+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 31

Temat: jak usunac niechcianego dll'a

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

jest problem - niewiadomo skad przyplatal mi sie dll, dll ktorego chce sie pozbyc
    wyrejestrowanie go nic nie daje - on i tak nie jest zarejestrowany [brak jakiegos modulu w dll i regsrv32 sie burzy]
    nie bardzo mam jak ten dysk wsadzic do innego kompa zeby dll wywalic recznie [neich sie system burzy...] wiec pytanie, jak ew. inaczej to zrobic
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Sid, wiecej szczegolow, co to znaczy burzy? Gdzies komunikat? Jaki ?

Domyślnie

szczegoly sa wszsytkie, tylko nie czytasz uwaznie
    'niech sie system burzy' oznacza ze wole miec problem z dzialaniem systemu po silowym usunieciu dll'a niz miec tego dlla w systemie
    Hit Me, If You Can...

Starszy szeregowy RoX97 zero jak zero

Domyślnie

mozna gdzies w windowsie wylaczyc ochorne plikow, chociaz i tak chyba to nie pomoze... w sumie to najprosciej odpalic jakis stary dos z dyskietki/plyty startowej i usunac wlasciwy plik... masz chyba taka dyskietke? jak nie to proponuje zajrzec tu: http://www.bootdisk.com/

Domyślnie

nie mam floppa
    ale zaraz sobie cos wybiore z tych bootowalnych cudeniek i odpale z cdrw [albo z dvdrw zeby bylo kozacko ]
    Hit Me, If You Can...

Zastepca vice-szeregowego pawelblu zero jak zero Avatar pawelblu

Domyślnie

Moze odpal knoppixa, mandrakemove czy innego lina bez-instalacyjnego, znajdz dysk windowsowy, znajdz dll'a i go kilim.
    Jak bedziesz jutro na gieldzie to moge ci przyniesc madrakemove.
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...

Szeregowy MaciejT zero jak zero Avatar MaciejT

Domyślnie

Hiren's Boot CD sie klania

Domyślnie

jutro mnie nie byc gram w morrowinda - wyszla super duper edycja za 99 zeta - all inclusive - i znowu zachorowalem na te gre
    Hit Me, If You Can...

Domyślnie

to moze zachoruj na robienie modow do tej gry to wygrzebie moja produkcje i moze da sie ja dokonczyc jak podesle... projekt byl dosc ambitny... pomysl, obliczenia, i czesc skryptow zrobiona.... no i wlasnie na skryptach sie wylozylem bo ta gra nie mogla tak dlugich skryptow obslugiwac a zeby podzielic to na kilka innych to bylem za cienki
    ... nawet nie jestem pewny czy to gdzies przetrwalo po baaardzo dawnej padce dysku..., ale jak bys mial ochote sie z tym pobawic to krzycz, bede szukal wtedy

Domyślnie

daj spokoj

rozmowa ktora slyszalem dzis rano kupujac ten 3pak

kolezanka pokazuje koledze morrowinda... kolega z przerazeniem widzi ze w packu sa tez dodatki - 'jeden dodatek, drugi dodatek? to ktos to kur.. skonczyl?'
    ja tez jestem daleko od konca - sadze ze gdzies w 1/3 1/2 calosci... i to bez modow - zapowiada sie pol roku grania
    Hit Me, If You Can...

Domyślnie

Ehh, morrowind... łezka się woku kręci Miałem killera wypasionego, ale wszystko poleciało. Zdecydowanie gra będąca na mojej prywatnej liście best of the best na miejscu pierwszym

Nie chwaląc się, skończyłem wszystkie dodatki, choć pewne questy musiałem rozwiązać z pomocą googli. Najbardziej mi się podobała zbroja jaką można było zabrać jednemu ze strażników świątyni, tuż po jego śmierci. Pamiętam, że koleś był twardy, ale po wskoczeniu na dach i poczęstowaniu go baaaardzo długą serią strzał sobie odpuścił. (Zbroja pochodzi z jednego z dodatków, nie pamiętam którego.) Minusy były dwa, po pierwsze zaj##@# waga, po drugie, jak się odezwało do kogoś ze świątyni - to chciał od razu spuścić bęcki (choć z ta zbroją mógł co najwyżej podrapać się o napierśnik)

Domyślnie

Hm - chyba tez spboe tego morrowinda, bo cos ostanio za mna chodzi, no i ta okazja ...
    Acha - w niedziele tez jestem ...
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Domyślnie

no i jaki przyjemny offtopis sie zrobil

to ja bym jeszcze chcial poznac wasze preferencje jesli chodzi o mody do MW... ja naprzyklad nie siadalem do tej gry bez kilku modow:
    jesli ktos lubi ladne buzie to propomuje zapoznac sie z ponizszym... ma jeszcze jedna zalete, objekty skladaja sie z mniejszej (!) liczby poligonow niz w ogrginale
    http://home.wnm.net/~bgriff/MW_Home.html

oczywiscie oficjalne pluginki, giants, a good place to stay+teleport mod (mocno wygodny mod) i jeszcze belfier leminz, troche jeszcze bylo, ale te sa obowiazkowe. Inna sprawe, ze nie gralem w MW juz wieki, wiec moze to wszystko jest juz nie aktualne...

Domyślnie

w niedziele tez gram moze pare questow w gildiach zrobie, postanowilem rownolegle ze stara postacia rozwijac nowa - czystego wojownika - chce sprawdzic czy sie da takim miesniakem przejsc te gre - momentami mam wrazenie ze moze to byc trudne - ale zobaczymy
    Hit Me, If You Can...

Domyślnie

Z mojgeo doswiadcznia wynika ze latwiej niz "miesniakiem" sie nie da Oczywiscie, wiem wiem, pewnie bedziecie bronili magow i calej reszty befsztykow, ale tak na prawde tylko mocny fighter wchodzi w gre

Domyślnie

Mi najprzyjemniej gralo sie snajperem
    fajnie sie zdejmowalo wszystko zanim dobrze podeszlo, albo skradenie+headshiot z kuszy... no ale gry tym nie skonczylem...

Domyślnie

Sam prowadziłem taką postać, ale po jakimś czasie okazało się, że jest znacznie za slaba z pstrykadełkiem od siepacza wiec wybor byl oczywisty

Domyślnie

wslanie dlatego gralem z modem belfier leminz... wypas dla ludzi, ktorzy lubio sobie postrzelac
    ale masz sporo racji, najlepsza gre mialem siepaczem z uniejetnoscia leczenia

Domyślnie

No dobra - strzezcie sie Inkwizytora Romana ... Nadchodzi Swieta Inkwizycja ...
    PS. Dobry wybor Myslalem jeszcze o magu bitewnym lub czarowniku ... czarownik Rydzyk
    pozdroovy
    NO OFFENSE

Szeregowy Jacoob zero jak zero Avatar Jacoob

Domyślnie

hmmmm to ja w takim razie nie na temat a próbowałeś tego dll Sid w trybie awaryjnym np: zmienić mu rozszerzenie tak jak się mrozi niechciane .exe a wrazie czego można wrócić do poprzedniego stanu
    Pozdrawiam Jacoob

Łaskobójca cana zero jak zero Avatar cana

Domyślnie

@Edek, magia jest w świecie tamriel zbyt wolna i lepiej inwestować w osłony magiczne i nie pozwolić rzucić czaru przeciwnikowi przecinając dyskusję raz na zawsze ostrzem miecza ( a wcześniej załadować skoony na maxa i zapodać sobie antymagiczne osłony i dopalające elixiry) , inna sprawa iż magowi cięzko walczyć z duzym oddziałem przeciwników /tu znacznie lepiej sprawdza się fighter z tarczą (najlepiej w pełnym daendrycznym wdzianku umagicznionym po swojemu )

pozdro

qrde ta gra zjadla mi prawie rok życia
    BTW fajny jest widok jak się gra wilkołakiem
    BTW2 z okazji 10lecia świata ed mozan za free pobrać arenę/ pierwsza gra z tego świata/
    BTW3 nie wiecie kiedy następna gierka z tej serii?
    BTW4 a w nwn można tylko dojść do 40 poziomu
    BTW5 a grał ktoś w beyond divinity? warto to qpić?
    |||^ Lenistwo jest drogą do świętości ^|||
    |||||^^^ a bluźnierstwo do raju ^^^|||||
    |LTR48246k|DVR111|IHAS322|MSI R6950TF3|
    ||A890FX|P2|T260|ADATA 8G|A2|FSP 650||

Domyślnie

slyszalem ploty o elder scrolls 4 - ale nie potrafie sobie przypomniec gdzie - chyba na targach przez E3 2004 - moze w googlu cos bedzie - ja w kazdym razei boje sie co bedzie jak to wyjdzie
    kumpel gra teraz w morka, ze wszystkimi moimi radami dobil do 27 poziomu w 2 miesiace, dremory, gigantow itp bieze z piesci, albo z nalotu dywanowego, generalnie nie znalazl jeszcze pana ktory by mu mogl krzywde zrobic [w supie +20 hp const efekt i jest sie niesmiertelnym ] - ale.. ale.. zwiedzil do tej pory ledwo polowe wyspy z mapa w reku - a zostal jeszcze bloodmoon

jesli es4 bedzie chocby 2 razy wiekdzy niz morr to ja udam ze tej gry nie widze bo mnie szef/zona zabija

a co do dllka - pozbylem sie fajansa standardowa metoda na reinstal... brutalna ale jak zaczlame grzebac w tym w trybie awaryjnym to namieszalem bardziej i nie bylo juz nawet czego sprzatac
    Hit Me, If You Can...

Domyślnie

mnie chyba wszyscy juz wybaczyli/zrozumieli
    z tego co zauważyłem to mają 2 letni cykl produkcyjny więc jest nadzieje za w tym roku lub na początku nastepnego coś nowego się pojawi
    a co jego wielkości to powinien być nie 2 a 4 razy większy, albo inaczej to ujme każde miasto przynajmniej wielkości tribunala i w tym wypadku zejdę z postulatem powiekszenia reszty do skromnych 2 razy

Domyślnie

ja juz w vivec sie gubilem... szit
    Hit Me, If You Can...

Domyślnie

Sid, mała dobra rada jak się zgubisz w takowym labirynce to zawsze trzymaj się podczas poruszania JEDNEJ strony a na pewno dotrzesz do tego samego miejsca lub znajdziesz wyjście / inna sprawa zę w vivek przydawało się latanie , oznaczanie i teleportowanie bo to łażenie potrafiło mocno zależc za skórę/

no to pozostaje na mi czekać na es6 / tak czesc 6, bo morek to czesc 5/ albo mozę odwieszą fallouta3

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia