Czy film w takiej rozdzielczości (720p) można będzie obejrzeć na kompie bez blueray czy na stacjonarnym odtwarzaczu dvd?
Czy film w takiej rozdzielczości (720p) można będzie obejrzeć na kompie bez blueray czy na stacjonarnym odtwarzaczu dvd?
Zależy jak jest zakodowany. Tzn. na kompie będzie można tak, czy inaczej. Niezależnie od tego czym jest zakodowany - tylko konfiguracja musi być dostatecznie mocna.
Jeśli chodzi o odtwarzacz stacjonarny to wiem, że są takie nawet z HDMI, HDReady i upscallingiem - więc i 720p odtworzy. Tylko ten film raczej nie wejdzie na jedną DVD-9 - czyż nie?
Ale który odtwarzacz stacjonarny obsługuje kodek H264?
©u®E™
Dzięki za informacje. A jeśli odtwarzacz stacjonarny nie ma HDReady, HDMI i upscallingu to po prostu obraz się nie wyświetli czy tak? Czy może obraz będzie ale w mniejszej rozdzielczości?
dlaczego nie ? jestem ciekawNapisał misiek1928
![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Bardzo proszę: LINK![]()
o w mordę, nie wiedziałem że takie coś wymyślili , nono , niedługo będzie przesył danych bezkablowy
![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Nie zmienia to faktu ze majac w DVD HDMI to i tak nie odtworzysz sygnału HD jest inaczej kodowany, to nie DivX ani Mpeg.
©u®E™
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)