1. Czy jeśli mam internet w UPC (Chello sprint) to mogę sobie bez dodatkowych opłat legalnie to zainstalować? Wiem że oni mają swoja ofertę telefonii.
2. Czy to rzeczywiście jest takie atrakcyjnie? Są jakieś haczyki? Dlaczego np jak się z nimi podpisze umowę to nie mozna zmienic z powrotem na prepaid? Jak wygląda doładowanie konta w prepade? Czy tam nie ma jakis dodatkowych opłat oprócz tego co się wydzwoni bo czytałem cennik i cos tam było że 30zł za wezwanie do zapłaty. Chodzi o przypadek jak ktoś nie zapłacił w terminie czy może to stała opłata za wysłanie faktury?
3. Czy muszę kupić router link sys taki jak w ich ofercie np http://www.tlenofon.pl/sklep/?k=8 czy moze być zwykły router innej firmy? Co taki router powinien mieć by obsługiwać tą usługę?
4. Czy taki router np Linksys WRP400 Tlenofon może równocześnie dzielić sygnał internetowy dla drugiego komputera w innym pokoju? Czy wystarczy wówczas dokupić kartę sieciową bezprzewodową i wszystko powinno grać? Jak silny sygnał ma ten router i czy nie zrywa połączeń?
5. Czy jeśli ktoś dużo nie dzwoni czy to rozwiązanie jest atrakcyjne? Chciałbym trochę zaoszczędzić bo obecnie mam słony abonament w TPsie a tu jest bez abonamentu dlatego mnie ta propozycja zainteresowała. Czy numer mógłby zostać ten sam co w TPsie?
Z góry dzięki za odpowiedź.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem