Witam wszystkichpiszę ponieważ chciałbym żebyście mi poradzili jaki komputer wybrać na studia. Od października zaczynam studia na Politechnice Warszawskiej na wydziale Mechatroniki i chcę kupić komputer który pomoże mi w nauce. Tu zaczynają się schody. Ogólnie chodzi mi o to czy potrzebny będzie mi mocny komp czy wystarczy taki trochę powyżej średniej? Na razie nie chcę rozmawiać o konkretnych przedziałach cenowych bo zajmę się tym później. Chcę również poznać waszą opinię czy kupować zagracacza czy laptopa? Mieszkam z dwoma kumplami w dość małym mieszkaniu i to pcha mnie w stronę kupna lapka. Poza tym trochę zalży mi na mobilności sprzętu. Nie wykluczam oczywiście kupna kompa stacjonarego (oczywiście jeśli przekonacie mnie jakimiś rozsądnymi argumentami). Nie chcę kupować czegoś czego nie będę w stanie wykorzystać i wyrzucak kasę tylko po to żeby inni robili oczy widząc parametry mojego kompa. Pomóżcie wybrać jakąś rozsądną konfigurację. Zależy mi na sporym dysku (ok 100GB) i nagraywarce DVD. Jeśli ma to być laptop to dobrze gdyby miał Wi-fi i Bluetooth. Piszcie
pozdrawiam

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem