Pozbylem sie mojego wyslozonego juz napedu dvd LTR 163, no i teraz juz nie moge kozystac z k`probe. Jaki program umozliwi mi podobne testy![]()
Pozbylem sie mojego wyslozonego juz napedu dvd LTR 163, no i teraz juz nie moge kozystac z k`probe. Jaki program umozliwi mi podobne testy![]()
jesli nie masz liteona [w tym jego oem'ow] to zostaje ci... kupic liteona lub jego oem
cd speed mial rozwiazac ten problem - i czesciowo rozwiazal - jednak wystarczy popatrzec na liste obslugiwanych napedow w trybie testu jakosci zeby wiedzec ze on dziala tam gdzie i tak by dzialal kprobe - czyli liteony, nu tech i pare innych podejrzanie liteono podobnych
podobne zapedy ma dvdinfopro - ale tu tez jest niewielka nadzieja ze obsluzy wszystkie albo nawet wiekszosc czytnikow - to jest kwestia tego ze producenci sprzetu nie wspolpracuja i nie ujawniaja badz nawet nie implementuja mechanizmu odczytu danych z ukladu korekcji - a jak tego nie ma to jak robic pomiary
pamietaj tez ze czytnik dvd daje inne [z zasady gorsze] wyniki niz nagrywarka dvd - maloktory czytnik dvd ma regulacje predkosci [speedset] co powoduje ze zamiast 4x to naped jedzie ile fabryka dala - a przy odczytach dvd ma to spore znaczenie
krotko mowiac - kup liteona...
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)