+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Temat: Gry online?

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie Gry online?

Witam,
    Tak z ciekawości chciałbym spytać w co pogrywacie w sieci? Szukam jakiejś ciekawej gry online, raczej coś w rodzaju hack&slash, ale obowiązkowo darmowe. Czy jest coś takiego na co warto poświęcić trochę czasu?

Bo ogame mi się powoli nudzi...
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Sunna
    Gość

Domyślnie

Hmm ja pogrywam juz od ok roku albo i dluzej w soldata www.soldat.pl
    h&s to to nie jest, ale fajna 2D strzelanka :], tylko ostatnio kipsko znalezc ciekawy serwer (dla chcacego nic trudnego)

Domyślnie

Z przyjemnością jutro rano sprawdzę co ta gra oferuje.

Była też jakaś fajna gra oparta o OpenGL, coś chińskiego. Miło się grało tylko jakiś świat gry był lilipuci (chiński ). Szukam czegoś podobnego.
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Porucznik misiek1928 ma szanse Avatar misiek1928

Domyślnie

Dark eden - polecam

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

jeśli ktoś lubi strzealnkę polecam Qake'a 4 , krew i śmierć , ale tylko oryginał , piraty nie wchodzą w rachubę , postęp blokad idzie do przodu

Sunna
    Gość

Domyślnie

Tyle ze do Q4 trzeba miec kombajn i dobre lacze zeby jaks tam przyjemnosc z gry odczuwac, ze niewspomne o wymiataczach ktorzy potrafia skutecznie zniechecic. :] no ale co kto woli
    Edit:
    a z tym soldatem to sie nienastawiaj na jakas super grafe :p ale grywalnosc ma jak ktos lubi takie klimaty
    Ostatnio edytowane przez Sunna ; 17.Feb.2006 o 23:48

Domyślnie

1) Darmowe!
    2) Linki!

Ogame jest głupie ale wciąga jak ręka włożona w hader (kto nie jeździł bizonem ten nie wie :> ).

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

w sieci pogrywam czasami w quake'a lub medal of honor , łącze mam nie najgorsze , 3 mb/s więc nie mogę marudzić , ale i tak zdarzają się zacinki , co do serwerów to różnie bywa , zalerzy gdzie kto gra

.:: nikt ::. .::piotrek::. zero jak zero Avatar .::piotrek::.

Domyślnie

Polecam ta gierke jest duzo fajniejsza niz ogame i wciaga, jest za free oczywiscie. Do wyboru mamy wampirki, lub wilkolaki.. Jak narazie prowadzimy z tymi likantropami (vampy rulezz).

Gra dopiero sie rozwija wiec jest jeszcze kilka bledow, ale sa one na bierzaco naprawiane. Praktycznie codzien dodawane sa nowe bronie, mozliwosci i opcje. Mozna w niej pracowac, atakowac czlonkow przeciwnej rasy, a takze robic wyprawy na ludzi.

http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=37968 << tu jest link do gry, klikajac w niego pomagasz mi w grze, a rejestrujac sie przez niego stajesz sie moim dzieckiem Co daje taki bajer ze moj nick jest wyswiatlany jako twojego kumpla i w razie prolemow z kims z checia przyjde z odsiecza. Mam zamiar stworzyc potezna forumowa rodzinke. :p

Szeregowy adi_mzh ma szanse

Domyślnie

www.thecrims.com
    www.streetofrace.com
    Takie dwie klikanki swojego czasu to troche się w to cieło ale pozniej się znudziło.

HERFLIG:) najdmen ma szanse Avatar najdmen

Arrow

ja pogrywam w helbreath jest całkowicie darmowy... wymagania banalne, sciagasz instalke i klienta, zkładasz konto i masz zabawe nawet na całonocne sesje www.helbreath.pl dodatkowo w kazda niedziele sa tzw krucjaty gdzie zbieraja sie wszyscy uzytjownicy i jest niezłą jazda
    IONIC.pl - Twój partner w e-biznesie...
    Konta www, serwery dedykowane, vps kolokacja i usługi datacenter.

Szeregowy sdsfsfasfasf ma szanse

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)