Witam,
Tak z ciekawości chciałbym spytać w co pogrywacie w sieci? Szukam jakiejś ciekawej gry online, raczej coś w rodzaju hack&slash, ale obowiązkowo darmowe. Czy jest coś takiego na co warto poświęcić trochę czasu?
Bo ogame mi się powoli nudzi...
Witam,
Tak z ciekawości chciałbym spytać w co pogrywacie w sieci? Szukam jakiejś ciekawej gry online, raczej coś w rodzaju hack&slash, ale obowiązkowo darmowe. Czy jest coś takiego na co warto poświęcić trochę czasu?
Bo ogame mi się powoli nudzi...
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Hmm ja pogrywam juz od ok roku albo i dluzej w soldata www.soldat.pl
h&s to to nie jest, ale fajna 2D strzelanka :], tylko ostatnio kipsko znalezc ciekawy serwer (dla chcacego nic trudnego)
Z przyjemnością jutro rano sprawdzę co ta gra oferuje.
Była też jakaś fajna gra oparta o OpenGL, coś chińskiego. Miło się grało tylko jakiś świat gry był lilipuci (chiński). Szukam czegoś podobnego.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
jeśli ktoś lubi strzealnkę polecam Qake'a 4 , krew i śmierć , ale tylko oryginał , piraty nie wchodzą w rachubę , postęp blokad idzie do przodu![]()
Tyle ze do Q4 trzeba miec kombajn i dobre lacze zeby jaks tam przyjemnosc z gry odczuwac, ze niewspomne o wymiataczach ktorzy potrafia skutecznie zniechecic. :] no ale co kto woli
Edit:
a z tym soldatem to sie nienastawiaj na jakas super grafe :p ale grywalnosc ma jak ktos lubi takie klimaty
Ostatnio edytowane przez Sunna ; 17.Feb.2006 o 23:48
1) Darmowe!
2) Linki!
Ogame jest głupie ale wciąga jak ręka włożona w hader (kto nie jeździł bizonem ten nie wie :> ).
w sieci pogrywam czasami w quake'a lub medal of honor , łącze mam nie najgorsze , 3 mb/s więc nie mogę marudzić , ale i tak zdarzają się zacinki , co do serwerów to różnie bywa , zalerzy gdzie kto gra![]()
Polecam ta gierke jest duzo fajniejsza niz ogame i wciaga, jest za free oczywiscie. Do wyboru mamy wampirki, lub wilkolaki..Jak narazie prowadzimy z tymi likantropami (vampy rulezz).
Gra dopiero sie rozwija wiec jest jeszcze kilka bledow, ale sa one na bierzaco naprawiane. Praktycznie codzien dodawane sa nowe bronie, mozliwosci i opcje. Mozna w niej pracowac, atakowac czlonkow przeciwnej rasy, a takze robic wyprawy na ludzi.
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=37968 << tu jest link do gry, klikajac w niego pomagasz mi w grze, a rejestrujac sie przez niego stajesz sie moim dzieckiemCo daje taki bajer ze moj nick jest wyswiatlany jako twojego kumpla i w razie prolemow z kims z checia przyjde z odsiecza. Mam zamiar stworzyc potezna forumowa rodzinke. :p
www.thecrims.com
www.streetofrace.com
Takie dwie klikankiswojego czasu to troche się w to cieło ale pozniej się znudziło.
ja pogrywam w helbreath jest całkowicie darmowy... wymagania banalne, sciagasz instalke i klienta, zkładasz konto i masz zabawe nawet na całonocne sesjewww.helbreath.pl dodatkowo w kazda niedziele sa tzw krucjaty gdzie zbieraja sie wszyscy uzytjownicy i jest niezłą jazda
![]()
IONIC.pl - Twój partner w e-biznesie...
Konta www, serwery dedykowane, vps kolokacja i usługi datacenter.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)