Chcialem poinformowac zainteresowanych, ze na poczatku lipca ukaze sie KS-Expert z wyzej wymienionym programem na CD. Cena zachecajaca za tak dobry program![]()
Pozdrawiam
Chcialem poinformowac zainteresowanych, ze na poczatku lipca ukaze sie KS-Expert z wyzej wymienionym programem na CD. Cena zachecajaca za tak dobry program![]()
Pozdrawiam
Dzieki za info - kupi sieNapisał bartoldzik
![]()
serio
bomba. jeżeli to będzie prawdą, to kupię na 1000%...
prawda prawda - nie pierwszy raz slysze - kupie na 100% - poprzedniego tez tak zdobylem - bez bata jak bez reki![]()
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
klient z operki jest extra, ale jednak wolę the bat!.
Bardzo przywykłem do The Bat!. Gazetę na pewno kupię, to najtańsza droga do uzyskania licencji, którą na prawdę warto mieć. Nie wyobrażam sobie pracy bez tego programu i jego reguł wiadomości.
mam pytanie - jak juz kupicie i zainstalujecie to powiedzcie czy gdzies tam w rogu nie przyleili loga Komputer Swiat/ w programie /
moze byc to logo nawet na srodku - szczerze mi ono nie przeszkadza - tak samo jak splash screen przy uruchamianiu wersji 1.62 z poprzedniego ks - powiedzmy ze akceptuje taki deal: place malo za swietny program dlatego ze osoba ktora mi ten program niejako postawila wrzucila do niego swoja reklame - jak dla mnie uczciwy deal
Hit Me, If You Can...
moje zdanie jest takie, że mogą wrzucić nawet baner takiej wielkości, jak w operze.
jest mi to totalnie obojętne.
Witam wszystkich.
Szkoda ze nie wiedzialem o tym wczesniej trzy miesiace temu zaplacilem Skulskiemu za ten progs 180 zeta. No ale przynajmniej nie mam problemu z reklamami
.
pozdr.![]()
Mamy już pierwszy lipca, czy ktoś juz coś wie? Czy są jakieś nagi czy tez może dostajemy logo ?
W kioskach od 14 jak dobrze licze![]()
Słyszałem, że 7Napisał Gorzala
![]()
Fuckt, zle na kalendarz spojrzalemNapisał bartoldzik
![]()
No to trzeba bedzie wciagnac gazetke
..::TyGrYseK::..
A w jakiej cenie to jest (gazetka)?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Poprzedni numer 9.90, wiec ten pewnie podobneNapisał SEBAW
![]()
Juz mam. Tylko logo przy uruchamianiu programu, innej obecnosci komputerswiata nie stwierdzilem. Oczywiscie logo sie wylacza bez najmniejszego problemu. Zainstalowalem na poprzednia wersje i hula.
ja dzis kupie wracajac z pracy - i bedzie to na pewno dobry interes![]()
Hit Me, If You Can...
ciekwe czy zdaze sie zalapac - musze skoczyc do miasta![]()
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
... a ja trafilem bublaNapisał Nikita_Bennet
![]()
bez reklamacji sie nie obejdzie - shit.
także kupiłem.
logo pojawia się tylko na 2 sekundy i znika więc nie stanowi to dla mnie problemu.
możliwość dokonywania aktualizacji kosztuje 144 zł...
Napisał Gorzala
bubla - tzn?![]()
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
pewnie płyta walnieta ...
dokladnieNapisał Laser
![]()
ale juz poslalem mejla do jakiegos redaktora co sie tym zajmuje - ponoc bez probleemu wysylaja nowe...![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)