po przeczytaniu 3/4 tego forum nasunął mi się pomysł na stworzenie nowego wątku, o sklepach i serwisach sprzętu i akcesoriów związanych z tematyką cdrlab. czyli każdy kto ma jakieś doświadczenie z jakimś sklepem w swojej okolicy lub w sieci mógłby opisać to dla kożyści innych. co o tym sądzicie? moglibyśmy dowiedzieć się np że w jakimś sklepie duże partie płyt są lewe i lepiej unikać tam zakupów. albo że w serwisie jakiegoś sklepu dają nowy sprzęt w zamian za zepsuty albo naprawiają napradę solidnie. nie wiem tylko czy to nie było by zbyt niebezpieczne dla niektórych sklepów które naprawdę nie mają się czym pochwalić ale o to mi właśnie chodzi - żeby unikać takich miejsc. niektórzy nie chcą reklamować albo antyreklamować. więc może zobaczmy jak to wyjdzie w praniu najwyżej administracja usunie lub zablokuje cały wątek z forum jeśli zejdzie on na niepożądane tory. chętnie dowiem się gdzie można pewnie i tanio kupować krążki oraz gdzie lepiej kupić palnik. piszcie o swoich doświadczeniach które mogą się przydać reszcie. pozdrawiam

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem