+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 549

Temat: II Zlot CDRlab.pl http://cdrlab.pl/galeria

Nol
    Gość

Domyślnie II Zlot CDRlab.pl http://cdrlab.pl/galeria

Jako że do planowanego rozpoczęcia zlotu został już tylko miesiąc z okładem, to postanowiłem wszystkie najważniejsze informacje zebrać w jednym miejscu.

Zacznę od terminu i lokalizacji: głosami użytkowników forum na miejsce zlotu został wybrany ponownie Antonin (miejscowość pod Ostrowem Wielkopolskim), w którym w dniach 28 (29) kwietnia - 1, 2, 3 maj (niepotrzebne skreślić) odbędzie się nasz zjazd.

Wszystkie osoby, które wyrażają swoje zainteresowanie tą inicjatywą, a nie miały okazji w poprzednim zlocie uczestniczyć, zapraszam pod ten adres, w którym znajdziecie wszelkie informacje oraz zdjęcia z jego przebiegu.

Zachęcam zainteresowane osoby do potwierdzenia swojej obecności[listę będę aktualizował co jakiś czas].

Skład:
    1. grzeniu z grzeniową i Bartkiem oraz .:iotrek::. - śpią w swoim domu
    2. Laser - zmiana planow 5% szans...
    3. Rycho z Elą - domek
    4. Nol - jak znajdzie kasę - domek ver2
    5. SEBAW - tylko muszę wiedzieć dokładną datę - domek
    6. SoBal & Marta - IV.30-V.03 - domek
    7. czechoj z żoną - śpią w swoim domu.
    8. gorzala - rowerem, piechota, teleportacja - nie ważne jak - domek
    9. Zetoxa z Żoną - IV.29 - IV.30, jezeli znajdzie sie transport ... - domek
    10. bgn - odwiedzi nas na jeden/dwa... dni
    11 . Melag + Iwcia - 29.IV - 30.IV - domek ver.1
    12. Nimal + Ania - full turnus - domek ver3
    13. pawelblu - w zaleznosci od transportu .... ( miejmy nadzieje ze 13 bedzie szczesliwe )

Ilość zapisanych osób: 22

Kwestiami organizacyjnymi zajmie się chyba Grzeniu (jak przed rokiem), więc od niego otrzymacie więcej informacji (na pewno tu napisze).
    Ostatnio edytowane przez SEBAW ; 20.Apr.2006 o 12:27

Kapitan rycho zero jak zero

Domyślnie

Dopisuj.
    Ela i rycho.

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie

Ja się już sam dopisałem.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

SoBal & Marta - IV.30-V.03.
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Domyślnie

Cytat Napisał SEBAW
    Ja się już sam dopisałem.

sdknvurevbterbnjgnb cgs
    Co by było 15 znaków.

Domyślnie

Cytat Napisał rycho

sdknvurevbterbnjgnb cgs
    Co by było 15 znaków.
    Masz rację Rysiu.

Wydaje mi się, że Zlot powinien zacząć się od dnia 29 kwietnia, bo niektórzy muszą zjechać do domu z uczelni oraz innych miejsc.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Nol
    Gość

Domyślnie

Termin oficjalnego rozpoczęcia to kosmetyka... A doświadczenie mówi, że zawsze się znajdzie ktoś, kto przyjedzie wcześniej Jak będzie, tfu, daremna pogoda, to ja się też zjawię dopiero w sobotę [choć u mnie jest ten problem, że jadę 5 godzin]

Domyślnie

Cytat Napisał Nol
    Termin oficjalnego rozpoczęcia to kosmetyka... A doświadczenie mówi, że zawsze się znajdzie ktoś, kto przyjedzie wcześniej Jak będzie, tfu, daremna pogoda, to ja się też zjawię dopiero w sobotę [choć u mnie jest ten problem, że jadę 5 godzin]
    Ciesz sie, że nie przez Poznań.

Nol
    Gość

Domyślnie

Wolisz Poznań czy Katowice z całym tym majdanem?

Domyślnie

Cytat Napisał Nol
    Wolisz Poznań czy Katowice z całym tym majdanem?
    Zdecydowanie wybieram Katowice.

Nol
    Gość

Domyślnie

To ja opowiem o swoich przebojach z Hanysami podczas jazdy na poprzedni zlot:

Za radą Grzenia i Grzeniowej miałem bodajże skręcić w Mikołowie w lewo i ominąć cały GOP (Katowice z wszystkimi przybytkami), ale jechałem tak rozanielony perspektywą spotkania, że poleciałem prosto jak w mordę strzelił. I tak wjechałem w Katowice...

Szybko się okazało, że numery dróg na znakach drogowych to coś, czego nie należy się spodziewać w tej aglomeracji, nie mówiąc o jakiejkolwiek logice w rozstawieniu tablic informacyjnych. W końcu zrezygnowałem z kluczenia i szukania drogi na Tarnowskie Góry i skierowałem się na chybił-trafił na drogę DTS (trasa średnicowa). Z niej jakoś trafiłem do Zabrza, po minięciu którego we wstecznym lusterku (!) na jakimś zadupiastym skrzyżowaniu zobaczyłem znak Tarnowskie Góry. Szybki nawrót (ku zdziwieniu kilku uczestników ruchu) i jechałem w dobrym kierunku (po jakiejś godzinie kluczenia). Ale to nie wszystko... Sam dojazd (wydawało się, że dobrą drogą) okazał się być jakimś survivalem...

Morał jest taki, że mapy w aglomeracji katowickiej się nie przydają. Zrezygnowałem z nich po 15stu minutach. Na dowód powtarzalności zjawiska gubienia się kierowców powiem, że miesiąc temu zgubiłem się przy wjeździe i wyjeżdzie z Katowic na obwodnicy autostrady A4! Najpierw wjeżdżając trafiłem na drogę A4 na Wrocław [a chciałem w przeciwnym kierunku]. Po przejechaniu 50 km znalazłem oznaczony zjazd i zawróciłem. Dodałem oznaczony, bo było ich więcej, tylko nieobeznany człowiek orientuje się w tym dopiero po ich przekroczeniu - nie wiem co za idiota to wszystko projektował i znaki ustawiał. Przy wyjeździe znaki wywiodły mnie zamiast na Skoczów, to do centrum miasta - jechałem dokładnie jak po sznurku za znakami cały czas.

A jak spędzałem prawie całe swoje dzieciństwo na działce na wsi u dziadków, to wszyscy mi mówili, że Hanysy to zły naród. Zawsze nas wkurzali jak przyjeżdżali nad Brenicę i robili kurde syfu. A ja naiwny pojechałem do czeluści katowickiej i myślałem, że skoro jesteśmy w UE, to pojadę jak człowiek
    Ostatnio edytowane przez Nol ; 13.Mar.2006 o 11:21

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

Cytat Napisał rycho
    Ciesz sie, że nie przez Poznań.
    Rychu - przez Poznań? To jest piwko z pianką, jak się wie jak jechać to zajmuje 20-30 minut (ale nie tak ,jak pokazują tablice )
    Jeśli już, to niech się cieszy że nie przez Wrocław.

A teraz co do zlotu:

Wykonałem telefon do pani dzierżawiącej domki, bowiem teraz na miejscu nikogo nie ma, aż cud że był tam ktoś kto dał mi namiary i kontakt do tej pani.

Sytuacja wygląda tak:
    1. Domki 1-osobowe cena 52 zł/doba (ogrzewane + łazienka).
    2. Domki 2-osobowe cena 62 zł/doba ( - // - - // - ).
    3. Domki 2-osobowe cena 80 zł/doba ( - // - - // - + kuchnia ).

We wszystkich domkach jest podobno TV.
    To nie są te domki z pola namiotowego na którym walczyliśmy w zeszłym roku, to są te których nie udało się wtedy załatwić bo było za późno.

Moje zdanie jest takie, że trzeba brać pod uwagę te ostatnie (po 80 zł), bo w nich są po 2 szerokie tapczany, więc spoko kimają 4 osoby, wtedy wychodzi po 20 zeta na twarz/doba to chyba do przyjęcia? A może np zmieści się jeszcze jakieś łóżko polowe.
    W tych po 62 zł tapczany są wąskie więc kicha. Nie mają kuchni, tylko jakiś czajnik bezprzewodowy.

Na razie rozmawiałem o trzech domkach i żeby były blisko siebie a najlepiej sąsiadowały - jest to wykonalne.
    Z miłą panią umówiłem się, że skonsultuję się z wami co i jak i wtedy umówię się z nią już na miejscu żeby obejrzeć i może porobić jakieś fotki.

Proszę wypowiadajcie się, co o tym myślicie, bo niby jeszcze zima ale do terminu zostało półtora miesiąca. Domki na razie wolne, ale podobno ludzie już dzwonią i wypytują.......więc czas nagli. Żebyśmy, tak jak w zeszłym roku, nie obudzili się znowu z rękami w nocniku.
    Zwłaszcza ważny jest termin od kiedy do kiedy i czy te 3 domki wystarczą, czy ile ich potrzeba.

Do właściciela pola namiotowego na razie nie dzwoniłem, a też jest tam kilka domków murowanych, żeby za dużo nie kręcić. Jeśli uznacie, że warto to przecież można. Nie pamiętam już cen tych domków, ale z zewnątrz wyglądaja trochę obskórnie....
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Domyślnie

Ja chcę coś, aby dało się wyspać w ciepełku, bo ostatnio naturalną klime miałem.

Mi pasuje wszystko, a najbardziej 3 zestaw.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Domyślnie

Cytat Napisał SEBAW
    Ja chcę coś, aby dało się wyspać w ciepełku, bo ostatnio naturalną klime miałem.

Mi pasuje wszystko, a najbardziej 3 zestaw.

Ot burżuj.
    edit:
    SoBal!
    Wsadź sobie te 15 znaków wiesz gdzie.

Nol
    Gość

Domyślnie

Ja też w ciepełku - jak zapewne pamiętacie ostatnio wracałem chory

Rychu:
    Mogę to zmienić... Skoro Sobal chce to zostawić, to np. ogranicze kryterium do 8 znaków.

Laser
    Gość

Domyślnie

Ten tego no ... ja mysle ze na pewniaka trzeba Gorzale wpisac wiadomo - jak nie autobus to pociag jak nie pociag to ... zaczynaj lepiej detki dmuchac ;D

No i mam nadzieje ze Zetoxa bedzie ... nie urkywam ze fajnie by bylo zeby stara gwardia odliczyla sie co do jednego ... a moze ktos zrobi nam niespodzianke ? ( pamietacie akcje z czechojem ... ? A ktos Ty )

Nol - kurde, co do kwaterunku :> wiesz co mi chodzi po glowie ? tylko wersja cieplejsza niz ostatnio ...

Kustosz TDI Club czechoj ma szanse

Domyślnie

Ja będą z moją kobietą na 100% ale chyba bedziemy dojeżdzać

Laser
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał czechoj
    My to mamy czechoj >> rachunki << do wyrownania wiec lepiej zacznij sie zastanawiac czy zimowe zapasy zubra jeszcze trwaja czy moze wolisz kobiety okocim spojrzeniu ? niektorzy tez wola Millery albo inne Leszki

Domyślnie

Ja tam będę inny i wezmę Redsa. Poczęstuję kobiety.

Ma ktoś może kontakt z Brzuszkami?
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Brzuszki mówiły że bardzo zajęte w ten weekend i nikła szansa - ale może... Niech ktoś wyśle PMa...
    Btw, ja jadę przez Toruń więc Gorzale moge zabrać.
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Domyślnie

Cytat Napisał czechoj

Dojedziecie raz.
    A co potem?
    Chcecie dzieci osierocić?

Domyślnie

Cytat Napisał SoBal
    Brzuszki mówiły że bardzo zajęte w ten weekend i nikła szansa - ale może... Niech ktoś wyśle PMa...
    Btw, ja jadę przez Toruń więc Gorzale moge zabrać.
    Już mu dałem cynk na GG, tylko był niedostepny.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Kustosz TDI Club czechoj ma szanse

Domyślnie

Cytat Napisał rycho

Dojedziecie raz.
    A co potem?
    Chcecie dzieci osierocić?
    coś się wymodzi, zawsze można je sprzedać cyganom

Domyślnie

Cytat Napisał czechoj
    coś się wymodzi, zawsze można je sprzedać cyganom

Twoja ma dostęp do internetu?
    Może juz tam nie mieszkasz?
    Na SMSy odpowiada?
    Nie, to nie awaria sieci.
    Jesteś wolny....

Kapral przemo86 ma szanse Avatar przemo86

Domyślnie

wpadłbym do was gdyby nie fakt ze mam 15-lat i nie stać mnie na bane a w ogole to ile to km od poznania

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)