Ukonstytuowała się Rada ....
Wszyscy jesteśmy na liście popsa.
Kurna!
Jest zlot.
Na własny koszt.
Nocleg niepewny.
Szczecin
26/28 sierpnia.
Kto chce niech przybywa.
Kontakt PW.
Ukonstytuowała się Rada ....
Wszyscy jesteśmy na liście popsa.
Kurna!
Jest zlot.
Na własny koszt.
Nocleg niepewny.
Szczecin
26/28 sierpnia.
Kto chce niech przybywa.
Kontakt PW.
Ale cisza.....co jest?
Pozdrawiam/ Grzeniu
No ja moge przyjechac, w sumie to na pewno bede, w sumie to moje miasto?![]()
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
PrzyjechaćNapisał SoBal
To ty jeszcze nie wiesz, że ten zlot jest u ciebie![]()
![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Jakies disco bedzie![]()
![]()
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Będzie wszystko.Napisał Druss
Przybywaj.
Noclegu nie gwarantuję, ale....
No wypada, wypadaNapisał misiek1928
Tak a propos - jakieś atrakcje zlotowe administracja szykuje?
Pozdrawiam/ Grzeniu
Eee, no...narkotyki to nie.
Na motocykl to zagwarantuj pogodę na piątek i niedzielę to chętnie się zjawimy na czymś takim
Reszta to raczej oczywiste, tylko te kobiety...też własne![]()
![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Taniec na rurze zapewniam Was będzie.Napisał misiek1928
W nocy na Roweckiego.
![]()
To jest rura nie byle jaka.Napisał misiek1928
To jest nasza rura.
Nie każdy ma taką rurę 4 metry od bramy.
Sobal ma.![]()
Takie rury to chyba tylko w Szczecinie![]()
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
A konkretnie jakby to mialo wygladacBo nocleg w szczecinie to 50zl w akademcu za noc sobie zycza.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
w nocy z soboty na poniedziałek...
nie wiem, co bierzesz (bo u mnie jest noc z soboty na niedzielę) ale skoro u ciebie tak jest, to musi TO być mocne![]()
U Ciebie woitas to pewnie piwo ma 2%.Napisał woitas
![]()
psia krew , dopiero co wróciłem do domu z wakacji a tu nawał imprez , widzę że się klei zlocik w okolicach do których jest dość blisko ale niestety idę 25.08. na 40-tkę do znajomego , następny zlot przechodzi mi koło nosa , ale nic to , nie pierwszy i nie ostatni , a propos wakacji to były za.......te , kilka fotek - ryby i grzyby w Staniewie koło Św.Lipki ( nie szukajcie , nie ma tego na mapie ) droga wyjazdowa na Wilkowo , jedno ze zdjęć jest z moją żoną w Mamerkach , bunkry poniemieckie , coś jak w Girłożu ale z dostępem do wewnątrz , no i piękne zachody słońca na jeziorem Dejnowo , szkoda że musiałem z tamtąd wracać![]()
Ostatnio edytowane przez asterix ; 24.Aug.2006 o 21:19
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
To jak z tym piwiek w sobote wieczorem? Bo coś ucichło![]()
Teraz to Sobal się nie wykręcisz. Rychu Cię przypilnuje.
PS. Sobal zmień sobie w ustawieniach oraz gg/tlen na nową miejscowość.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Ja nie przyjade bo kumpele zegnam jutro, wyjezdza do syfu w wlk. bryt.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Ja bym pojechal! Ale cze,u zaraz w Szczecinie? Nie mozna by tak raz jeszcze Antonin ozywic? poza tym mam male dziecko, gdzies musze sie zakwaterowac i dosc pewnie... a piwo jest cool
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)