Doom 3 vs. Half Life 2: Regardless of Which is Better, We All Lose.
Bardzo interesujący tekst...
Doom 3 vs. Half Life 2: Regardless of Which is Better, We All Lose.
Bardzo interesujący tekst...
Ja tam czekam na Halfa 2, bo Doom3 jakoś mnie nie ciągnie. Jak już powstanie HL2 to zamierzam sobie zakupić kartę ATI, aby otrzymać tą gierkę.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Szczerze mówiac to juz mi sie .... chce od tych ich przekretów / potyczek / obrzucania blotem - by sie wzieli za robote a nie pieprzyli głupoty.
Doom3 juz mowilem - nie podoba mi sie, nudzi mnie, zrobiony chyba tylko poto zeby ludzie zaczeli ustawiac sie w kolejkach po nowe czesci do swoich maszyn - pod wzgledem graficznym o wiele bardziej podobał mi sie FarCry - wykorzystal sprzet na maksa i spokojnie mozna było grac na bardzo przyzwoitych detalach i rozdzielczosci bez kombinowania w zaawanasowanych opcjach gry ( pliki kongiguracyjne ) - a Doom ? nie dosc ze 95% ludu n ie ma sprzetu zeby w to pograc w miare normalnie to jeszcze nic nie widac bo jest CIEMNO, bez sens. Koncze gadke bo to temat bez konca szkoda zdzierac klawisze.
Ciekawe tylko ile osób z tych co nabyly pudełkowy produkt, zrobiłoby to gdyby wczesniej dostepne byłoby demo.
Narazie czekam na HL2 ... i na pare innych tytyłów, zobaczymy.
Laser,
DoomIII nie jest do kombinowania tylko do grania na nowych kartach np.6800GT. A przeciwieństwie do FarCry (bardzo "cukierkowaty"), DoomIII ma tą atmosferę, która sprawia że momentami włos się jeży na karku (tak jak kiedyś Aliens vs Predator).
Mówilem ze takie jest moje zdanie( ale widac sie zgadza AVP tez mi sie niepodobal
![]()
AVP - jestem w niebie
D3, cóż... wysokie wymagania, ciekawa grafika, ale to nic szczegolnego. Podobal mi sie klimat, tani C klasowy horror. Jakby demo było przed pełna, to na pewno sprzedaż pełnej by kulała.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)