Temat przedstawia sie tak.
Miałm wczesniej wersje 1.1.28 zobaczyłem ze jest nowsza wersja i ja zainstalowałem<1.1.29>, proces instalacji przebiegł bezproblemowo ale jak wszyscy wiedza po instalacji tego cholerstwa trzeba zrestartowac system.
Przebieg tego restartu wygladał dzinie czyli nie było planszy z zapisywaniem ustawien tylko mrygnoł czarny ekran z jakims błedem. Komp sie zrestartował grafika sie zgłosiła pamiec też a jak sie miał zgłosic twardziel,dvd,cdrw był czarny obraz na monitorze i po kilku sekundach zaczoł glosmiczek systemowy piszczec sygnalizujac jakis problem ze sprzetem i komp wissiał.Zrobiłem restart i to samo. Po czwartym restarcie wpadłem w panike, wiec wyłączyłem kompa i po 5 s. właczyłem go spowrotem system odpalił wszystko poszło tak jak powinno ale czasmi komp głupieje przy prubie odinstalowania czegos komp sie restartuje i dzieje sie tak jak poisywałem, a kprobe przerywa testowanie płyty na 99%. Wczesniej nie miałem takich problemow z kompem.
Co moze byc tego przyczyną.
P.S.
Nadmieniam ze komp jest do sprzedania a niechce komus sprzedac uszkodzonego kompa.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem