+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: piknik tepsy na Służewcu

vonick
    Gość

Domyślnie piknik tepsy na Służewcu

Hejka
    Nie wiem czy wiecie, ze każdy użytkownik neo i liveboxa, który zarejestruje się na stronce tepsy moze odebrać trzy bilety na koncert i ogólnie na piknik tepsy, który odbędzie się w sobote 23 w Wawce, na torze wyścigów konnych. Podobno szykują się spore atrakcje, koncerty.. Ma gra sistars i jakaś zagraniczna gwiazda. Wreszcie moja neo sie na coś przydała Wybiera sie ktoś?

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Chciałbym jechać, bo zapowiada się niezła impreza. Niestety po pierwsze nie jestem już użytkownikiem NEO, po drugie mam teraz 500km a nie 220
    Czyli dla mnie odpada.
    Z drugiej strony zadaję sobie pytanie, dlaczego w polsce tak na prawdę nie rozwinęła się scena bootlegów, przecież to najlepsze co może być z muzyki...
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo

Domyślnie ?

Cytat Napisał SoBal
    Chciałbym jechać, bo zapowiada się niezła impreza. Niestety po pierwsze nie jestem już użytkownikiem NEO, po drugie mam teraz 500km a nie 220
    Sobal no co Ty Nie być "klientem" tepsy jest równoważne prawie zbawieniu

vonick
    Gość

Domyślnie

Każdy posiadacz neo odbiera 3 bilety - przecież nie po to by zabrać żone i kochanke Znajdź zioma z neo i na słuzewiec Ja tak robie, mnie też internet dostarcza szanowna Telekomunikacja, ale Kolejowa

vonick
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał vonick
    Każdy posiadacz neo odbiera 3 bilety - przecież nie po to by zabrać żone i kochanke Znajdź zioma z neo i na słuzewiec Ja tak robie, mnie też internet dostarcza szanowna Telekomunikacja, ale Kolejowa
    Heh, okazało sie jeszcze lepiej. Znajomy odbierał to poprosyu poprosił o bilety i je dostał Niczym nie musiał się legitymować. W końcu tepsie też zależy na jak największej ilości ludzi

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)