+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Pasożyty???

Chorąży cu2re ma szanse Avatar cu2re
    ©u®E™

Moderator QuatPro ma szanse Avatar QuatPro

Domyślnie

Jak będę miał net za darmo to prędzej przeżyję reklamy. A jak uznam, że nie chcę ich mieć to zapłacę za net. Hawk!
    Na którym miejscu na świecie jesteśmy jeśli chodzi o koszt usług internetowych? A na którym, jeśli porównać ten koszt do zarobków i kosztów konsumpcyjnych?

Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo

Domyślnie

Moim zdaniem niektóre portale przesadzają z reklamą i nie czynią tego wcale z konieczności, a raczej z zachłanności. Możecie być pewni, że na naszym portalu nie ujrzycie reklam typu pop-up czy tych prymitywnych z google, albo wrzuconych w połowę tekstu, bo to właśnie takie reklamy doprowadziły do powstania plug-inów typu adblock... Reklama jest konieczna, bo w końcu trzeba za coś prowadzić portal, tyle, że można ją umieścić rozsądnie!

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

Cytat Napisał QuatPro
    Na którym miejscu na świecie jesteśmy jeśli chodzi o koszt usług internetowych?
    nie znam relacji na dzień dzisiejszy ale mój znajomy był w stanach , co prawda było to z dziesięć lat temu , dowiedziałem się że jankesi płacą za neta 1$ miesięcznie na konserwację serwera i nic poza tym , to ja też chciałbym tak płacić , prędkość netu nieograniczona , więc myślę że jesteśmy daleko za cywilizacją światową ( nie wiem jak europejską ) tak czy inaczej uważam że w naszym kraju nie dzieje się dobrze , zwłaszcza w dziedzinie komunikacji ( jakiejkolwiek ) , po wejściu do UE nic się nie zmieniło oprócz podwyżek cen i zastoju w podwyżkach płac , a net jak był drogi tak jest nadal, czy kiedyś to się zmieni ? tego nie wiem ale byłoby miło płacić za ( wyłącznie ) dostęp do netu i nic więcej , może kiedyś to nastąpi , pozdrawiam
    Pozdrawiam

Asus Sabertooth 990FX AMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz + Thermaltake liquid cooling DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9 Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E Muza SB Platinum HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500 Cooler Master HAF 932 Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3

Domyślnie

@Anabolo
    Własnie - dobrze to ująłeś.
    Tak znam taki portal/forum, gdzie czytasz i co chwilę musisz się zastaniawiać, czy post już się skończył, gdzie jest ciąg dalszy. Wkur... czające.
    Ale ja i tak niezależnie od tego dziwię się reklamodawcą, bo ja reklamy zamykam/przewijam/etc. nawet nim zobaczę co na nich jest. Chyba, że działają na podświadomość. Ulotkę którą dostanę na ulicy też od razu gniotę i do kosza (biorę, bo nie wiem jak im płacą - może za ilość). A tak robi conajmniej 99%. W przypadku ulotek to są ogromna koszta, nie potrafię sobie wyobrazić jak reklomodawcy się to kalkuluje. To już bym wolał reklamę plakatową.

@Asterix
    A ja myślałem, że mają bezpłatny. Może różnie w zależności od stanu.
    To było pytanie trochę retoryczne, bo wiem że mamy chyba nawet najdroższy Internet, zwłasza jeśli porównać do kosztów utrzymania. Ale dane jakie posiadałem są i nieaktualne (sprzed ok. roku) i zapomniane. Dlatego jak ktoś wiem, proszę aby mnie gdzieś odesłał lub napisał.

Natomiast trochę z innej beczki polecam Ranking by Gemius.

Domyślnie

Serwis, który przesadza z reklamami, skutecznie mnie zniechęca do korzystania z niego.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia