Stosunkowo niedaleko mnie - moze jutro sie wybiore zobaczyc live![]()
Stosunkowo niedaleko mnie - moze jutro sie wybiore zobaczyc live![]()
Na miejscu rolnika wytropil bym zartownisiow i poucinal conieco kosa. Lub zbieral oplaty w celu rekompensaty za patrzenie na ten cud od ludzi ktorzy uwierzyli.
O tej miejscowości to już od kilku lat chyba gazety piszą - jeśli się nie mylę, ale coś mi się obiło o uszy anyway... I jeśli dobrze pamiętam, to jak najbardziej opłaty są pobierane. Ba, nawet są ponoć pamiątki![]()
Nol - to sa inneNapisał Nol
Bodaj z wczoraj w nocy![]()
No to inna miejscowość jest...
Ale, ale - ja już wiem kto zrobił te kręgi - Gorzała chyba trochę wychylił i szedł do domu okrężną drogą
// edit - jedno Ci powiem, niezle wymiatasz![]()
![]()
Temat kregow zbozowych jest znany. Nie widzialem na zywo, ale ponoc logicznie niewytlumaczalne.
Edit: A gdzie to mialo miejsce?
Pozdrawiam/ Grzeniu
Okolice mostu na Wiśle na trasie Toruń-Bydgoszcz.
kolo lichenia krzyze, kolo wisly kola... czysty zysk wiec wcale bym sie nie zdziwil gdyby to sami rolnicy cichaczem z sierpem latalimodne ostatnio te kregi i inne wzorki
swoja droga obcy musza lubic nasze zboza
![]()
... sugerujesz nimal, ze Obcy lubia Żytnią![]()
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
No i sie wybralem
W sumie nic nadzwyczajnego (jakbym sie niewiadomo czego spodziewal)... no ale troche wlasnych fot
mam jeszcze filmik (Blair Witch sie chowa
), ale za duzo wazy i w sumie nic ciekawego nie wnosi.
Łaaa gorzala litosci4 poprzednie fotki 400x300 wazyły rowno 1MB, podniemilem je na troche lzejsze
Laser
"Moto mysz z Marsa" ROTFL
Gorzala - przy najblizszej okazji duuze piwo. O malo nie splulem monitora herbata !![]()
Oj tam, oj tam - to myslisz, ze taka motomysz to ile wazy, co?Łaaa gorzala litosci4 poprzednie fotki 400x300 wazyły rowno 1MB, podniemilem je na troche lzejsze
Laser
![]()
![]()
![]()
ta mysz jakas otyła chybaale nalezy Ci sie za nia drugie duze pifko
![]()
Szybka kuracja odchudzajaca?Napisał Laser
![]()
a jak![]()
Swoją drogą - kto z Was oglądał tą bajkę? Ja spędziłem przy niej trochę czasu
Nic, idę spać - jutro mam busa do Krakowa o 5:50. Mysze pozdrawiamBroń boże ich stad nie usuwajcie, bo dopadnę i zamorduję - takie pocieszne te stworzonka kosmiczne
![]()
mam jeszcze 2 foty z myszaNapisał Nol
gwoli scislosci, to myszy byly dwie, tylko jedna szybko uciekla...
... chcialem z 1 zabrac do domu, ale zrezygnowalem, gdy doszedkem do wniosku, ze to jakies zmutowane moze byc i jeszcze urosnie czy cus![]()
swego czasu był na Discovery Channel program o tym, jak podobne efekty uzyskało dwóch staruszków za pomocą kawałka deski i sznurka, a najlepszy patent to "urządzenie" służące do zachowania linii prostej - kawałek drutu przyczepiony do czapki
mieli dziadkowie przebłysk dobrego humoru...
Proponuję z tych myszy zrobić oficjalną maskotkę CDRlab.plTakie pocieszzne stworzenia
Nic, idę na autobus do Krakowa. Do zobaczenia późnym wieczorem![]()
Eloise nie wiem czy ogladałes ale na discovery był tez odcinek jak grupa studentów odtworzyła te znaki, mieli za zadanie tak je zrobic zeby specjlisci którzy badaja te zjawiska nie odróznili ich od pozostałych - no i rzeczywiscie zboze łamali decha na sznurku, a zeby to miejsce jeszcze promieniowalo zrobili jakies dziwne działo które wyrzucało mocno naelektryzowane opiłki metalu / pierwsza proba zreszta spowodowała natychmiastowe rozładowanie sie jednego z akku kamery/
BTW: Specjalnie dla fanów CDRlabowej Myszy Z Marsa (TM)(R)(C) udostepnimi jedyny w swoim rodzaju trwajacy 2.02minuty film z miejsca ladowania Moto Myszy ! ( Utworzony przez naszego nadwornego badacza zjawisk nadprzyrodzonych Fox'a ... ekhm tzn Gorzale
PS: Dla podgrzania atomosfery dodam ze w ostatnich sekundach filmu przelatuje po ziemi jakis czarny niezidentyfikowany obiekt ... czyzby kolejna obca cywilizacja ?
EDIT
-----------------------------------------------------------------------
Zgodnie z obietnica - w sumie wszystko wazy około 20MB, plik w formacie MOV ( wymaga pobrania Quick Time Alternative, albo posiadania całego Quick Time Playera )
Paczuszki po 2MB
[code:1:dc29751768]
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part01.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part02.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part03.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part04.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part05.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part06.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part07.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part08.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part09.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part10.rar
\www.taz40.host.sk/laser/gorzala/MOV.part11.rar
[/code:1:dc29751768]
![]()
owszem, ten program też oglądałemNapisał Laser
Hm, a nie ma jakiegoś innego formatu niż mov? Quick Time'a jakoś nie mogę przełknąć![]()
Tez nie mogłem - ale Quick Time alternative i Media Player Classic zalatwiły sprawe, instalujesz QTA i przy instalce odhaczasz zeby do panelu nie ładował skrótu i zapominasz ze cos takiego istnieje ... innej wersji nie mam / taka gorzala mi podrzucil![]()
... bo ten aparat tak tylko zapisuje...Napisał Laser
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)