+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: fido2001 - klania sie nisko po same pasisko !

Szeregowy fido2001 zero jak zero Avatar fido2001

Domyślnie

LOL
    .........W moich ulubionych jest folder o nazwie : "WIZYTY CODZIENNE"

Wlasnie przed chwilka trafil tam link do nowej stronki ( & forum ), zgadnijcie jakiej
    Witam wszystkich serdecznie, jako staly-przyszly bywalec CDRlab.pl
    Dziekuje SID za zaproszenie !

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Witaj Fido, bardzo miło Ciebie widzieć, mam przemożne wrażenie że zbeira się tu cała śmietanka towarzyska tamtego Forum!

Starszy plutonowy Nikita_Bennet zero jak zero Avatar Nikita_Bennet

Domyślnie

witamy witamy
    "Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
    difference. We should all be treated with appropriate respect."
    Sir A C. Clarke

Domyślnie

Witaj !
    Kiedys, baaaardzo dawno temu, za czasow rzadzenia BBSow, oraz kiedy jeszcze bywalem czesto na Cyfronecie, wymarzylem sobie zeby kiedys powstaly rozne takie miejsca ktore mozna by nazwac gniazdami wiedzy, gdzie beda sie spotykac ludzie o podanstandardowej wiedzy. Beda spotykac sie po to aby pomagac, radzic i tworzyc. Chcialbym bardzo, abym mogl Wam wiecej dac niz od Was wezme, ale z tym to moze byc bardzo ciezko. Daleko mi do Was i pewnie jeszcze duzo wody w Wisle uplynie za nim dogonie kolegow Oczywiscie deklaruje sie jak zwykle, odpowiedziec na kazde pytanie na ktore znam odpowiedz... Na CDRinfo.pl poznalem duzo duzo ciekawych ludzi i kilku przyjaciol, wieksza czesc mojej najproduktywniejszej wiedzy dotyczacej tematyki cdr/dvdr nabylem wlasnie tam. Teraz jest juz drugie miejsce gdzie moge sie z Wami spotykac. ....

Ty SoBal masz wrazenie ze zbiera sie tu elita, a ja jestem tego pewien, dlatego tymbardziej sie ciesze ze moge tu byc ! Wspanialy poczatek Nowego Roku.Dziekuje.
    Yamaha RX-V620RDS, Yamaha DVD-S830, B&W 603 S3, Plextor PX-708A, Fido ( pies marki Syberian Husky )

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

mam wrazenie Fido ze i ty moglbys dorzucic tu cegielke - i to niejedna
    zwlaszcza w temacie DVD - posiadasz te nagrywarke jzu bardzo dlugo - i z tego co pamietam nie jest to twoj piewszy taki sprzet, moze jakis poradnik jak palic? np. audio? kazdy taki tekst bardzo by nam pomogl

ps. ciesze sie ze trafiles
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

Laser
    Gość

Domyślnie

Witam Fido

Domyślnie

zaraz musze jechac wymienic tlumik, bo mu sie na pierwszych mrozach peklo - stary juz byl i zardzewialy... Pozniej pedze do pracy, ale (...) wieczorkiem skrobne kilka rad i szczegolow w temacie DVD..
    Yamaha RX-V620RDS, Yamaha DVD-S830, B&W 603 S3, Plextor PX-708A, Fido ( pies marki Syberian Husky )

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

Wiesz Fido, nikt tu chyba nie uwaza ze ma ponadprzecietna wiedze, kazdy cos tam wie i jak to mowia w kupie sila. Milo cie tu widziec, a temacie dvd fachowcow tu niewielu bo i sprzetow na razie u nas jak na lekarstwo a cwiczyc tak na sucho to, przynajmniej mnie, niewiele daje. Postep idzie nieublaganie do przodu i trzeba sie brac zeby z tylu nie zostac.
    A fakt faktem, paczka tu sie zbiera niezla, przybywa wyjadaczy
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Szeregowy Pedros zero jak zero Avatar Pedros

Domyślnie

Cytat Napisał fido2001
    LOL
    Wlasnie przed chwilka trafil tam link do nowej stronki ( & forum ), zgadnijcie jakiej
    ... to trudne pytanie ale sprubuję - cdrlab?
    pozdrawiam

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia