A co byście powiedzieli na latających Happy Tree Friends po potraktowaniu shotgunem ?
964.3 m
http://www.cartoonstar.de/happy/cubshoot.htm
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
Prepare to be approximated.
955,1![]()
986,2![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
drugi raz pod rzad - to jest max - chyba wiecej sie w tej gierce nie da...
pozdroovy
NO OFFENSE
Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...
kowalik na drugim forum pokazal wyniki powyzej tysiaca - ale cos mi sie widzi ze to byl lekki fotomontazon juz pare razy pokazywal ze grafika nie jest mu obca [przerabial predkosciomiez u remixa
]
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
u mnie równiez
986,2
mimo szczerych checi nie moge przekroczyc tego 1000
8RDA3I, Alek 1,6@2,2, 512 MB, Baracuda 80 GB, GF3 TI 200 i cichy wiatrak, zbieram na wode ...
Ja nie mogę przekroczyć swojego rekordu, więc sądzę, że gra na początku losuje maksymalną możliwą do osiągnięcia odległość i zapisuje w jakimś ciastku. Na poparcie tego dodam, że 964.3 wypadło mi dzisiaj cztery razy w ciągu dziesięciu minut.
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
kolejne dwa 986.2 ...
pozdroovy
NO OFFENSE
Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...
Dziwne bo bardzo czesto powtarzaja sie te same (dokladnie) wyniki co jest nie prawdopodobne, widze ze nie tylko u mnie. Cos tu jest pokrecone w tej gierce.
Pozdrawiam/ Grzeniu
Hehe, ja też mam 986,2m![]()
Oj Sidu Sidu, oczywiscie ze to byl fotomontaz, nie ma (chyba) mozliwosci rzucenia nim dalej... Eh... ale wynik dobry, nie ?Napisał SidTheRat
![]()
ops:
Masochistyczne skłonności nie są wprawdzie warunkiem koniecznym do pracy w systemie Win98, są jednak bardzo pomocne.
U mnie tez czesto ten sam wynik. Dziwne...
moj max rekord
2 razy juz taki wynik mialem![]()
LiteOnIt
nowy rekord![]()
LiteOnIt
No to trafiłem 986.2
Gra zdecydowanie dziwnie to liczy...
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
Bloody Pingu: na razie 1083.2...
<updated>
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)