobic... hm, nie znam, wiem ze sa, ale zawsze siegalem po narzedzia graficzne - zeby samemu to zrobic tak jak ja chce a nie jak chcial jakis programista
ja uzywam CorelDRAW
Znalazłem juz świetny program do robienia wizytówek. Jest to Visual Business Cards.
Może komuś ta wypowiedź się przyda.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
a cos lepszego jestNapisał SEBAW
?
bo tego to uzywalem jak bylem na 1 roku studiow.
ciutke za male mozliwosci jak dla mnie.
tylko prosze nie piszcie: "zaistaluj corela"
VBC jest dobry - prosty szybki i latwy w obsludze i mozna nim zrobic naprawde niezle wizytowki ale moze znacie jakies inne programy przeznaczone do tego celu
pzdrwm Nikita_Bennet
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
Ja tam zawsze w photoshopie robie. Aczkolwiek bawilem sie kiedys wlasnie Visual Business Cards
..::TyGrYseK::..
a co myslicie o tym projekcie?
http://www.szablony-wizytowek.org/
mozna za darmo online stworzyc wizytowke:
http://www.szablony-wizytowek.org/in...ne&wizytowka=2
rozwijam od niedawna ten projekt. chcialbym prosic o wasze opinie czy wogole warto.
No nawet ciekawe.
Trochę niezgodne jest podawanie linków na forum, bo to reklama, ale patrząc, że to free (tak piszesz), to przyjrzę się bliżej stronce.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Mimo wszystko dużo więcej możliwości daje rozbudowany edytor tekstu.
ja wiem, ze duzo wieksze mozliwosci, ale projekt ten kieruje glownie dla ludzi ktorzy nie maja pojecia jak obluzyc corela,photoshopa czy nawet worda.wymagania co do umiejetnosci pracy z oprogramowaniem graficznym okrojone wydaje mi sie do minimum,. w przyszlosci mysle nad napisaniem jakiegos appletu z javie zeby ukladac sobie to wizualnie
narazie jednak mam zamiar czekac na propozycje internautow i robic w chwilach wolnego czasu jakies projekty i udostepniac na stronie
a tak wogole to niech mnie narazie zaindeksuje google, bo narazie to nikt jeszcze tego nie odwiedza![]()
witam a ja proponuje office publisher robie nim calkiem niezle wizytowki
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Kiedyś w plikach na dole był darmowy program do wizytówek. Nie pamiętam jak się nazywał ale był bardzo dobry. CIACH
WARNING NR 1
Ostatnio edytowane przez lee99 ; 30.Dec.2010 o 17:50 Powód: WARNING ;)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)