Zna ktoś może jakiś tani hotel w Olsztynie?...w przyszłym tygodniu muszę tam jechać i trochę posiedze a niestety nie zawsze można liczyć na to że firma mi coś załatwi.
Zna ktoś może jakiś tani hotel w Olsztynie?...w przyszłym tygodniu muszę tam jechać i trochę posiedze a niestety nie zawsze można liczyć na to że firma mi coś załatwi.
©u®E™
jest tani hotel "PKS"-u , ale nie pamiętam jak się nazywa , pokoje jedno , dwu i wieloosobowe , warunki dość znośne , jest wspólna łazienka , kuchnia i oczywiście kibelek, mieszkałem w nim przez dwa miechy jak handlowałem w Olsztynie , da się przeżyć , wyżywienie we własnym zakresie ale jak umiesz coś upichcić i masz kawałek patelni to dasz sobie radę , pamiętam ze w okresie szkolnym pierwsze piętro jest zajęte przez dziewczynki uczęszczające do szkół w Olsztynie , jest w czy wybierać
, nie wiem jak z ceną za pokój , mieszkałem tam jakieś 14-15 lat temu , jednak był to najtańszy hotel w Olsztynie
, jeśli Ci przypasuje to się cieszę , mam miłe wspomnienia
![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
dzieki, tylko czy jeszcze istnieje? 14-15 lat temu? może teraz to Ritz
![]()
©u®E™
Z tanich to będzie hotel "Podgrodzie", ale nie wiem czy tam są miejsca wolne. Szukaj hoteli robotniczych.. Jeżeli jedziesz na miesiąc lub okolice - to wynajmij mieszkanie prywatne, to wychodzi najtaniej.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)