+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 28

Temat: UFO istnieje :D [uwaga: spore zdjecia]

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Stosunkowo niedaleko mnie - moze jutro sie wybiore zobaczyc live

Młodszy chorąży sztabowy Druss zero jak zero Avatar Druss

Domyślnie

Na miejscu rolnika wytropil bym zartownisiow i poucinal conieco kosa. Lub zbieral oplaty w celu rekompensaty za patrzenie na ten cud od ludzi ktorzy uwierzyli.

Nol
    Gość

Domyślnie

O tej miejscowości to już od kilku lat chyba gazety piszą - jeśli się nie mylę, ale coś mi się obiło o uszy anyway... I jeśli dobrze pamiętam, to jak najbardziej opłaty są pobierane. Ba, nawet są ponoć pamiątki

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Nol
    O tej miejscowości to już od kilku lat chyba gazety piszą - jeśli się nie mylę, ale coś mi się obiło o uszy anyway... I jeśli dobrze pamiętam, to jak najbardziej opłaty są pobierane. Ba, nawet są ponoć pamiątki
    Nol - to sa inne
    Bodaj z wczoraj w nocy

Nol
    Gość

Domyślnie

No to inna miejscowość jest...

Ale, ale - ja już wiem kto zrobił te kręgi - Gorzała chyba trochę wychylił i szedł do domu okrężną drogą

// edit - jedno Ci powiem, niezle wymiatasz

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

Temat kregow zbozowych jest znany. Nie widzialem na zywo, ale ponoc logicznie niewytlumaczalne.
    Edit: A gdzie to mialo miejsce?
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Okolice mostu na Wiśle na trasie Toruń-Bydgoszcz.

Porucznik nimal zero jak zero Avatar nimal

Domyślnie

kolo lichenia krzyze, kolo wisly kola... czysty zysk wiec wcale bym sie nie zdziwil gdyby to sami rolnicy cichaczem z sierpem latali modne ostatnio te kregi i inne wzorki swoja droga obcy musza lubic nasze zboza

Vice-szeryf Zetoxa zero jak zero Avatar Zetoxa

Domyślnie

... sugerujesz nimal, ze Obcy lubia Żytnią
    c'est la vie !
    zetoxa[małpka]gazeta.pl

Porucznik nimal zero jak zero Avatar nimal

Domyślnie

raczej KILKENNY

Gorzala
    Gość

Domyślnie

No i sie wybralem
    W sumie nic nadzwyczajnego (jakbym sie niewiadomo czego spodziewal )... no ale troche wlasnych fot mam jeszcze filmik (Blair Witch sie chowa ), ale za duzo wazy i w sumie nic ciekawego nie wnosi.

Łaaa gorzala litosci 4 poprzednie fotki 400x300 wazyły rowno 1MB, podniemilem je na troche lzejsze Laser
    Załączone obrazki        

Nol
    Gość

Domyślnie

"Moto mysz z Marsa" ROTFL

Gorzala - przy najblizszej okazji duuze piwo. O malo nie splulem monitora herbata !

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Łaaa gorzala litosci 4 poprzednie fotki 400x300 wazyły rowno 1MB, podniemilem je na troche lzejsze Laser
    Oj tam, oj tam - to myslisz, ze taka motomysz to ile wazy, co?

Laser
    Gość

Domyślnie

ta mysz jakas otyła chyba ale nalezy Ci sie za nia drugie duze pifko

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Laser
    ta mysz jakas otyła chyba ale nalezy Ci sie za nia drugie duze pifko
    Szybka kuracja odchudzajaca?

Laser
    Gość

Domyślnie

a jak

Nol
    Gość

Domyślnie

Swoją drogą - kto z Was oglądał tą bajkę? Ja spędziłem przy niej trochę czasu

Nic, idę spać - jutro mam busa do Krakowa o 5:50. Mysze pozdrawiam Broń boże ich stad nie usuwajcie, bo dopadnę i zamorduję - takie pocieszne te stworzonka kosmiczne

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Nol
    Swoją drogą - kto z Was oglądał tą bajkę? Ja spędziłem przy niej trochę czasu

Nic, idę spać - jutro mam busa do Krakowa o 5:50. Mysze pozdrawiam Broń boże ich stad nie usuwajcie, bo dopadnę i zamorduję - takie pocieszne te stworzonka kosmiczne
    mam jeszcze 2 foty z mysza
    gwoli scislosci, to myszy byly dwie, tylko jedna szybko uciekla...
    ... chcialem z 1 zabrac do domu, ale zrezygnowalem, gdy doszedkem do wniosku, ze to jakies zmutowane moze byc i jeszcze urosnie czy cus

eloise
    Gość

Domyślnie

swego czasu był na Discovery Channel program o tym, jak podobne efekty uzyskało dwóch staruszków za pomocą kawałka deski i sznurka, a najlepszy patent to "urządzenie" służące do zachowania linii prostej - kawałek drutu przyczepiony do czapki

mieli dziadkowie przebłysk dobrego humoru...

Nol
    Gość

Domyślnie

Proponuję z tych myszy zrobić oficjalną maskotkę CDRlab.pl Takie pocieszzne stworzenia

Nic, idę na autobus do Krakowa. Do zobaczenia późnym wieczorem

Laser
    Gość

Domyślnie

Eloise nie wiem czy ogladałes ale na discovery był tez odcinek jak grupa studentów odtworzyła te znaki, mieli za zadanie tak je zrobic zeby specjlisci którzy badaja te zjawiska nie odróznili ich od pozostałych - no i rzeczywiscie zboze łamali decha na sznurku, a zeby to miejsce jeszcze promieniowalo zrobili jakies dziwne działo które wyrzucało mocno naelektryzowane opiłki metalu / pierwsza proba zreszta spowodowała natychmiastowe rozładowanie sie jednego z akku kamery /

BTW: Specjalnie dla fanów CDRlabowej Myszy Z Marsa (TM)(R)(C) udostepnimi jedyny w swoim rodzaju trwajacy 2.02minuty film z miejsca ladowania Moto Myszy ! ( Utworzony przez naszego nadwornego badacza zjawisk nadprzyrodzonych Fox'a ... ekhm tzn Gorzale

PS: Dla podgrzania atomosfery dodam ze w ostatnich sekundach filmu przelatuje po ziemi jakis czarny niezidentyfikowany obiekt ... czyzby kolejna obca cywilizacja ?

EDIT
    -----------------------------------------------------------------------

Zgodnie z obietnica - w sumie wszystko wazy około 20MB, plik w formacie MOV ( wymaga pobrania Quick Time Alternative, albo posiadania całego Quick Time Playera )

Paczuszki po 2MB

[code:1:dc29751768]
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part01.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part02.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part03.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part04.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part05.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part06.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part07.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part08.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part09.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part10.rar
    \www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part11.rar
    [/code:1:dc29751768]

eloise
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Laser
    Eloise nie wiem czy ogladałes ...
    owszem, ten program też oglądałem

Nol
    Gość

Domyślnie

Hm, a nie ma jakiegoś innego formatu niż mov? Quick Time'a jakoś nie mogę przełknąć

Laser
    Gość

Domyślnie

Tez nie mogłem - ale Quick Time alternative i Media Player Classic zalatwiły sprawe, instalujesz QTA i przy instalce odhaczasz zeby do panelu nie ładował skrótu i zapominasz ze cos takiego istnieje ... innej wersji nie mam / taka gorzala mi podrzucil

Gorzala
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Laser
    Tez nie mogłem - ale Quick Time alternative i Media Player Classic zalatwiły sprawe, instalujesz QTA i przy instalce odhaczasz zeby do panelu nie ładował skrótu i zapominasz ze cos takiego istnieje ... innej wersji nie mam / taka gorzala mi podrzucil
    ... bo ten aparat tak tylko zapisuje...

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia