Witam, siedzę sobie w zaciszu domowym i tak sobie jakaś myśl zaświatała
Piszę właśnie artkuł dotyczący zakupu nagrywarki jej poprawnym montażu i odpowiedniej konfiguracji systemu. Tego typu artykuł może być nieoceniony dla początkujących użytkowników. Początek artykułu napisałem w jakieś pół godziny, ale leży na dysku już z miesiąc. A szkoda marnować ciekawy temat.
Stąd też myśl. Stworzenia artykułu w formie open sourceCzyli do czasu publikacji każdy może zgłaszac własne uwagi i poprawki. Jako podpis pod artykułem będzie "Praca zbiorowa Forum CDRlab.pl", oczywiście zakładając że kogoś to zainteresuje
Zasada, w następnym poście umieszczam wszystko to co napisałem do tej pory. Wraz z kolejnymi uwagami w następnych postach drugi post będzie "polerowany" aż do czasu gdy uznam że jest wystarczająco dobry by zostać umieszczonym na stronie.
Jeżeli chcesz dodać coś od siebie to nie może to być mniej niż jeden akapit. Nie musimy dodawać zdjęć, wystarczy w nawiasie kwadratowym wpisac co ma przedstawiać dany obrazek.
Jeżeli Wam się spodoba taka forma przygotowywania publikacji to będziemy ten temat rozwijać.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem