Zdarzyło mi się raz otworzyć tradedoublera i teraz notorycznie Spybot-Search&Destroy pyta,czy ma zablokować jego pobieranie, bo zauważył z mojej strony chęć jego pobrania(?), choć to nie jest prawdą. O co tu chodzi?
Zdarzyło mi się raz otworzyć tradedoublera i teraz notorycznie Spybot-Search&Destroy pyta,czy ma zablokować jego pobieranie, bo zauważył z mojej strony chęć jego pobrania(?), choć to nie jest prawdą. O co tu chodzi?
Napisał Leszek Przondo
najpewniej przy tym "zdarzylo mi sie raz" zassal sobie pewne pliki na dysk i teraz one notorycznie straja sie sciagnac do siebie kolego...rada taka zebys przeskanowal caly dysk/dyski i raczej czyms innym niz SS&D na pewno cos znajdzie
Dziewczyny są gorące jak pachy stoczniowca
posiadam: SAMSUNG Super Writemaster SH-S202N LS, DVD-ROM No Name x16, MATSHITA DB-RE UJ-220
Dzięki za info. W międzyczasie trałowałem komputer różnymi antyspy i czym tylko się dało-bez rezultatu. Zabezpieczenia:Firewall Windowsa,Norton Antywirus,avast który dał pole do popisu Nortonowi, ale ma wszystko pod cichą kontrolą,Spybot-S&D. Na koniec załadowałem Spyware Terminatora. On gdy tylko pyknąłem IE, wyświetlił to ostrzeżenie.Dostał komendę zablokuj i chyba jest spokój, bo nic już nie wyskakuje. Acha- w międzyczasie doszedł jeszcze double click-ten to już naprawdę nie wiem skąd-jak przysłowiowy diabeł z pudełka!Tu również padła komenda "zablokuj". SS&D nie chciał chyba jej słuchać,gdyż tamte komunikaty ciągle się pokazywały. Ale to by było na tyle.Pozdrwienia dla wszystkich forumowiczów i redakcji CDRLab.
L.P
Aktualnie na polski rynek wchodzi konkurent TradeDoublera, możliwe więc, ze jeśli przejmie rynek takich problemów już nie będzie.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)