nie wiem czy kogos zainteresuje ale od 31 sierpnia do 13 wrzesnia sa calkiem niezle ceny w macro na plytki
Verbatim CDR cake po 50szt - 0,84 sztuka brutto!
DVD+R 4x TDK jewelbox po 10szt - 4,87 sztuka brutto!
nie wiem jak Wy, ale ja jade![]()
nie wiem czy kogos zainteresuje ale od 31 sierpnia do 13 wrzesnia sa calkiem niezle ceny w macro na plytki
Verbatim CDR cake po 50szt - 0,84 sztuka brutto!
DVD+R 4x TDK jewelbox po 10szt - 4,87 sztuka brutto!
nie wiem jak Wy, ale ja jade![]()
Caly czas wpuszczaja tylko na ta smieszna karte?
To niech sie paluja![]()
"DVD+R 4x TDK jewelbox po 10szt - 4,87 sztuka brutto" - ale to niby jest tanio?
W Selgrosie kupilem Msonic DvD-R 1x-4x pakowane po 50 szt. za 1.80 brutto za 1szt.
..::TyGrYseK::..
skoro porownujesz TDK do Msonic to sory... 126p tez ma cztery kola a jednak mercedesem nie jest![]()
Z wejściem bez karty niema większego problemu...Napisał Gorzala
Na jedną kartę mogą wejść dwie osoby (chyba tak jest jeszcze bo dawno nie byłem...) - wypatrujesz osobę, która jest sama i pytasz/prosisz "czy by cię nie wprowadziła".
W Krakowie nie spotkałem się jeszcze z odmową![]()
Na razie jeszcze jakis zapas mam - jak bede "na glodzie"to pomysle - w kazdym razie dzieki
![]()
W Łódzkim Macro tez to przechodziło - tyle ze teraz to chyba tam tylko po walowke mozna jezdzic, nic innego ciekawego nie ma / aha no i po duze ilosci zeszytowNapisał XBit
/
No takNapisał nimal
Ale jesli masz zamiar zarchiwizowac cos wiecej i tanio jest to jakiej wyjscie...
Ale nie oto dokladnie mi chodzilo, chcialem bardziej poruszyc fakt ze robi sie co raz taniej w swiecie CD-DVD i to mnie cieszy![]()
a to prawdajeszcze troche i "srednie marki" zaczna produkowac plyty dvd w akceptowalnej jakosci (jak ma to miejsce w cd) a drogie stanieja
teraz nam przyjdzie czekac na obnizenie cen DL... to przeginaja
![]()
Własnie wziolem w reke nowa gazetke z selgrosu i co widze Msonic za 1,58 brutto. Jak by nie patrzec robi sie tanio![]()
Cana poliwęglanu poszła w górę. Na dalsze obniżki raczej trudno liczyć w najbliższym okresie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)