patch był szybciutko![]()
http://www.mozilla.org/security/shell.html
patch był szybciutko![]()
http://www.mozilla.org/security/shell.html
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
Zetoxa my tak ostatnio zastanawiamy się, czy ty jesteś kobietą czy mężczyną. Tylko się nie obraź, bo jak pamiętam z innego forum to tam była Zetoxa (ona), a na avatarze jej była "Zetoxa" i jej córka". Czy to o Ciebie chodzi?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
on topic:
<beginrant>
Zastanawiam się, dlaczego większość internetu pisze, że to dziura w Mozilli. Dziura istnieje w samym Windowsie i jedyne, co zostało zrobione w Mozilii, to wyłączenie obsługi tej jednej konkretnej opcji, która zawiera dziurę.
Z tego, co wiem, dziurę można wykorzystać jeszcze na inne sposoby, a wszyscy, którzy korzystają z innych przeglądarek, mają PROBLEM, dopóki nie pojawią się odpowiednie łaty dla Windowsa lub wspomnianych przeglądarek. :\
<endrant>
Uff... Wybacz, Zetoxa. Atak jest zdecydowanie nie na Ciebie - zdaje się, że nie Ty jeden trafiłeś na źródło, które nie wie, o czym pisze. Ale przyznaję, na stronie Mozilli też nie jest to bardzo jasno powiedziane.
Oryginalny tekst:Pozdrawiam.On July 7 a security vulnerability affecting browsers for the Windows operating system (...)
... tylko Skłodowska byla kobietą, ja jestem facetem (mam nadzieję 100%)Napisał SEBAW
![]()
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
A pamietam jeszcze ze Kopernik tez byla kobieta![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
To jednak pomyliłem cię z inną Zetoxą. Sory![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
SEBAW nie pomyliles, tylko ze zle skojarzyles - na owym avatarku sa dwie kobiety zycia Zetoxy![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)