Witam

2008-01-01 - 17:07:43 - InCD 5.8.9.0 został pomyślnie uruchomiony!
2008-01-01 - 22:18:23 - Powtarzane próby odczytu nie powiodły się! [Napęd H: - kod błędu 0X13F]
2008-01-01 - 22:18:25 - Funkcja zarządzania uszkodzeniami dysku jest niedostępna i nie można usunąć uszkodzeń z tego dysku. [Napęd H: - kod błędu 0X2]
2008-01-01 - 22:19:58 - Z dysku będzie można odczytywać dane, ale nie będzie można na nim zapisywać. [Napęd I: - kod błędu 0]
Takie cudo pokazało mi się jak kopiowałem na NECu

InCD wersja najnowsza razem z nero v8.2.8.0

Jak używałem sterowników od Matsushita Electric Industrial CO nie było takich problemów wszystko kopiowało się jak należy.
Czyżby NEC nie lubił tego sterownika udf od nero?

Dodatkowo w podglądzie zdarzeń pojawiły się takie komunikaty:

opis:
Nie można znaleźć opisu dla identyfikatora zdarzenia ( 50 ) w źródle ( InCDfs ). Być może komputer lokalny nie ma wymaganych informacji rejestru lub plików DLL potrzebnych do wyświetlania komunikatów z komputera zdalnego. Możesz użyć flagi /AUXSOURCE= do pobrania tego opisu; więcej informacji można znaleźć w Pomocy i obsłudze technicznej. Następujące informacje są częścią zdarzenia: ; \Backup\LFS folder.rar.
źródło:
InCDfs
identyfikator zdarzenia:
50

opis:
Podręczne okno aplikacji: System Windows - Opóźniony zapis nie powiódł się : System Windows nie mógł zapisać wszystkich danych dla pliku \Backup\LFS folder.rar. Dane zostały utracone. Powodem tego błędu mogła być awaria sprzętu komputerowego lub połączenia sieciowego. Spróbuj zapisać ten plik w innym miejscu.
źródło:
Application Popup
identyfikator zdarzenia:
26
Dodam że LG pali mi te płytki (Verbatimy x3) bez problemu

Pzdr