+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Menedżer pobierania plików

Nol
    Gość

Domyślnie

Polećcie jakiś menedżer pobierania plików... najlepiej darmowy - jeśli takie są w ogóle.

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Jeżeli nie przeszkadzają Ci bannery to FlashGet będzie najlepszy.

Większy wybór tego typu softu jest tutaj:
    http://www.webattack.com/freeware/do...r/fwdown.shtml

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie

Mnie najbardziej denerwował DAP ze swoimi reklamami. Teraz wybrałem Getright i jestem zadowolony.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

The Mad One Marius-the-Mad zero jak zero Avatar Marius-the-Mad

Domyślnie

Net Transport. Klon FlashGeta. Shareware, ale mocno nieograniczony: only advanced security features need to be paid. Obsługa HTTP / HTTPS, FTP / through SSL (Secure Sockets Layer) / SFTP (SSH File Transfer Protocol), MMS (Microsoft Media Services), RTSP (Real-Time Streaming Protocol), PNM (rename PNM to RTSP). I wiele innych ciekawych rzeczy.

Sam wolę jego od FlashGeta, bo choć najpierw był jego klonem, to właśnie NetTransport pierwszy (w przypadku popularnych download managerów) wprowadził możliwość zrzucania na dysk strumieni Windows Media czy Real Media.

http://www.xi-soft.com/default.htm

<edit> Nie wiem, jak teraz, ale GetRight, o ile był pierwszym tego typu softem dla Windows, to niezwykle długo tkwił później w epoce kamienia łupanego. Pamiętam, że wiele lat temu przesiadłem się z niego na GetSmarta, a później na FlashGeta, a on wciąż miał mocno ograniczone możliwości. Seba, spróbuj FG lub NT, jeśli będziesz miał chwilę - to naprawdę przyjemne programy, o dużych możliwościach. Udostępniają m.in. coś takiego, jak Site Explorer.

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

czy nettransport potrafi sei podpiac pod opere? w sumie malowazne, a jednak ten raz czy dwa musialbym mniej klikac
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

Laser
    Gość

Domyślnie

wrrrrrrrr

[code:1:0f2252abd9]Browser click monitor (Microsoft Internet Explorer only) allows users to add links through right-clicking Internet Explorer extended context menu and dragging links to the drop zone window, etc.[/code:1:0f2252abd9]

The Mad One Marius-the-Mad zero jak zero Avatar Marius-the-Mad

Domyślnie

Download Net Transport Opera Plug-in (7,258 bytes), and also supports Netscape 6/7, Mozilla 1.x. This allows some of the same "Click Monitoring" to make using Net Transport to download as easy as clicking within your web browser. Please read ReadMe in it firstly.

We are Pentium of Borg.
    Division is futile.
    Prepare to be approximated.

eloise
    Gość

Domyślnie

a ja cały czas używam Download Mage (http://www.dlmage.com/), mały i prosty, nie współgra z Operą, jednak mam monitorowanie adresów http w schowku - control + C to moja ulubiona kombinacja klawiszy.....

Laser
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Marius-the-Mad
    Download Net Transport Opera Plug-in (7,258 bytes), and also supports Netscape 6/7, Mozilla 1.x. This allows some of the same "Click Monitoring" to make using Net Transport to download as easy as clicking within your web browser. Please read ReadMe in it firstly.
    do operki tez jest plugin zeby fg łapał linki - i powiem ze jest nieprzewidywalny / czytaj powoli dochodze do ładu /

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

od kiedy odkylem ze sciaganie z gamershell mozna zrobic kopiujac link z przedostatniego kroku a nie ostatniego do flashgeta to w sumie juz nic wiecej nie jest mi potrzebne - ale net transporta przestesuje - my z mariusem w 99% zdania mamy odmienne (jak zwykle ) - ale jednak w sprawie softu wiem ze nie polecilby czegos co na polecenie nie zasluguje
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

DJ SPEED
    Gość

Domyślnie

jak korzystać z azurusa prog.p2p

Domyślnie

Ale my tutaj nie piszemy o programach p2p, tylko do pobierania plików np. ze stron lub z ftp.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

DJ SPEED
    Gość

Domyślnie

Znacie jakieś stronki z których można ściągnąć filmy

Domyślnie

To najlepiej skorzystać z programów p2p. Osiołek, DC++ itp.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)