+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Broken Sword: The Sleeping Dragon Demo

Nol
    Gość

Domyślnie

Zaraz mnie trafi... grrr

Już drugi raz ściągałem to demo z FTP IDG.pl i po raz kolejny skończyło się to fiaskiem. Żeby było śmieszniej, to brakowało mi tylko 1 MB - plik waży 241,57 MB...

Mam neostradę z limitem przesyłu 5 GB danych, więc w nieskończoność nie mogę ponawiać prób. Dlatego zwracam się do forumowiczów z prośbą - jeśli ktos z Was ma jakąś gazetę komputerową z tym demem lub po prostu ma go na dysku, to proszę o kontakt w tym wątku lub na priva. Jeśli znajdzie się taki użytkownik, to poproszę go o nagranie płytki i przesłanie mi jej poleconym. Oczywiście koszty zwrócę.

P.S.
    Ewentualnym linkiem do tego dema siedzącym na innym serwerze niż IDG.pl nie wzgardzę Może spróbuję jeszcze raz

Nol
    Gość

Domyślnie

PRzy 3 próbie udało mi się ściągnąć ten plik. Niestety stwierdzam, że próby nie były warte wysiłku. Demo, mimo iż zajmuje 241 MB jest bardzo, ale to bardzo krótkie. Przez to oceniam go mizernie. O wiele lepiej grało mi się w demo LOTR: the Fellowship of the Ring, które jest zdecydowanie dłuższe i daje przekrój całej rozgrywki. A w demo Broken Sword The Sleeping Dragon gra się max 5 minut. Porażka. Oby demo LOT: The Return of the King było dłuższe niż to

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia