+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Cholerny sasser

Młodszy chorąży sztabowy Druss zero jak zero Avatar Druss

Domyślnie

Uzylem Stingera ktory wywalil wszytsko co bylo, czy trzeba tak czy siak instalowac late do tego windows`a Bo po usunieciu wszystkich robali on nadal przy polaczeniu internetowym wywala po minucie. Robie laptopa kumplowi i nie wiem czy od nowa tego wina instalowac czy co.

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

tak, lata jest niezbedna - bez niej nie zalatasz dziury w systemie i dopoki bedziesz mial stycznosc z zainfekowanym srodowiskiem to infekcja bedzie sie mogla powtorzyc - chyba ze ten stinger zainstalowal late sam z siebie

smieszna sprawa troche z tym wirem - ja nie mam ani laty na blastera ani na sasera - i od ladnych dwoch tygodni nic.. to samo jest na kompie robiacym za serw drukarek - w2k sp4 - tam tez tego nie ma, jest sygate PF i to wszystko - avira nawet sie nie chcialo nikomu instalowac - i nic... a niektorzy lapia po pol minuty - tragedia podobno jest w akademikach i w duzych [a przez to nie pilnowanych dobrze] LANach amatorskich
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

To masz szczescie Sid a moze wystarcza ten sygate PF, mnie po instalce 2k3 doslownie po minucie od polaczenia sie z netem wywalilo slynny ekranik. Mialem wczesniej juz na dysku te laty, ale tak jakos wylecialo mi z pamieci zawczasu je zainstalowac.

Laty jak najbardziej trzeba zainstalowac, Stinger chyba tylko usuwa robala no i dalej jestes wystawiony.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Kapral AleX69 zero jak zero Avatar AleX69

Domyślnie

run ... cmd -> shutdown -a
    The Pain is killing me ...

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia