To jest nowy wątek.
On jeszcze nie ma określonego tematu, ale chodzi o to, żeby założyciel tematu manifestacja nie ożenił się do czasu kiedy zrozumie, że tylko Wolne Samorządne Związki Partnerskie mają rację bytu.
![]()
To jest nowy wątek.
On jeszcze nie ma określonego tematu, ale chodzi o to, żeby założyciel tematu manifestacja nie ożenił się do czasu kiedy zrozumie, że tylko Wolne Samorządne Związki Partnerskie mają rację bytu.
![]()
no więc widząc brak odzewu i będac tej samej myśli, choć do końca nie wiedząc o co chodzi, jestem za tym aby jeden wątek na tym forum był zupełnie bez tematu![]()
Nie wszystkie płyty się wypalają, ale wszystkie palą
jestem jak najbardziej za , tzn. za wolnym związkiem partnerskim , w każdej chwili można wyjść , zostawić klucze i powiedzieć papa , hmmm pomażyć dobra rzecz , ale w życiu jest jak jest , kto tego posmakował dobrze wie o czy piszęNapisał rycho
![]()
pozdrowienia dla wszystkich wolnych![]()
W zasadzie też popieram tego durnia, który założył ten temat.
A jesli chodzi o wolne związki partnerskie (jak to ładnie brzmi).
Wolne związki partnerskie....
Nie żaden konkubinat.
Nie żadne "kurwita się całe życie!"
To chyba dorosłem do tego, żeby się ożenić.
Chociaż?
Nazwać kobietę z którą przeżyło się tyle lat: "żona"
Nie! Nie zrobię jej tego.
Rychu!
Ty dopiero teraz mi to mówisz?
Żebym ja to wiedzial......no chocby 4 lata temu.....no znaczy sam wiedzialem, ale żeby mi to jeszcze ktoś inny powiedział![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Ania!Napisał grzeniu
Co Ty na to?
edit;
Wiem.
Wy górale macie swoje zasady.
I zadne normy Unii Europejskiej nic na to nie dadzą rady.
I to jest szczęście.
Grzeniu Cię upolował.
No i ma do końca życia przerąba...(tzn. opiekę w trudnych chwilach)...ne.
edit2:
Wszystkie słowa i osoby użyte w tym wątku są przypadkowe.
Ostatnio edytowane przez rycho ; 12.Mar.2006 o 13:49
Ja miałem tylko na myśli, że wariant z WSZP (Wolne Samorządne Związki Partnerskie) znacznie jest tańszy w eksploatacji
A 'czas opieki w trudnych chwilach' da się skrócić sądownie, ale niekoniecznie może to być łatwe, a już na pewno będzie niepotrzebnie kosztowne. Wiec jest to mozliwość czysto teoretyczna.
No i tu jest pies pogrzebany, bo Ty Rychu jako światły człowiek zachodu mogłeś oświecić mnie ciemną poznańską pyrę. Nie zrobiłeś tego, będziesz więc musiał ostro się tłumaczyć przy jakiejś okazji.
Kszynka jak katalizator negocjacyjny ułatwi osiągnięcie kompromisu.![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Mało co dzisiaj rozumiem...Napisał grzeniu
Ale ta kszynka to się domyślam.![]()
nie wiem o co chodzi, ale zapowiada sie ciekawie
ide po popcorn i piwo i bede watek sledzil![]()
hej , wypiął mi się Power dvd , dałem mu kopa w d**ę i chodzi dalej hehe , wiecie może o jakimś ciekawym programie do odtwarzania filmów dvd , myślę o czym freewerowym
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
no i sie nasledzilem...Napisał nimal
asterix - MPC (media player classic) sobie calkiem niezle daje rade ze wszystkim, takze z dvd
thx 12345678 żeby nie było mało
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
ja dobiero od wczoraj tu jestem i zaczynam sie wczytywac w tematy rychaNapisał nimal
, ale ten zostal brutalnie przerwany
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)