+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Temat: Polecam lekture

Nol
    Gość

Domyślnie

http://kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&I...23&KAT=241

Niestety nie mam czasu, żeby dodać jakiś komentarz. Jak wrócę z uczelni to postaram się dopisać

A co reszta myśli o takim stylu życia?

Młodszy chorąży sztabowy Druss zero jak zero Avatar Druss

Domyślnie

Ciezka sprawa, ale tylko dla tych facetow, ktzorzy maja takie dziewczyny i ich nie zdradzaja. I jeszcze te czerstwe komentarze tych typiar, mam chlopaka i bardzo mi na nim zalezy dlatego nie chce zeby sie o tym dowiedzial. Litosci.
    Czasami jest tak, a nie inaczej.
    Pioneer DVR-115D
    Liteon IHaS-124

User Pawel_k zero jak zero

Domyślnie

preczytalem wstep i bleeee
    LiteOnIt

Nol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Druss
    mam chlopaka i bardzo mi na nim zalezy dlatego nie chce zeby sie o tym dowiedzial.
    No właśnie to chyba budzi największe kontrowersje. Ciekaw byłem jak inni na to zareagują, stąd też ten topic.

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

takie teksty zdazaja sie takze wsrod bardzo inteligentnych tylko nie radzacych sobie ze soba kobiet/facetow - dotyczy to skokow w bok naturalnie [nie wiem o czym jest tekst do ktorego prowadzi link - nie mam czasu teraz]
    przyznam ze znam takie sytuacje z reala... zdaza sie po prostu tak ze jest za duzo ciekawych atrakcynych ludzi, mila atmosfera, uniesienie chwila... no i potem sa klopoty - wlasnie takie
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

Szeregowy Pedros zero jak zero Avatar Pedros

Domyślnie

Cytat Napisał Nol
    Niestety nie mam czasu, żeby dodać jakiś komentarz. Jak wrócę z uczelni to postaram się dopisać
    A co reszta myśli o takim stylu życia?
    Nie musisz wcale dodawać komentarza Na tej stronie już są odpowiednie komentarze ... różne
    A mnie bardziej interesuje - JAK Ty na ten artykuł trafiłeś. Co?
    Ciekawe... czy są gdzieś tam "sponsorki" a nie tylko "sponsorzy"

Nol
    Gość

Domyślnie

Pedros, Pedros Odwiedzam onet, więc trafiam na takie arty.
    Co do tych sponsorek... Niegłupi pomysł

Sid->jak znajdziesz czas, to przeczytaj polecam

Nol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SidTheRat
    ze znam takie sytuacje z reala... zdaza sie po prostu tak ze jest za duzo ciekawych atrakcynych ludzi, mila atmosfera, uniesienie chwila... no i potem sa klopoty - wlasnie takie
    Też to znam. Ale tekst generalnie nie jest o tym Tutaj kobiety decydowały świadomie, nie pod wpływem chwili.

Domyślnie

ooo - przeczytalem czyli jednak skoki wbok - ale troche inaczej..
    zjawisko popularne w warszawie, nawet dosc bardzo - ale jesli robia to osoby w pelni swiadome tego co robia.. to to ich sprawa i jakos nie rusza mnie to specjalnie
    znak czasow - ot co
    Hit Me, If You Can...

Nol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SidTheRat
    znak czasow - ot co
    Też tak myślę. Ale nie podoba mi się to, że ktoś zarabia i ma np. chłopaka, który nic o tym nie wie i święcie jej ufa oraz wierzy, że dziewczyna jest mu wierna. Oczywiście jeśli gość o tym wie i mu nie zależy na wierności to nie ma problemu.

A jeśli taka kobita nie ma faceta, to w ogóle nie mam o czym mówić - rozumiem to i nie potępiam - każdy postępuje według własnego uznania.

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

Coz, takie czasy nastaly. Chocby dla przykladu studia teraz kosztuja i to nie malo, nawet te "panstwowe". Ksztalcic chce sie kazdy co ma troche oleju w glowie, a skad tu brac na to? Na obszarach biedy czesto najzamozniejsi sa emeryci, kiedys nie bylo problemu bo student zawsze znalazl sobie jakas robote, chocby w spoldzielniach studenckich i starczylo i na nauke i na rozpuste. Dla rodzicow tez bylo to mniejszym obciazeniem niz teraz. Zreszta co tu sie czarowac, kiedys tez byly studentki cichodajki - przewaznie extra laski, a akademiku nie pogadales z taka ale np w Merkurym czy Polonezie (Poznan) spoko.
    Moralnie chyba mozna zjawisko ocenic podobnie, moze tylko ewoluowalo z nowymi czasami. A wymowka z chlopakiem tez stary numer.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Domyślnie

sponosrki sa - to raczej naturalne - nie wiem ile w wawie, gdzie pomimo przyswajania wielkomiejskeigo stylu zycia wciaz jestesmy pare alt za murzynami - ale na zachodzie to dosc popularne - mniejwiecej tak samo jak sponsorzy
    problem z kobietami-sponsorkami polega na tym ze trudniej faceta znalesc - facetowi latwiej sie zarabia, ma wieksze mozliwosc odbicia sie od dna i nie musi siegac tak daleko, dodatkowo roznice w psychice - ale te lepiej nich opisze ktos w temacie - zeby gromow na glowe nie bylo

ciekawy art - zadko takie na onecie widuje
    Hit Me, If You Can...

Szeregowy XBit zero jak zero

Domyślnie

Ciekawy artykuł,
    IMO cały ten sponsoring to po prostu odłam, mutacja prostytucji... "każdy orze jak może". Smutne ale prawdziwe.

btw wczoraj natknąłem sie na IMO ciekawy 'artykuł' - bardziej optymistyczny

Zastepca vice-szeregowego pawelblu zero jak zero Avatar pawelblu

Domyślnie

Cytat Napisał Nol
    Też tak myślę. Ale nie podoba mi się to, że ktoś zarabia i ma np. chłopaka, który nic o tym nie wie i święcie jej ufa oraz wierzy, że dziewczyna jest mu wierna. Oczywiście jeśli gość o tym wie i mu nie zależy na wierności to nie ma problemu.
    No jezeli nie wie to ma problem z glowa - dziewczyna nie pracuje, ma swoje mieszkanie i dostaje 1000 zl na 2 tygodnie. Pewnie zaraz by chcial z nia zamieszkac a ciekawe jakby wtedy wygladala rozmowa... musialaby by naprawde niezle krecic zeby nie wzbudzic podejrzen...

A samo zjawisko - wczesniej czy pozniej musialo cos takiego sie pojawic. Walczyc z tym sie nie da, podobnie jak z alcoholem czy papierosami - po prostu kwestia indywidualnych wyborow.
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...

Szeregowy przemas zero jak zero Avatar przemas

Domyślnie

ciekawa sprawa
    kilka razy to jest w tym artykule poruszone. że jest to jak umowa handlowa. popyt i podaż. mężczyźni "na stanowiskach" z zarobkami grubo ponad średnia krajowa, którzy chętnie by "zaliczyli" panienke na boku lub wdali sie w jakiś układ [nie związek] oraz młode atrakcyjne, dziewczyny, które chętnie by zarobiły jakies łatwe pieniądze [1k pierwszego miesiaca i 1k piętnastego] ... obydwu stronom to odpowiada. wszyscy czerpią zyski... przynajmniej na razie. a co będzie potem. czy to dziewczynie nie będzie przeszkadzać za jakiś czas...
    cóż zjawisko jest i nie da się temu przeciwdziałać

Domyślnie

edek - baby potrafia krecic - oj potrafia - bez najmniejszych problemow srednio rozgarnietego wykiwaja i podadza jakikolwiek powod kilkugodzinnej nieobcenosci 2-3 razy w tygodniu [angielski, kursy, kosmetyczka itp]
    Hit Me, If You Can...

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)