Gdzie jest Laser?
Gdzie jest Laser?
Wydaje mi się, że w nagrywarce mam jeden.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Ale gdzie jest Laser właściwy?Napisał SEBAW
Ten z siekierką i pełnym bagażnikiem?
Bez Lasera nic nie jest takie jak przedtem.
tak i bez Nola
gdzie Oni sie podziali?
Chmm Laser chyba juz sie nie udziela....ale kurka wodna moglby tu zagladac czasem i chocby dać odpór naszym zaczepkom pod jego adresem.
Nola tez nie widac w ogole, pozostal tylko jego styl forum, ktorego uzywam a ktory obiecal na zlocie dopracowac.
Osoby o których wspomnieliśmy na początku, zasłużone, lecz nie biorące już czynnego udziału w rozwoju portalu (kolejność alfabetyczna):
Eloise e-mail: eloise@cdrlab.pl
Gorzała e-mail: gorzala@cdrlab.pl
Laser e-mail: laser@cdrlab.pl
Nol e-mail: nol@cdrlab.pl
Marius-The-Mad aka Mariusz Pociask e-mail: nieaktualny / ściśle tajny (niepotrzebne skreślić) Współautor aktualnej procedury testowej, a od czasu do czasu - konsultant do spraw technicznych rodzaju męskiego, żeńskiego i nijakiego. Były współpracownik konkurencji i autor kilku tekstów zamieszczonych w podobnej liczbie miejsc. Cynik z zamiłowania i miłośnik natury z natury (albo na odwrót). W wolnych chwilach zajmuje się słuchaniem muzyki, lekturą lub ślęczeniem przed monitorem. ("Hmm..." - MTM)
Sid-The-Rat e-mail: sid@cdrlab.pl
Pozdrawiam/ Grzeniu
TDI is here
Jesteśmy - chyba czas wskrzesić życie towarzyskie na forum, bo drastycznie upadło. Co prawda nie zajmujemy się zawartością merytoryczną, ale są tu ludzie, na których nam zalezy i nie będziemy z tego rezygnować.
A do tych co tak niby strasznie używają template'ów vbb i się ostro znają: wywalcie mi pogrubienie przy nicku, bo szlag mnie tu z tym zaraz trafi...
//edit
Grzeniu pomóż mi i wskaż co tzreba poprawić przy tym moim stylu, bo kompletnie o tym zapomniałem.
A można tak normalnie, na czarno?![]()
Witaj Nolpogrubienie zmienione
Żeby zrobić to dobrze - styl - musisz wywalic cały (jest tam opcja przywracanai do domyślnych - aktualizacja poszczegolnych template'ów do najnwoszej wersji) bez tego bedzie duzo bledow. Ogolnie roboty troche przy tym jest. Najlepiej zapisz sobie cały styl na dysku, żeby potem wyszukiwac tylko zmiany.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Witam wszystkich
Jest mi niezmiernie milo ze tak o mnie pamietacie, jak widac i czasmi tez slychac zyje - nie wypalilem sie ani merytorycznie ani praktycznie, nie porwalo mnie rowniez UFO ani nie zamkneli w wariatkowie czy tam jakiejs podrzednej jakosci nagrywarce ( pewnie ku niezadowoleniu co niektorych ) jednak nie wszyscy potrafa to docenic - oczywiscie zarowno Viki jak i moja osoba ma sie bardzo dobrze.
Pragne od razu zdementowac powstale plotki : o moim ożenku ( bardzo sie zdziwilem ze Rycho cos juz o tym wie a ja nie) nie zdradzam mojej jedynej fioletowej metallic milosci - tutaj brawa dla grzenia, czyzby pamietal nasze rozmowy jakis czas temu o sprawach ozenku ?
Ekhm co do mojego "ptaka" - jak sprawdzalem ostatnio ma sie dobrze i nic mu nie dolega Tyle Wam musi wystarczyczeby zaspokoic ciekawosc
Co ciekawe moja nieobecnosc spowodowala rowniez znikniecie innych bardzo mi bliskich osob wiadomo o kogo chodzi, jest mi niezmiernie milo ze przez caly czas "znikniecia" praktycznie dzien w dzien prowadzilismy konwersjacje( przykro mi Rycho ze nie widze Cie na gg
ale sam na zlocie zdaje sie mowiles ze sie od tej formy komunikacji bronisz
) - trzeba to nadrobic.
Co poczac - zezon zlotowy powoli sie rozpoczyna, sniegi topnieja ( Grzeniu trzymaj sie![]()
) pora zaczac cos kombinowac - a nas w tej sytuacji zabraknac nie moze.
Jestesmy razem z Wami bardzo zzyci i nie moze byc mowy zeby to sie zmienilo
PS: I co to za dzika czerwien ? w czym my jestesmy inni od innych zeby sie wyrozniac, juz mi to zmieniac !
PS2 ( maly edit odnosnie ptactwa ;D )
Nol już zaczął - umył TDI:dNapisał Laser
A co do stylu to wyniknęła taka dość delikatna okoliczność. Muszę przyznać, że w pierwszym momencie nie skojarzyłem tego, ale jak chciałem zobaczyć jak to wygląda i coś sobie poprzypominać oraz pozmieniać, to szybko do mnie doszło że nie mogę tego zrobić - nie mam już odpowiednich uprawnień. W związku z tym grzeniu nie mogę nic obiecać, bo to nie ode mnie teraz zależy.
//edit O przepraszam, już u mnie załatwione - grzeniu może spodziewać się zmian pod koniec przyszłego tygodnia. Tylko zostały jeszcze dwie ksywy do modyfikacji uprawnień, o co serdecznie naczelnego proszę - bardzo mi głupio tak samemu, a skoro trzymamy się razem, to razemCo nie?
[teraz zza kurtyny wysuwa się kartka z napisem: Aplauz, pooparcie userów]
Ostatnio edytowane przez Nol ; 18.Feb.2006 o 20:42
a o mnie nikt nie pamieta?nie ladnie, nie ladnie... bede chyba musial wymyslic jakas zlotowa kare
![]()
Hehe, no tak ja tu do niego dzwonie i opowiadam o takim jednym "pomyslowym Dobromirze" co fabryke umie poprawiac i wogole ma zdolnosci a ten w tym czasie auto pucowal :d zobaczysz bedziesz cos chcial to ja tez pojade na full service i woskowanieNapisał Nol
![]()
Napisał Gorzala
Ciebie to sie wszyscy boja bo wiedza ze siejesz postrach na ulicach Bydzi w oznakowanym radio ... ehkm elcei nie masz litosci
![]()
jak juz sie tu tak fajnie i mlodziezowo robi, to 2 marca mam egzamin na prawko![]()
Dobra, reszta wylazic pora wskrzesic prawdziwa atmosfere![]()
Ja coś tam grzebnąłem w stylu i wciąż liczę na przychylność sił wyższych w wiadomej sprawie
BTW - jeśli obecny wygląd stylu Nol rózni się jakoś od poprzedniego, to dajcie screenshoty jeśli macie pls. Ja własnie znalazłem stary backup i może coś z tego wymyślę... Na razie widzę tylko tyle, że wszystko działa.
Ostatnio edytowane przez Nol ; 18.Feb.2006 o 21:00
I jak to zwykle bywa zza sceny wysuwa sie lufa dubeltowki skierowana w Twoja glowe .... :>Napisał Nol
blah...
Przez pomyłkę rozjechałem sobie nagłówek w swoim stylu i musze przerabiać na nowo - korzystających userów przepraszam :/
ale czerwono się zrobiło... Rycho wywołałes wilka z lasu![]()
Czerwony kolor zniknął, zdecydowana większość template'ów mojego stylu została zaktualizowana do nowych wersji. Zostały chyba dwa, ale na razie ich nie ruszam, bo już późno i nie chce mi się wszystkiego tropić
OOOO no prosze, wszyscy sie znalezli i tu sobie siedza zamiast na manifestacji
Dopiero teraz usiadlem i widze ze wiele tu akcji sie odbylo, np o jakim czerwonym mowicie to nie wiem bo u mnie po staremu.
A co to za Yahoo czerwone pod naszymi nickami, chyba tego nie bylo wczesniej?![]()
@Nol - w twoim stylu nie dzialaly dobrze emoty, cos kaszanilo sie przy edycji posta i trybie zaawansowanym. Zaraz sprawdze czy to sie zmienilo. Sęk w tym ze w twoim stylu pasuja mi kolory, sa takie jak byly na cdrlabie od samego poczatku i sie do nich przyzwyczailem.
PS Jednak tryb zaawansowany dalej nie dziala, tzn chodzi mi o przejscie z okienka 'szybkiej odpowiedzi' do trybu zaawansowanego - nie przechodzi a od razu wysyla posta i trzeba sie wracac przez edycje. Emoty wydaje sie ze chodza ok.
@Gorzala - ty zdaj na to prawko, zebys nie musial rowerem na zlot przyjezdzac a forse zamiast na egzaminy poprawkowe to na zlot przeznaczyc
@Laser - nasze rozmowy 'jakis czas temu...' pamietam, ale dosc pobieznie i nie nawiazywalem do nichMoje wtrącenie odnosnie kolezanki ktorej nie chciales zabrac na zlot wzielo sie stad, ze ona sama chyba gdzies tak to okreslila (chyba gdzies tu na forum, ale kto to znajdzie?).
Masz wiec szanse w tym roku to naprawicA nam byc moze uda sie wpuscic cie w maliny i namowic do ozenku, w koncu niby dlaczego masz miec lepiej niz my?
Oczywiscie najpierw obiektywnie oszacujemy kandydatke, a moze nawet poddamy slynnym procedurom testowym cdrlabu, w ktorych zadna niedoskonalosc napedu sie nie uchowa
![]()
Ostatnio edytowane przez grzeniu ; 18.Feb.2006 o 23:39
Pozdrawiam/ Grzeniu
Faktycznie nie działa, będę to tropił
//edit
Wytropione i zlikwidowane. A to Yahoo też będę ścigałPrawdopodobnie skorzystam ze stylu cdrlab i bedzie ok.
Ostatnio edytowane przez Nol ; 18.Feb.2006 o 23:45
Właśnie sprawdzam.....
No NORMALNIE DZIAŁA![]()
PS Pamiętam też, że obiecałem piwoTo już na zlocie się rozliczymy, a teraz tylko takie
![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Hehe nie ma prawa nie działać - jak Nol się za coś weźmie, to nie ma bataA piwo to ja Ci wiszę za brak pamięci o sprawie
I zresztą nie tylko, ale to na zlocie pogadamy
![]()
Ostatnio edytowane przez Nol ; 19.Feb.2006 o 00:04
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)