Szuka palant frajerów![]()
http://www.allegro.pl/item152880353_...111d_111l.html
Szuka palant frajerów![]()
http://www.allegro.pl/item152880353_...111d_111l.html
zgloscie naruszenie zasad:
zakazany przedmiot/inny powod
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
No to chłopina pokazał!
![]()
![]()
![]()
![]()
http://cdrlab.pl/forum/showthread.php?t=4448
Piknie!
![]()
:
Pioneer DVR-112
ale dlaczego zabronic to dla leniwych jak nieche im si poszukać w necie to niech płaca![]()
Mogę zgłosic. Tylko co? Prawa autorskie do BIOSU, flashera. Nie mam koncepcjiNapisał Nikita_Bennet
Ma ktoś pomysła?
Mi się jeszcze podoba zdanko w aukcji:
"POZSARAM SIE JESZCZE POKOMBINOWAC Z NAGRYWARKAMI NECA I ASUSA"
Może się posra, a kto go wie...Ale kolega zobaczył na forum, że również NEC oraz Asusa można przerobić na model (odpowiednio) wyższy Nec oraz na Pioneera. A to zapewne weźmie z tego forum.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
No to za co cwaniaczka posranego udupimy? Dajcie pomysła to zaraz zgłoszę i frajerowi konto zablokujemy
@SEBAW - kolega jako admin już na pewno poczynił kroki w celu zapodania bana cwaniakowi. Prawda?
Ostatnio edytowane przez Miho ; 26.Dec.2006 o 21:46
wybierasz zakazany przedmion i inny powod i dajesz linka do forum.Napisał Miho
im wiecej osob to zglosi tym szybciej zdejmą aukcje.
a po co?
zeby byl porządek i zeby nie znalazl frajerow - to tak jak zarabianie 5 zl na zdejmowaniu simlockow kodem - niszczysz rynek - dlugi temat.
albo inaczej - okradają czyjąś brykę - po co dzwonic na mendy - przeciez nie moją brykę okradają - sorki za porownanie - nie jest ono adekwatne do sytuacji ale cos w tym jest
Ostatnio edytowane przez Nikita_Bennet ; 26.Dec.2006 o 21:54
Sir A C. Clarke
Ostrzeżenie zostało wysłane. Zobaczymy jaką odp. otrzymam, ale chyba nie odpowie, to podejmę inne kroki.Napisał Miho
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
No nie żartujNapisał SEBAW
Ostrzezenie. Ten fiut powinien dostać permanent bana. Sam brałem udział w testowaniu tych biosów na wszystkie strony, a taki debil bedzie tym handlował. W dodatku nieuczciwie przemilczając sprawę nieudanego flasha. Ehhh, za delikatnie zrobiłeś. Pewnie Ci dupek odpisze że sam flashera i bios wymyslił a Dangerous Brothers to on i jego kolega
![]()
Zgłosiłem do allegro naruszenie zasad w paru kategoriach, może mu zamkną konto. Cwaniaczek z gilem w nosie co po polsku pisać nie umie![]()
Dwa posty na forum naskrobał i biznes kręci.Echhh w dupe je.. mameja.
Ostatnio edytowane przez Miho ; 26.Dec.2006 o 23:28
Pisząc "ostrzeżenie" miałeś coś innego namyśli. Nie mogę zablokować mu od razu konto, bo nawet nie wejdzie na forum, a chciałbym mu pokazać linki do m.in. tego wątku. Przecież muszę mu pokazać argumenty na jakiej podstawie go sądzimy.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
No tak, masz rację. Ale ja bym go nie sądził. Zastrzelić natychmiast![]()
zdejmą jego aukcję a po kilku dniach wystawi na nowo ze zmienionym opisem.Napisał Miho
ja czesto sledze dzial rolnictwo i co ktorąś aukcję zglaszam jako naruszenie zasad. ogolnie allegro się zrobilo przez ostanie 6 miechow jakies nieciekawe, spora czesc aukcji jest tak mętna ze nie chce się kupowac.
wracając do tematu - zeby gosciowi nabruzdzic to zglaszasz do allegro.pl ze gosc zmienil dane i prawdopodobnie sprzedal swoje konto, lub cos podobnego co jest oczywistym zlamaniem regualminu. wtedy zawieszają mu konto do czasu wyjasnienia calej sytuacji czyli do czasu az przesle skan dowodu itp.
kolejną sprawą jest to ze chciales kupic od niego towar a on nalega na sprzedaz poza allegro zeby nie placic prowizji - wogle pomyslow jest sporo - uwierz mi.
ale imho to juz perwa cos takiego robic.
Sir A C. Clarke
Ja sobie tego złamasa przypilnuję. Tak dla zasady. Zobaczymy komu się szybciej znudziNapisał Nikita_Bennet
A czego Ty tam w dziale "rolnictwo" szukasz?
Napisał Miho
jestem rolnikiem. ogolnie moze jakąs perelke znajdę.
zreszta moje zainteresowania są wogle dziwne, tak ogolnie:
rolnictwo
gsm (ufs ale ostanio mysle nad zmianą na cos innego)
komputery
ostanio np bawilismy się wyrabianiem drewna a na przyszly rok chce na lące poglębic staw i dla frajdy wpuscic parę rybek zeby bylo gdzie się zaszyc i posiedziec w ciszy
Sir A C. Clarke
No to już kolega pożegnał się z aukcjami tego typu. Wejdźcie na link w pierwszym poście, a zobaczycie komunikat o usunięciu aukcji. Niestety jego konto na allegro nie zostało zablokowane:
http://www.allegro.pl/show_user.php?search=xc-debilizm
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Widziałem już, zablokowali aukcję następnego dnia.A na Twojego maila ta mameja odpisała?
mnie najbardziej zastanowil teks z opisu w jednej z jego aukcji:
PROSZE W PRZELEWIE NAPSIAC ZE WPŁATA IDZIE DO
(tu wykrokowalem:]) A ADRES NAPISAC TAKI JAK W ALLEGRO
NIE WPISYWAC MOICH DANYCH BO KONTO NIE JETS MOJE
konto niby nie jego ale co aukcja to wali bykami az sie przekrecic mozna...walki straszne robi moim zdaniem
Dziewczyny są gorące jak pachy stoczniowca
posiadam: SAMSUNG Super Writemaster SH-S202N LS, DVD-ROM No Name x16, MATSHITA DB-RE UJ-220
nick tego kolesia mówi dobitnie co to za inteligent![]()
To powinieneś raczej napisać jako zdanie twierdzące.Napisał Miho
![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
A czemu. Ja tylko pytam - czy odpisał. Jeśli tak to napisz cóz za ciekawostki wymyslił. Liczę na to że to faktycznie ktoś z klanu Dangerous Brothers
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)