Jestem troche mniej nerwowy i .... wujgarny ale wczoraj zlozylem rezygnacje do tych psow z pakietu internetowego. Ciekawostka tego zjawiska jest fakt, ze mimo kontrolowania czasu dostepu zawsze gdy mi wykazywalo niewykorzystanie pakietu to rachunek wykazywal przekroczenie. Reklamacje, rozmowy z Blue Line nic nie daly. To tak jakbym mowil do sciany. Odcinam sie od zlodziejskiej uslugi ale .... nie odcinam sie od WAS!
Jestem ciekaw w jaki sposob kontrolowane sa przez Urzad Ochrony Konsumentow liczniki TP SA![]()
A moze zalozymy osobne forum pt. jak TePSA roluje klientow.
Kolejny przyklad: http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,48724,2060431.html
z tymi pakietami to nie do konca jest rolowanie - choc faktycznie klientom sie czegostam nie mowi - chodzi o naliczanie polaczen [analogicnza sytuacja jest np. w CHELLO gdzie jest limi 15gb - z tym ze do limitu licza sie tez dane obslugi technicznej lacza - i bardzo czesto jest tak ze czlowiek sciaga 14.5gb i ani grama wiecej a i tak ma przekroczone..] a wystarczyloby powiedziec ze to jest tak liczone
i klienci by sie nie stresowali - a przynajmniej by znali wszystkie zasady gry
niektore firmy tego nie rozumieja
inna sprawa ze ja mialem z tepsa tylko dwie jazdy - z czego jedna mnie wku... przez 7 miesiecy nie byli mi w stanie poprawic linii telefonicznej - przez to mialem jazdy z siecia i z telefonem - w koncu poprawili
wkurzyl mnie nie sam fatk awarii [zdaza sie] ani klopoty z usunieciem [nie jest to takie bardzo proste] ale przyczyna zwloki - otoz moje zgloszenia najwyrazniej wpadaly w czarna dziure
wystarczyl jeden telefon pod inny numer niz 102102 lub 9393 i sprawa nastepnego dnia byla zalatwiona...
Call Center - BLUE Line - bez jaj...
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)