Witam
Czy ktos z Was probował grać na perkusji >
Nie... hmm mysle ze mimo wszystko warto obejrzec wyczyny tego pana
/http://www.taz40.host.sk/laser/streetdrum.zip
PS: Za sponsora powinien sobie wziasc któregos z producentów farb![]()
Witam
Czy ktos z Was probował grać na perkusji >
Nie... hmm mysle ze mimo wszystko warto obejrzec wyczyny tego pana
/http://www.taz40.host.sk/laser/streetdrum.zip
PS: Za sponsora powinien sobie wziasc któregos z producentów farb![]()
kolo jest dobry ...![]()
![]()
pozdr
The Pain is killing me ...
Heh... to teraz jeszcze wyobraź sobie, że siedząc za bębnami trzeba jeszcze używać obu nóżek
A i kociołków może być troszkę więcej... chociaż dobre solo dobry muzyk zagra na wszystkim
btw: to co tu pokazał ten facet to nic rewelacyjnego.
Kumpel widział chyba tego kolesia na Times Square...
taaa koles pierdyknal sie kilka razy, ale efekt jest calkiem dobry ... bebek@ nie gadaj noga tez sobie pomagal
najlepszym drumerem dla mnie jak dotad jest Mike Bordin z nie istniejacego Faith No More, teraz jest wolnym strzelcem (Ozzym Osborne, Jerry Cantrell i Korn) ... ten to ma power na dwie stopy
pozdr
Popatrz jeszcze raz... pomoc nogą robił na akcenty a to nie jest sztukaNapisał AleX69
Jakby nóżką robił coś innego to może uznałbym go za lepszego od porządnie wykonującego swoje rzemiosło bębniarza
Sam grałem na bębnach ładnych parę lat. Jeździłem na koncerty gdzie widziałem naprawdę znakomitych muzyków (bębniarzy) ale największe wrażenie zawsze robili na mnie ludzie, którzy potrafili zagrać koncert 1h/1,5h na samych bębnach
btw: widziałeś kiedyś 'stopę' która naciśnięta raz uderza w 'central' dwa razy ? Tak czasem wygląda 'power na dwie stopy'![]()
Widze ze filmik wywołał trochę emocji- i co ciekawe okazuje się że jak by się uparł to mozna zespolik zacząc kompletowac
z tego co wiem jedna osoba z redakcji próbowała/próbuje swych sił w grze na gitarce
i nawet jakiś tam wokal sie pojawił niestety nie było nikomu dane zobaczyc tego wydarzenia
![]()
Pozdrawiam![]()
nie na zywoNapisał BebeK
ale bodajze na zdjeciu zestawu Dave Lombardo (jesli sie nie myle "Dragon Double Foot Pedal")...
ale zawsze nasuwanie dwoma stopami na beben robi wieksze wrazenie![]()
pozdr
ja gram na elektryku juz 9 lat a na skrzypcach 15, bebny tez obslugiwac potrafie - choc na poziomie zupelnie podstawowym jak trzeba rytm wokaliscie pomoc zlapac, ale nic wiecej
probowalem tez innych instrumentow - ale darowalem sobie.. mozliwosci sa, ale ja juz checi nie mam
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
A ja trębacz jestem już 23 latkaale na białe i czarne (fortepian) mam alergie po pewnej "sympatycznej" nauczycielce z Liceum Muzycznego.Do tej pory jak ja widze to chce ją kilim
... tia fortepian na głowe![]()
Na głowie jak na głowie ale ta pani wsuwała kanapki jedna za drugą i pluła cholera na klawisze.Podczas grania były poślizgi jak nie na szynce to na maśle na klawiszach.Brrrrrrrrrrrr
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)