witam
mam juz kręćka - szukam dysku i nie wiem już jaki, byłem zdecydowany na maxtora 60GB z 8MB buforem 7200rpm i okazało się że nie ma ich już więc zacząłem grzebać i..dupa nie wiem bo:
1. MAXTOR - niby ok ale nigdy go nie miałem i nie wiem ale kumple chwalą choc znalazłem głosy twierdzące że im maxtor starszy to tym głośniej "pierdzi" no i jak pada to nie bady ale już kompletnie.. i ta gwarancja...1 rok
2. SAMSUNG - też nie miałem ale ma gwarancje 36 miecha, jest cichy i jak pada to głównie bady więc to i owo można odzyskać... ale to samsung i jakoś zaufania nie mam
3. SEAGATE - mam, miałem i nie jest źle a raczej nie było - u kumpli padł (2 sztuki) lub dziwnie sie wszystko zachowuje, nie ma buforka 8MB i jakoś się zniechęciłem (w serwisie mówią że najwięcej wraca ale na sklepie mówią że pewnie dlatego że dużo sprzedają)
4. I BĄDŹ TU MĄDRY
dodam że wszystkie uwagi to efekt czytania w sieci, wizyt w zaprzyjaźnionych sklepach i dotyczą 80GB....może jakies rady, lub cokolwiek co sprawi ŻĘ WRESZCIE SIĘ ZDECYDUJĘdodam że spięty będzie na jednej taśmie ze seagatem 40GB 5400rpm..
dzięki za cokolwiek i POZDRAWIAM, Marcin

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem