+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Ratujcie. Noktowizor w kamerze, a film

bgn
    bgn jest nieaktywny
    . bgn zero jak zero Avatar bgn

Domyślnie Ratujcie. Noktowizor w kamerze, a film

przypadkowo właczył mi sie noktowizor w kamerze, no i barwa tego co mi się nagrało jest taka jak kielbasy po tygodniu lezenia na slońcu ( dobrze że nie cuchnie). Męcze sie w Uleadzie , ale chyba nic z niego nie wyciągnę , bo mozliwosci korekcji sa niewielkie. Ponieważ kamere to mój swiezy zakup to zbieram doświadczenia - będę wdzięczny za sugestie ( sugestie typu -bgn golnij sobie-a swiat jest kolorowy już mam zapisane w kajeciku). No i pozdrawiam was serdecznie - przez arbait i te cholerną kamerke zupełnie nie mam na nic czasu

Moderator QuatPro ma szanse Avatar QuatPro

Domyślnie

Ja mam jeszcze jedną sugestię typu "golnij sobie-a swiat jest kolorowy", warto nadać odpowiedni tytuł wątkowi. Natomiast z kolorowaniem filmu nie trać nadziei, nie wiem jak to zrobić, ale uważam że to się powinno dać zrobić, niestety nie wiem, czy nie zbyt profesjonalnymi środkami.

edit:
    do ponieżej:
    Nie no, nie internetowa. Z funkcją noktowizjera? Poza tym materiał trzeba naprawić, nie kamerę - pokolorować trzeba, to co się robi ze starymi c/b filmami.

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

hej bgn , troszkę info , jaka kamerka , internetowa czy cyfrówka , model itd. itp. zapomniałeś że trzeba dać więcej informacji ?
    Pozdrawiam

Asus Sabertooth 990FX AMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz + Thermaltake liquid cooling DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9 Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E Muza SB Platinum HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500 Cooler Master HAF 932 Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3

bgn
    bgn jest nieaktywny
    . bgn zero jak zero Avatar bgn

Domyślnie

Cytat Napisał asterix
    hej bgn , troszkę info , jaka kamerka , internetowa czy cyfrówka , model itd. itp. zapomniałeś że trzeba dać więcej informacji ?
    No nie ,szczerze mówiąc nie mam wielkiej nadziei,ze coś się da zrobić, dlatego nie rozpisywałem się. Kamerka cyfrowa ,taki tam Sony106, jakość nagrywania SP był ustawiony, generator podczerwieni włączył mi się przypadkowo przy wymianie plytki, bo się bardzo spieszyłem ( przełączniki oba na górze -trochę ciemno było a łapę mam średnich rozmiarów). Jak pisalem- to mój ostani zakup i za dużo nie umię, kombinowałem w Uleadzie w zakładce barwa - ale tam można zrobić tylko drobne korekty. To tyle. A wszytko zapisywane było na ósemce DVD +RW, bo akurat taka mi została wolna
    Ostatnio edytowane przez bgn ; 27.Sep.2007 o 08:06

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)