zmienilem stan skupienie - z wolnego na sparowanyczyli sie ozenilem
co niektorzy juz wiedza, reszte wlasnie chce niniejszym poinfomowac
fakt ten nastapil 3 tygodnie temu, 12 czerwca, i jest wspaniale!
zmienilem stan skupienie - z wolnego na sparowanyczyli sie ozenilem
co niektorzy juz wiedza, reszte wlasnie chce niniejszym poinfomowac
fakt ten nastapil 3 tygodnie temu, 12 czerwca, i jest wspaniale!
Gratulacje
Tera tylko dzieci Ci zostały...![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Gratulacje!
Po 20 latach narzeczeństwa też się poważnie zastanawiam.
rycho
nad dziecmi pracujemy, pracujemy
ciezka robota ale jak mus to mus![]()
Zobaczymy Nimal co napiszesz za rok, trzy, pięć i dziesięćGratulacje, małżeństwo nie jest takie złe, sam wiem coś o tym
![]()
No wlasnie - oby zawsze bylo wspaniale. Gratulacje i powodzenia.![]()
Roboty to ci teraz przybedzie, bo dojdzie jeszcze trzecia zmiana hehe i nie ma ze boli![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Moje Gratulacje![]()
..::TyGrYseK::..
Również szczere gratulacje dla Ciebie oraz Żoneczki. Życzę Ci, abyś za 20 lat był równie szczęśliwy jak w dniu ślubu.![]()
wilkie dzieki wszystkim
poczekam jeszcze troche, a caly topic sobie drukne i wloze do skrzynki z zyczeniamiza pare lat to fajna pamiatka taki zrzut z netu
![]()
... pamiętaj, nie kupuj materacyka do łóżeczka z tworzywa sztucznego, najlepsza jest trawa morska lub kokos, przećwiczone na mej córuś.
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
gratulacje - moze troche spoznione (modem) ale szczere
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
Gratuluje i jednoczesnie przypominam: "malozenstwo to twierdza. Ci co sa na zewnatrz chca sie dostac do srodka. Ci co sa w srodku chca sie wydostac na zewnatrz." Oby ten drugi pomysl wpadl Tobie do glowy jak najpozniej lub ... wcale!
... i drzewo, i drzewoNapisał SEBAW
![]()
Najlepszego![]()
Gratulacje.![]()
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
Prepare to be approximated.
Juz raz zyczylem, ale jeszcze raz nie zaszkodzi. Najlepszego
![]()
No to i ja dorzucę garść życzeń. Życzę Ci Nimal żebyś Ty i Twoja Małżonka w zdrowiu i szczęściu byli jak najdłużej.
__________________________________________________ _____________
Oj pamiętam, ponad 20 lat temu też byłem w takim nastroju jak Ty teraz.Obecnie też będę zmieniać stan, tylko w drugą stronę. Trzymaj się.
Aha, jak będziesz drukować sobie ten topic to u mnie tylko do kreski.
No to wszystkiego najlepszego!
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)